Jdi na obsah Jdi na menu

LOUČENÍ S ROKEM 2023

Počasí na Štědrý den se tentokrát příliš nevyvedlo. Po předchozí pravé zimě s množstvím sněhu nastala obleva a k tomu ještě ráno drobně pršelo. Sníh byl mokrý a bořil se. Není divu, že se tím řada členů nechala odradit. Přišli jen skalní, hlavně 53418749134_306e40b543_c.jpgz našeho druhého oddílu. Ale nadílka pro lesní zvířátka se přece jen uskutečnila. Po náročné cestě všichni vystoupali do lesa nad Okříškami. Chvíli jsme hledali nejvhodnější strom a pod něj nasypali pořádnou zásobu krmení. Nejmladší pak zapálili prskavky. K našemu rituálu patří společné foto a přání krásných Vánoc. Letos byl návrat trochu dobrodružnější, když jsme o pomoc museli volat traktor, aby nám vytáhl auto zapadlé ve sněhu a blátě. Děti pak chvátali domů připravit se na nadílku, dospělí zas ještě společně posedět a vánočně se naladit.

Fotoalbum z vycházky ZDE.

Hned ve středu po Vánocích tým dorostenců celý den hrál Vánoční turnaj v Hodoníně. A nevedl si špatně, jak o něm píšeme v samostatném článku.

53433064025_0b198aa729_c.jpgMalý oddílový silvestr jsme uspořádali den napřed a absolvovali jsme jej opravdu zdravě, sportováním. Podařilo se nám sestavit čtyři florbalové týmy složené z rodičů a dětí, aby si zahráli systémem každý s každým. A aby toho nebylo málo, ještě se spojily týmy umístěné na 1. a 4. místě proti 2. se 3. týmem. Kromě toho se každý mohl vyřádit u stolního tenisu, s Laser pistolemi nebo na X-boxu. Závěr setkání patřil společnému přípitku a přání do nového roku 2024.
Hurá do roku 2024, o týden později jej zahájíme účastí na Prague floorball cupu.

Fotoalbum ZDE, naše přání do roku 2024 ZDE.