Jdi na obsah Jdi na menu

VÝSLEDKY ZA BŘEZEN 2013

PŘÁTELÁK 30.3.2013 VE ZNOJMĚ

znojmo-sz-130330a.jpgTJ ZNOJMO STRABAG - PSKC OKŘÍŠKY   10  :  4
 
   V sobotu 30.3.2013 jsme se vypravili na přátelák do Znojma. Původně bylo domluvené utkání mezi týmy starších žáků, ale ani jedna strana je díky velikonočním svátkům nedokázala sestavit kompletní. Naštěstí vypomohli dorostenci a u nás i jeden mladší žák. Přece jen úroveň florbalu na jižní Moravě je oproti Vysočině o něco dál. Soupeř začal zápas v ostrém tempu, ale rychle jsme se přizpůsobili a úvodní část dobře zvládli. Převaha Znojma se znojmo-sz-130330b.jpgprojevovala postupně. Hrálo se třikrát patnáct minut čistého času, většinou před naší brankou. Náš tým dobře zvládal začátky třetin když si trochu odpočal o přestávce, ve zbývajícím čase už tolik nestačil. V čem byly hlavní rozdíly, díky nimž jsme poměrně velkým rozdílem prohráli. Především pohyb hráčů bez míčku, přesnost přihrávek a herní systém, který mi ještě nenacvičujeme. A především proměňování šancí - i na naší straně byly, ale zatímco Strabag většinu proměnil, my zkazili iznojmo-sz-130330c.jpg ty nejjasnější situace. Přes jasné pokyny na střídačce se naši kluci místo rozehrávky často probíjeli jak u mantinelů, tak středem, z čehož plynuly zbytečné ztráty míčků a někdy i góly. Jediný obrat v utkání se nám podařil na začátku třetí třetiny, kdy díky rychlé kombinaci a využití chyb soupeře snad během minuty padly do jejich brány tři rychlé góly. V každém případě jsme byli za utkání moc rádi, bylo pro nás hodně užitečné a hráči si je na zpáteční cestě pochvalovali.
 
Malé fotoalbum z nájezdů po utkání ZDE.

VELIKONOČNÍ ODDÍLOVÝ TURNAJ 28.3.2013

okrisky-ood.tur.-130328-0035.jpg   První den velikonočních prázdnin jsme si zpestřili oddílovým florbalovým turnajem. V okříšské sokolovně se sešlo na 50 děvčat a chlapců, z poloviny naši hráči, z poloviny jejich kamarádi a spolužáci. Sestavili jsme dvě věkové kategorie po čtyřech týmech a hráli systémem každý s každým až do pozdního odpoledne. I když zde výsledky otiskujeme, vůbec nebyly důležité. Každý hrál pro zábavu a dobře se bavil. Turnaokrisky-ood.tur.-130328-0001.jpgj jsme doplnili tradičním bufetem a po delší době se hrálo i na X-boxu. Příští otevřený oddílový turnaj plánujeme až v příští sezóně na podzim.
 
FOTOALBUM Z TURNAJE - KLIKNĚTE ZDE!

snap_2013.03.28-22.59.11_003.png

MLADŠÍ ŽÁCI NEJLEPŠÍ, MUŽI A DOROSTENCI NAPŮL 23.-24.3.2013

NEDĚLE 24.3.2013 - LIGA VYSOČINY MUŽŮ - HALA SKUTEČ
 
PSKC Okříšky-Kněžice - Hippos Žďár n./S. C   5:7
PSKC Okříšky-Kněžice - FC Salamandra Krucemburk   10:5
 
NEDĚLE 24.3.13 - LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ - ZŠ OSVOBOZENÍ PELHŘIMOV
 
pelhr.-mz-130324a.jpg
   Na dnešní turnaj jsme odjížděli s předsevzetím uhrát co nejlepší výsledek. A hned první zápas s jedním z nejsilnějších soupeřů se nám vydařil. Porazit Spartak Pelhřimov-bílí se podařilo díky včasnému obsazování protihráčů a nepouštění jich do šance. Korigovali až ve druhé části utkání. Druhý soupeř měl naopak patřit k těm hratelnějším a výhra byla povinností. Celkem lehce jsme se dostali do výrazného vedení, ale hráči ve druhé půli polevili a začali nám do sítě padat góly. Naštěstí jsme se včas vzpamatovali. A pak nás čekala těžká sprcha. Snipers Třebíč známe a víme, co na ně hrát. Tentokrát bylo vše naopak. Strach, aby nás netrefili míčkem byl tak silný, že jsme nedokázali párkrát postavit pořádně zeď a Snipers pohodlně skórovali. Nasadili i rychlost, takže  narušovali naše kombinace. Střelba končila na jejich brankáři a pelhr.-mz-130324b.jpgani závěrečný nápor nepomohl. Naše plány na čelní místa v tabulce se rozplynula. Ale na nervózní a rozhádaný tým tentokrát zabrala trenérská domluva. Dokázali jsme se dát zpět dohromady a určitě pomohlo i vítězné utkání proti Přibyslavi. Také proti Spartaku Pelhřimov - žlutí jsme se dobře rozehráli a čekaly nás rozhodující souboje. Režie turnaje byla dokonalá, neboť o "bedně" rozhodovaly opravdu až úplně poslední střetnutí. Na dosud suverénně hrající H.Brod jsem týmu moc nevěřil, jedině že by podal mimořádný výkon. A to se také stalo. pelhr.-mz-130324c.jpgDvě rychlé branky soupeře pořádně zaskočily. Ondra v brance chytal výborně a tak se i štěstí přiklonilo na naši stranu. Brodští nevěděli, co hrát a my úspěšně stříleli. Výhra byla zasloužená a také rozhodla o našem konečném vítězství v turnaji. Proti silné Bystřici už měl tým potřebné sebevědomí a od počátku se ujal vedení, které rovnoměrně zvyšoval. Závěrečné klání odvedl tak, jak se na vítěze turnaje sluší. Všichni hráči zaslouží pochvalu, ale stále je ve hře co zlepšovat, zejména co se týká přihrávek na volné hráče, vracení se do obrany atd.
MALÁ FOTOGALERIE Z TURNAJE ZDE!
 
snap_2013.03.24-20.53.28_001.png
Sestava - branky/asistence: Ondra Nováček - 0/1, Ondra Dvořák - 6/2, Pavel Kourek - 15/4, Náťa Vrzalová - 4/3, Honza Vochyán - 17/7 a Davča Kučera - 3/0.
 
 
SOBOTA 23.3.13 - 2. LIGA DOROSTENCŮ, DIVIZE III - HALA ZŠ TŘEBÍČ, HORKA-DOMKY
 
PSKC Okříšky   -   Sokol Pardubice    9:16  (4:6, 4:5, 1:5)
Branky: 4x M.Picmaus, 1x M.Žák, M.Pospíšil, M.Kelbler, j:dokulil,F.Rampír. Asistence: 2x M.Picmaus a M.Kelbler, 1x M.Žák, J.Dokulil a F.Rampír.
 
Přesto, že Pardubice za celou soutěž nepoznaly, co je to porážka a suverénně vedou tabulku, náš tým složený z více jak poloviny starších žáků se jich ani trochu nezalekl. Začaj nebojácně, dokázal napadat protivníka i v útočném pásmu a to se vyplácelo. V polovině první třetiny jsme vedli až 3:1. Škoda jen nepozorností, díky nimž Pardubice střelami z dálky skóre ještě před sirénou otočily. Ale i první polovina druhé části hry byla hodně vyrovnaná. První gól po půlminutě hry sice skončil v naší síti, ale dvěma brankami jsme se opět dotáhli na ztrátu jediné branky. Především věkový rozdíl a větší hráčská vyzrálost rozhodly o osudu druhé třetiny. Bohužel jsme inkasovali gól, když už vše vypadalo na náš návrat do utkání. Takové situace zatím zvládat tým nedokáže. Tradiční nervozita způsobila pohromu, tři rychlé branky v naší síti. Ve poslední pětiminutovce jsme ji ze sebe nakonec setřepali a opět dokázali hrát vyrovnanou partii celých pět minut. Třetí třetina byla již více v režii Pardubic. Hrály na tři lajny, my na dvě. Hlavně únava z těžkého utkání byla důvodem chyb v obraně, které soupeř nemilosrdně trestal. Z jeho sevření jsme se dostali až v závěru třetiny po time-outu, kdy nás povzbudila branka korigující výsledek. Moc jsme chtěli Pardubicím uštědřit desítku, moc k tomu nechybělo, jen trocha štěstíčka.
 
PSKC Okříšky   -   Hippos Žďár n./S.    7:2   (1:2, 2:0, 4:0)
Branky: 4x F.Rampír, 1x M.Pospíšil, J.Dokulil a M.Beneš. Asistence: 1x M.Picmaus, M.Pospíšil,, F.Rampír, M.Rygl, P.Molák a J.Wasserbauer.
 
Výkon v prvním utkání nás postavil do role favorita. Vyhrát toto utkání byl náš cíl, abychom udrželi pátou příčku v konečné tabulce. Navíc nás přijeli posílit Petr Molák s Denisem Tesaříkem. Ale jako vždy nám tato role příliš nesedla. Po první třetině jsme prohrávali 1:2. Přitom Žďár první zápas prohrál se Snipers Třebíč po nepříliš vydařeném výkonu. Proto jsme byli jeho rychlou hrou pořádně zaskočeni. Všude jsme byli pozdě, nahrávky byly nepřesné, nebo přes soupeřovy hokejky - tedy ztracené. Ani naše posily nebyly nijak výrazné a klid do hry nepřinesly. Pro nás nezvyklý počet celých 13 hráčů! jsme v první třetině rozdělili do dvou obran a tří útoků. To mělo umožnit max. nasazení s krátkým střídáním a výrazně zrychlit hru. Záměr dobrý, provedení jsme ale absolutně nezvádali. Od druhé třetiny se hrálo opět jen na dvě lajny. Klukům jsme na střídačce chyby vyčítali, ale ten hlavní důvod asi byl jinde - vyčerpání z utkání proti Pardubicím. Naštěstí nás byl dostatečný počet, zatímco Žďár měl na střídání k dispozici jen tři hráče. To rozhodlo a náš tým postupně získával převahu. Nejlépe ji vyjádřil Filip Rampír. Jeho hattrick nás dostal do bezpečného vedení a utkání jsme dohrávali v klidu.
 
KONEČNÁ TABULKA SOUTĚŽE - 1. LIGY DOROSTENCŮ, DIVIZE III: 

snap_2013.03.24-23.13.11_001.png

Sestava: Filip Vaverka, , Michal Kelbler, Jiří Wasserbauer, Patrik Barák, Marek Holešinský, Milan Picmaus, Filip Rampír, Marcel Pospíšil, Michal Rygl, Martin Žák, Jan Dokuli, Michal Beneš a pouze na druhý zápas Petr Molák a Denis Tesařík.
  
NABITÝ VÍKENDOVÝ PROGRAM 16.-17.3.13

FOTOALBUM Z VÍKENDU NAJDETE PO KLIKNUTÍ  ZDE!

jihlava-j-130315b.jpg
SOBOTA 16.3.13 - HALA SK jihlava-j-130315a.jpgJIHLAVA - 2. LIGA JUNIORŮ, DIV. III
 
PSKC Okříšky - FbC Strakonice    7:4
PSKC Okříšky - FBK Jičín             3:3snap_2013.03.17-20.09.05_004.png jihlava-j-130315c.jpg
 
SOBOTA 16.3.2013 - HALA BYSTŘICE N.P. - LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ
 bystrice-sz-130316a.jpg
PSKC Okříšky - FBŠ Jihlava    13:4 (4:2, 3:2, 6:0)
Branky: 4x J.Dokulil, 3x M.Picmaus, 2x P.Barák a M.Pospíšil, 1x MKelbler a J.Suchna. Asistence: 4x M.Picmaus, 2x D.Tesařík, 1x M.Pospíšil a P.Barák.
 
PSKC Okříšky - Tornádo DDM Jemnice   16:0 (4:0, 5:0, 7:0)
Branky: 4x M.Pospíšil a J.Dokulil, 3x P.Barák, 2x M.Kelbler a M.Picmaus, 1x M.Holešinský. Asistence: 5x M.Picmaus, 2x M.Kelbler, J.Dokulil a P.Barák, 1x J.Suchna a M.Pospíšil.
 
   Přes plný bodový zisk naše závěrečné vystoupení v základní části soutěže nebylo nijak přesvědčivé, co se výkonu týče. V podstatě jsme vyhrávali jen díky věkové a výškové převaze, zkušenosti a větší vyhranosti. Například první dvě třetiny s Jihlavou byly vyrovnané, rychlostně nám soupeř v pohodě stačil, naše hra postrádala myšlenku. Jak berani jsme útočili středem do plných se zákonitými ztrátami balonku a nebezpečnými protiútoky. Slušných kombinací by se dalo na prstech jedné ruky spočítat. Velká snaha a chuť do hry ze strany soupeře mu byla nakonec osudnou. Zklamání po dvou, třech brankách v poslední třetině u hráčů vyvolalo nervozitu a o utkání bylo rozhodnuto.

bystrice-sz-130316b.jpg

   Jemnice buduje nový tým a do Bystřice přijela téměř se samými mladšími žáky. Svůj cíl nedostat víc než cca 20 branek si splnila a my jen kroutili hlavou, jaké šance dokážeme spálit. Na druhé straně jsme se v obraně a středním pásmu dopouštěli řady hrubých chyb. Kombinaci jsme nahrazovali hrou na brejky, jako bychom si nevěděli s aktivním soupeřem rady.
snap_2013.03.16-23.42.02_001.png   Možná je můj komentář až příliš kritický při tak jednoznačných výsledcích. Ale všichni si musíme uvědomit, že teď už nás nečeká žádný o hodně mladší, nebo slabší soupeř. S dnes předvedenou hrou už na příštím turnaji nevystačíme.
 
Sestava: F.Vaverka, M.Kelbler, P.Barák, M.Holešinský, M.Picmaus, D.Tesařík, J.Suchna, M.Pospíšil, J.Dokulil a P.Barák
 
NEDĚLE 17.3.13 - HALA BYSTŘICE N.P. - LIGA VYSOČINY ELÉVŮ
 
Otevřený turnaj za naší účasti od 9:00 h. Zde jsou výsledky:

snap_2013.03.17-20.06.00_002.png

NEDĚLE 10.3.13 - MLADŠÍ ŽÁCI
 
jaromerice-mz-130310-0004.jpg  Jeden z posledních turnajů sezóny se konal v hale ZŠ Jaroměřice nad Rokytnou. Čtvrté místo lze hodnotit jako úspěch, neboť nás opět bylo málo 6 hráčů spolu s brankářem. Z toho dva si v jaroměřicích odbyli svůj úplně první start na ligovém turnaji.
 
Pro dalších pár fotek klikněte zde na obrázek vlevo.

snap_2013.03.10-19.50.32_001.png

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY 2.-3.3.13
 
SOBOTA 2. 3.2013 - 2. LIGA JUNIORŮ, DIVIZE III - NAF.HALA SOKOL PARDUBICE
PSKC Okříšky  -  Sokol Pardubice    3:8
PSKC kříšky  -  Snipers Třebíč         3:4
 
NEDĚLE 3.3.2013 - 3. LIGA MUŽŮ, DIVIZE V - HALA ZŠ TŘEBÍČ, HORKA - DOMKY
PSKC Okříšky-Kněžice  -  Hippos Žďár n./S.                         4:2                    
PSKC Okříšky-Kněžice  -  FK Slovan Jindřichův Hradec        7:5
 
NEDĚLE 3.3.2013 - MINILIGA PŘÍPRAVEK - HALA ZŠ OKŘÍŠKY
 

snap_2013.03.07-22.50.08_002.png

 NEDĚLE 3.3.2013 - 1. LIGA DOROSTENCŮ, DIVIZE III - HALA TJ JISKRA H.BROD 

PSKC Okříšky  -  FBC AKCB Štíři České Budějovice            6:4 (2:1, 1:0, 3:3)
Branky: 3x Martin Žák, 1x Petr Molák, Milan Picmaus a Michal Kelbler. Asistence: 2x Jiří Wasserbauer, 1x Marcel Pospíšil, Filip Rampír, Milan Picmaus a Petr Molák.
 
PSKC Okříšky  -  Sokol Erupting Dragons Havlíčkův Brod   5:6 (1:1, 2:1, 2:4)
Branky: 2x Milan Picmaus, 1x Petr Molák, Martin Žák a Filip Rampír. Asistence: 2x Martin Žák a 1x Filip Rampír.
 
Sestava: Filip Vaverka, Michal Kelbler, Marek Holešinský, Milan Picmaus, Petr Molák, Denis Tesařík, Filip Rampír, Marcel Pospíšil, Jiří Wasserbauer, Miloslav Plot, Martin Žák a Jan Dokulil.

 

PŘÁTELÁK 30.3.2013 VE ZNOJMĚ

znojmo-sz-130330a.jpgTJ ZNOJMO STRABAG - PSKC OKŘÍŠKY   10  :  4
 
   V sobotu 30.3.2013 jsme se vypravili na přátelák do Znojma. Původně bylo domluvené utkání mezi týmy starších žáků, ale ani jedna strana je díky velikonočním svátkům nedokázala sestavit kompletní. Naštěstí vypomohli dorostenci a u nás i jeden mladší žák. Přece jen úroveň florbalu na jižní Moravě je oproti Vysočině o něco dál. Soupeř začal zápas v ostrém tempu, ale rychle jsme se přizpůsobili a úvodní část dobře zvládli. Převaha Znojma se znojmo-sz-130330b.jpgprojevovala postupně. Hrálo se třikrát patnáct minut čistého času, většinou před naší brankou. Náš tým dobře zvládal začátky třetin když si trochu odpočal o přestávce, ve zbývajícím čase už tolik nestačil. V čem byly hlavní rozdíly, díky nimž jsme poměrně velkým rozdílem prohráli. Především pohyb hráčů bez míčku, přesnost přihrávek a herní systém, který mi ještě nenacvičujeme. A především proměňování šancí - i na naší straně byly, ale zatímco Strabag většinu proměnil, my zkazili iznojmo-sz-130330c.jpg ty nejjasnější situace. Přes jasné pokyny na střídačce se naši kluci místo rozehrávky často probíjeli jak u mantinelů, tak středem, z čehož plynuly zbytečné ztráty míčků a někdy i góly. Jediný obrat v utkání se nám podařil na začátku třetí třetiny, kdy díky rychlé kombinaci a využití chyb soupeře snad během minuty padly do jejich brány tři rychlé góly. V každém případě jsme byli za utkání moc rádi, bylo pro nás hodně užitečné a hráči si je na zpáteční cestě pochvalovali.
 
Malé fotoalbum z nájezdů po utkání ZDE.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář