Jdi na obsah Jdi na menu

POBYT NA HERALTICÍCH 13.-15.6.08

Smiley Smiley Smiley Smiley  CELKEM BOMBA  Smiley Smiley Smiley Smiley

Obrazek Když se řekne florbalové soustředění, každý si představí tělocvičnu, děrovaný míček, florbalky. Ale kdepak. Tentokrát na florbal zbyla jen chvilka teorie v neděli dopoledne. Jinak byl čas nabitý zcela jinými aktivitami, které jsme absolvovali ke zlepšení kondice, obratnosti, rychlosti a určitě také pevné vůle. Pobyt na naší základně v Heralticích o víkendu 13.-15. června 2008 se odvíjel hodně dobře a z běžných her a soutěží se vyvinulo docela velké dobrodružství, při kterém všichni museli prokázat schopnost porvat se s nepohodou, hladem, žízní a obrovskou námahou. Výlet na kolech na zříceninu hradu Rokštejn začal celkem dobře. Pravda, cesta byla z kopce doObrazek kopce, tak jsme si trochu mákli, ale v cíli bylo dost sil hrad si pořádně prolézt a ještě slaňovat na nedaleké skále. Pak ale přišlo osudové rozhodnutí. Do Brtnice se vydáme podél říčky Brtnička po modré značce. Osmikilometrový úsek nás pěkně dostal. Co bychom běžně zvládli za hodinku se protáhlo na tři a půl hodiny těžké dřiny. Bloudění, tlačení kola do kopců, pády do potoka, projíždění bahnem, to byl opravdový boj o přežití. A k tomu hlad, kdy jsme nepohrdli ani nezralými jablky a kukuřicí, už jsme se Obrazekchystali jíst i brouky. Naštěstí přišlo před setměním vysvobození a občerstvení v hospůdce v Brtnici.

Výlet byl náš největší zážitek, i když ze základny se nám domů také nechtělo. Však jsme se v neděli vrátili až v pět odpoledne. Hadrákové bitvy, testy zdatnosti, stolní tenis, posilování, a to se ještě na spoustu dalšího programu nedostalo. Zkrátka brzy musíme vyrazit na další výpravu. Na závěr ještě musím doplnit, že bodovací soutěž vyhrál Kuba Boudný ml., druhý byl Tom Binka a na třetím místě Martin Valík.

Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář