Jdi na obsah Jdi na menu

TURNAJ VE STOLNÍM TENISU 16.3.2007

o

SPORTOVNÍ LIGA KAMARÁDŮ CEST ObrazekPOKRAČUJE

Letos má již za sebou druhý turnaj. Sešli se na něm ve školní tělocvičně v Okříškách příznivci stolního tenisu. Bylo jich celkem 18, mezi nimi jedna dívka. Tříhodinový turnaj v pátek 16. března 2007 byl zajímavý.  Zde jsou konečné výsledky:

poř.
mladší žáci
starší žáci
hráč
body
do ligy
hráč
body
do ligy
1
 Večeřa Tomáš
8
 Kružík Martin
0
2
 Brázda Lukáš
7
 Ryšavý Zdeněk
6
3
 Benda Ondřej
6
 Ježek Martin
0
4
 Doležal Jan
5
 Zeman Michal
5
5
 Kolářová Pavlína
4
 Ryšavý Radek
4
6
 Mašek Martin
3
 Račák Pavel
0
7
 Dubský Petr
3
 Račák Jan
3
8
 Binka Tomáš
3
 Růžička Václav
3
9
 Příhoda Martin
3
 
 
10
Votava Lukáš
3
 
 

ObrazekV mladší kategorii startovalo 9 chlapců a jedna dívka, která se vůbec neztratila. Ze dvou skupin, kde spolu hrálo 5 účastníků systémem každý s každým, postoupili první dva do semifinále, kde se utkali do kříže první s druhými. Ve finále porazil Tomáš Večeřa Lukáše Brázdu poměrem 3:1, stejně dopadl i souboj o třetí místo, v němž Ondřej Benda zvítězil nad Janem Doležalem.Obrazek

Mezi staršími chlapci se málem opakovala situace z Okříšské laťky, kde první dvě místa „vyfoukli“ domácím závodníci z Přibyslavic. Tentokrát přijeli dva chlapci z Opatova a po základních skupinách to vypadalo opět na debakl okříšských závodníků, protože vyhráli každý svoji skupinu. Zatímco Michal Zeman v semifinále svému soupeři podlehl 0:3, ve Obrazekdruhém zápase zabojoval obhájce loňského vítězství Zdeněk Ryšavý jr. a vyhrál 3:0. I když ve finále stejným poměrem podlehl Martinu Kružíkovi, dokázal se vklínit mezi opatovské duo a zachránil čest domácích. Třetí skončil Martin Ježek po vítězství 3:0 nad Michalem Zemanem. Vítězný hráč ztratil v během pěti zápasů jediný set. A to navíc hrál s handicapem, protože cestou do Okříšek havaroval na kole a celý turnaj odehrál s natrženým uchem. Potlesk všech soupeřů při vyhlášení výsledků byl v jeho případě zcela zasloužený.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář