Jdi na obsah Jdi na menu

VÝLET NA VRANOVSKOU PŘEHRADU

ObrazekHlavně pro starší žáky a dorost je určen cyklistický výlet na Vranovskou přehradu. Svoji účast mi stačí nahlásit do neděle 16.8.2009 do večera, nejlépe na "Týmování".

Vydáme se na dvoudenní výlet na Jižní Moravu. Protože je výlet poměrně krátký, bude jeho hlavním programem přeprava na kolech, koupání a odpočinek.

NA KOLECH POD STANY

 

(kdo nemá kolo, mám volná místa v autě, ale raději bych je využil pro střídání, kdo bude na kole unavený)

pondělí a úterý 17.-18.8.2009

Vzdálenost není tak hrozná, jak se zdá. Na kole se dá s přestávkami dobře zvládnout. Ubytování si zajistíme v kempu, kde je nezbytné sociální vybavení i možnost koupání. Vlastní stany budeme mít s sebou.

Cena: v podstatě potřebujeme pouze zaplatit ubytování v kempu - na Vranovské pláži vč. stanu to bude pro členy do 15-ti let 100,- Kč, pro starší 130,- Kč. Jídlo by se mělo vejít do 100,- Kč. A potřebujete nějaké drobné na kapesné. Výlet vás tak nemusí vyjít na víc než 300,- Kč.

 

Ostatní výbava pojede autem: karimatka, spací pytel, dlouhé kalhoty, mikina, mýdlo, zubní kartáček a pasta, hřeben, náhradní prádlo a ponožky, kapesníky, pásková obuv, plavky, ručník, větrovka, malá svačina, může se hodit i baterka a tužka. Kapesné kolem 100,- Kč je bohatě dostačující, stačí i méně.

Odjezd: pondělí 17.8. v 10:00 hod. – sraz u klubovny na fotbalovém stadionu

Návrat: v úterý 18.8. kolem 19:00 hod.

Trasa: bude volena po vedlejších, málo frekventovaných silnicích. Pojedeme přes obce OKŘÍŠKY - CHLÍSTOV - ROKYTNICE N.R. - ŘÍMOV - ČÁSLAVICE - LESONICE - DOMAMIL - TŘEBELOVICE - DEŠOV - ZÁLESÍ - VRANOVSKÁ PŘEHRADA. Vzdálenost celkem 55 km, pokud někde nezakufrujem.

Vranov nad Dyjí

Co vzít sebou: jízdní kolo v dobrém technickém stavu, sportovní obuv, ponožky, kraťasy, tričko, sluneční brýle, zámek na kolo. Pozor povinná cyklistická helma ! Na záda batůžek: pláštěnka, lahev s pitím kapesné, doklady.

Vranovská přehrada

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář