Jdi na obsah Jdi na menu

POBYT NA HERALTICÍCH 2.-3.1.2010

   Pro krátký pobyt s přespáním na základně není třeba vydávat příliš podrobné pokyny, zvláště když je určen pro starší žáky a dorostence:

Termín pobytu: sobota a neděle 2.-3.1.2010

Sraz: sobota 2.1.2010 ve 14:30 hod. v Okříškách před spořitelnou

Doprava: pěšky vč. nesení zavazadel (součást tréninku)

Návrat: neděle 3.1.2010 cca mezi 13:00 a 14:00 hod.

Co sebou: spací pytel, přezůvky do chaty, oblečení na ven volte tak, aby se v něm dalo sportovat (uzpůsobit podle počasí), oblečení do chaty, mycí potřeby (ručník, mýdlo, zubní kartáček a pasta, hřeben), jídlo na sobotní večer, psací potřeby, poznámkový blok

Stravování: vlastní zásoby na sobotu odpoledne a večer, v neděli společná snídaně a jednoduchý oběd podle jídelníčku, který si předem sestavíme.

Program: při tak krátkém pobytu se mnoho nedá stihnout, tak alespoň - video z našich zápasů, problematika týmu a jeho účasti v lize (tabulka, tréninky, docházka atd.), osobní volno (Heraltice apod.), soutěže a testy, snad zbyde čas i na nějakou bojovku v lese.

Cena: 50,- Kč na vodu a energie + rozpočítaný společný nákup na nedělní stravování (odhaduji cca 30,- Kč)

Přihášky: včas zatýmujte, případně mi nahlaste účast na tréninku 29.12.2009, pošlete e-mail, SMS nebo formou komentáře zde dole na této stránce. Počty účastníků potřebuji vědět nejpozději 1.1.2010 do 23:00 hod., ale to je opravdu nejzazší termín, raději dříve!

Zde dole v komentáři prosím napište, kdo jste se s těmito pokyny seznámili a připište, co byste doplnili do programu akce, můžete zadat její časový rozpis apod. Díky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář