Jdi na obsah Jdi na menu

LEDOVÁ PRAHA 2.-4.2.2007

  Nakupujeme zásoby, říkám "Neste tu tašku opatrně, ať se nerozbije kelímek s hořčicí". V metru: "Pepó, mně se v tašce rozlila hořčice" Přes igelitku možno rozeznat hnědou směs a v ní plovoucí granko, marmeládu a další části nákupu. "Co jsem říkal v prodejně ?" "Já to nerozbil, von do tašky kopl" "Já za to nemůžu, von do mě strkal a začínal si" Večer máme párky bez hořčice, tedy někteří ji vyškrabují z igelitky.
  Na nejmladšího účastníka v době silně po půlnoci: "Honzíku, neplaz se tu Obrazekve spacáku a už konečně usni, zítra máme nabitý program" Tajně se plazí dál. Návrat domů v autobusu asi tři kilometry před Okříškami: "Vzbuď Honzu, ať se obuje a obleče". Buzení. Autobus vjíždí na autobusák v Okříškách. "Pober mu věci, já ho vezmu do náruče a vynesu z autobusu". Ke spícímu Honzíkovi na lavičce přijíždí ochotně jedna z maminek s autem, nakládáme jej, převážíme před dům a spícího předáváme do náruče jeho mamince.
  Jinak to bylo skvělé: byli jsme v Imaxu na 3D filmu Lovecká sezóna, navštívili finále Dětské porty v divadle Na Palmovce, nejlepší je samozřejmě večerní rozchod na Václaváku, nebo návštěva computer baruObrazek. Nad očekávání všechny zaujala prohlídka Vyšehradu a hlavně Slavína - hřbitova našich nejvýznamnějších osobností (prohlédli jsme si místa posledního odpočinku B.Němcové, B.Smetany, A.Dvořáka, K.Čapka, J.Nerudy M.Alše atd.). Neméně zajímavý byl Mořský svět na Výstavišti Holešovice - akvárka se žraloky atd. Na benefičním koncertě Děti dětem v největším sále Kongresového paláce jsme fandili místnímu folklórnímu souboru Okřešánek (vystupuje s ním i náš člen Tom), který zde obdržel putovní pohár předsedy vlády ČR. Na benefičáku jsem hodně natáčel - celé vystoupení Okřešánku i vynikající Obrazeknásledující break dance Dance4you z Liberce. Některý z našich dobráků si záznam Okřešánku začal hned na to prohlížet, ale pásku nepřetočil. Já nic netušíc vesele točil video dál. Break dance a to nejlepší z Okřešánku bylo rázem fuč...
  Mezi největší zážitky patří nedělní bobová dráha Na Proseku, neboť jsem na ní rychlostí 51 km/hod. porazil všechny ostatní členy našeho oddílu !!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář