Jdi na obsah Jdi na menu

ZAČÁTEK ŘÍJNA SE VYDAŘIL JEN MLADŠÍM ŽÁKŮM

SOBOTA 3.10.2020

Regionální liga mužů v Třešti:

PSKC Okříšky – Sabots Jihlava  3:4  (1:0, 1:3, 1:1)
Branky/asistence: Adam Ampapa 1/0, Denis Tesařík 1/0, Martin Noháček 1/0, Jan Trnka 0/1, Michal Beneš 0/1, Petr Pojer 0/1
Zápas, který rozhodla větší sehranost a zkušenost jihlavského týmu. Sice jsme šli dvakrát do vedení a více než polovinu zápasu měli mírně navrch s několika vyloženými šancemi, ale bohužel neuhlídali jsme úplný závěr druhé třetiny. V té přišlo vyrovnání a hned poté vedení Sabots. Naděje svitla ještě vyrovnáním na začátku třetí části, ale padáček po šikovné teči při rozehrání opět skončil v naší brance. Závěrečný tlak se dařil, branku však nepřinesl.  

VIDEOZÁZNAM ČÁSTI UTKÁNÍ ZDE.

PSKC Okříšky – Florbal Telč  9:4  (0:1, 4:2, 5:1)
Branky/asistence: Martin Noháček 3/1, Dominik Čech 2/0, Adam Ampapa 1/1, Jiří Uher 0/2, Denis Tesařík 1/0, Petr Pojer 1/0, Vojtěch Novotný 1/0, Jan Trnka 0/1, Marcel Pospíšil 0/1
Po čtvrthodinovém odpočinku jsme nastoupili k druhému zápasu dne. Zklamání z nešťastné prohry se podepsalo na výkonu všech hráčů. Do utkání jsme se celé dvě třetiny nedokázali pořádně vložit a výsledek byl dlouho otevřený. Po první třetině prohráváme, do třetí části jsme šli pouze s jednobrankovým vedením. Teprve v její druhé polovině jsme se dokázali soustředit na hru a několika rychlými útoky z pěkných kombinací zápas rozhodli.

Liga Vysočiny mladších žáků v Dačicích:

daice-m-201003-2-horzontalni.jpg

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  SK JeMoBu  7:2
PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Snipers Třebíč  8:1
PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Florbal Telč  5:3
PSKC Okříšky-Rudíkov  -  TJ Centropen Dačice  6:2

Sestavu našeho týmu tvořilo šest mladších žáků a pět elévů. I když jsme tak byli snad nejmladším týmem, turnajem jsme prošli velice úspěšně. Hlavní zásluhu na tom má zejména pětka mladších žáků a Filip Dokulil v brance. Elévové ze všech sil vypomáhali a sbírali cenné zkušenosti. Klukům patří poděkování za nasazení, které vždy měli až do konce zápasů. Dařilo se jim tak vždy zvládnout počáteční odpor soupeřů a závěry utkání dohrávat v pohodě.

FOTOALBUM ZDE.

NEDĚLE 4. 10. 2020

1. liga dorostenců, skupina D v Třebíči:

PSKC Okříšky – TJ LAUFEN Znojmo  1:17  (0:3, 0:6, 1:8)
Branky/asistence: Šimon Korba 1/0, Sebastian Pavlas 0/1

PSKC Okříšky – Bulldogs Brno  0:22  (0:9, 0:5, 0:8)

teb-d-201004-5-horzontalni.jpgAsi nemá smysl psát ke každému zápasu samostatný komentář, výsledky hovoří za vše. Soupeři si zatrénovali, neboť byli jasně mnohem lepší a k ničemu nás nepouštěli. Do prvního koše soutěže jsme byli nasazení díky dobrým výsledkům minulé sezóny. Tým je však téměř celý obměněný, přišla do něj řada mladších hráčů, a ještě nám tentokrát nastal souběh s fotbalovými zápasy. Těžký bude i druhý koš, do kterého padáme, neděláme si iluze, ale určitě na sobě budeme pracovat, abychom v něm obstáli. Jestli lze v těchto zápasech alespoň něco ocenit, tak první třetinu proti Znojmu a část druhé proti Bulldogs. Krutá zkušenost, ale snad i užitečná, pokud se neúspěchem nenecháme odradit.

FOTOALBUM ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář