Jdi na obsah Jdi na menu

TÁBOR V CHORVATSKU

Obrazek

 

Důležité informace k letošnímu letnímu táboru.

CESTOVATELSKÝ KLUB KC ROK 2006
o

Pokud jsi se na tábor v Chorvatsku ještě nepřihlásil a máš zájem se jej zúčastnit, domluvili jsme možnost zvýšení kapacity pobytu. Můžeš se tedy ozvat na kontaktní adresu !

Do FOTOALBA "CHORVATSKO" přidáno osm nových fotografií přímo z Njivice.

CHORVATSKO

ObrazekMísto pobytu: ostrov Krk, středisko Njivice

Termín: pátek 25.8. - neděle 3.9.2006

Ubytování: samostatný dům ADRIA - je kompletně renovovaný, má nový nábytek, pokoje jsou pro 4 osoby. 

Stravování: na polopenzi se chodí cca 5 min. do hotelu Beli Kamik - snídaně formou švédských stolů, večeře výběr z menu. Obědy a svačiny si budeme připravovat sami v kuchyňce na ubytování.

ObrazekKoupání: pláž je vzdálená cca 5 min., je zde několik typů - betonová plata, hrubý štěrk, na druhé straně Njivice oblázky, každý si může najít co mu bude vyhovovat.

Doprava: cesta je zajištěna přímým spojem tam i zpět pohodlným autokarem. Odjezd v pátek cca v 16:30 hod. z Okříšek z autobusového nádraží. Návrat v neděli v dopoledních hodinách.

Cena: pro členy skupiny jsme připravili zvýhodněnou cenu pobytu 3.950,- Kč. Obsahuje všechny potřebné výdaje včetně programu. Kromě této částky budete potřebovat již jen menší částku na své kapesné.Obrazek Pro nečleny skupiny je cena rovněž zvýhodněná oproti skutečným nákladům, ale nikoliv tak výrazně, jako u členů. Pobyt pro nečleny PS stojí 4.800,- Kč !

CO JE DOBRÉ VĚDET O MÍSTĚ, KAM JEDEME

Ostrov Krk - jeden z nejkrásnějších ostrovů na celém Jadranu. Je známý svými krásnými plážemi, bujnou, stále zelenou vegetací, čistým mořem a příznivými klimatickými podmínkami.

 

ObrazekKrk - Zlatý ostrov, jak bývá mnohdy nazýván, je s pevninou spojen jedním z novodobých divů světa, 1909 m dlouhým impozantním mostem, díky němuž se ostrov Krk definitivně zařadil mezi nejatraktivnější turistická střediska v Chorvatsku. Bohatá historie, která po sobě zanechala velké množství památek, fantastická scenérie s olivovými háji, fíkovníky a vinicemi, spolu s krásně čistým mořem, skvělými plážemi i romantickými lagunami vytvářejí dokonalé podmínky pro nezapomenutelný letní tábor.

 

Stažení táborové přihlášky ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář