Jdi na obsah Jdi na menu

VÁNOCE A KONEC ROKU 2022

vanocni-trenink-221223-13.jpgVánoce a Nový rok jsou za námi. Byly příležitostí k řadě setkání, která byla příjemná a vydařená. Kategorie přípravek, elévů a juniorů uspořádala řadu akcí.

Odstartovali jsme je předvánočním tréninkem juniorky v pátek 23. 12. 2022 večer. Nechybělo občerstvení ani gratulace k sedmnáctinám Tomovi Uhrovi s pořádným hoblem. A samo sebou, nikdo již nechtěl žádná florbalová cvičení, ale jen aby se hrálo.

Malé fotoalbum z předvánočního tréninku ZDE.

 

stedry-den-221224-16.jpgŠtědrý den u nás na skupině patří dlouholeté tradiční akci. Nikdo už si ani nepamatujeme, kolik let chodíme vždy dopoledne do lesa nadělovat zvířátkům. Letos se nás sešlo celkem 34 z obou oddílů. Každý s sebou nesl něco pamlsků, jablka, zrní, řepu, seno atd., které jsme rozložili pod jedním stromem uvnitř lesa. Nechyběly prskavky a přání veselých Vánoc. Nahoře v lese dokonce zůstaly i zbytky sněhu, takže vánoční nálada dokonalá. 

Fotoalbum z výpravy ZDE, video ZDE.

heraltice-e-221227-37.jpgObdobí mezi svátky patřilo pobytům na táborové základně v Heralticích. Z pondělí 26. na úterý 27. prosince na chatě přespávala kategorie juniorů, z úterý na středu pak elévové. I když účast byla slabší, hodně poznamenaná nemocemi, kdo přijel nelitoval. Hráli jsme hry nejen na počítači, ale i různé hádanky, pohybové soutěže a hry na šikovnost, starší kategorie využila saunu, hrál se stolní tenis. I tady se gratulovalo k narozeninám, tentokrát Tomovi Navrkalovi. Místo návratů domů hned po ránu byl vždy odjezd odložen až do poledních hodin, jak se nám na chatě líbilo.

Fotoalbum z pobytu ZDE.

novy-rok-2023-76.jpgSilvestr každý slavil po svém, sešli jsme se hned na Nový rok odpoledne. V tělocvičně jsme uspořádali turnaj hráčů s rodiči. Každoročně sestavíme smíšené týmy malých a velkých hráčů doplněné o rodiče. Letos to byly čtyři pětice, do branek nastoupili Dan Čiháček a Vojta Vybíral. Systémem každý s každým a následnými zápasy o pořadí jsme vydrželi hrát více než dvě hodiny. Finále šlo dokonce do nájezdů. Celkem třicet hráčů a diváků zahájilo rok 2023 jak se patří florbalově.

Fotoalbum z novoročního turnaje ZDE.

prani-23.png