Jdi na obsah Jdi na menu

VYDAŘENÁ NEDĚLE 19. 3. 2023

PŘEBOR VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – TŘEBÍČ – NEDĚLE 19. 3. 2023

trebic-pmz-230319-14.jpg

První zápas začal z naší strany tradičně ospale. Bez pohybu a nahrávek. Dobře hrající soupeř toho využil a zaslouženě jednoznačně vyhrál. 

Ve druhém zápase proti Hippos už byli kluci jako vyměnění. Dobře obsazovali, zlepšili pohyb, kombinaci a tím se jim podařilo zvítězit. 
Třetí zápas pokračoval ve stejném tónu jako ten druhý. Ale tentokrát proti nám stáli borci z Třebíče. Začátek zápasu jsme nepodcenili a dobrou kombinační hrou jsme si vytvořili brankový náskok. Ke konci zápasu nám už docházely síly a byli jsme rádi, že je konec. 

trebic-pmz-230319-34.jpgV posledním zápas proti Kněžicím se ukázala věková a herní vyspělost soupeře. Kluci bojovali a snažili se protivníka alespoň trošku potrápit. Náš tým byl složený pouze ze hráčů kategorie elévů, z toho dokonce polovina ročníku 2013. Druhé místo je skvělým úspěchem. 

Fotoalbum z turnaje ZDE.

Sestava: Štěpán Rymeš, Samuel Jewell, Kryštof Ludmila, Jiří Beránek, Jiří Man, Adam Navrátil, Jan Fila, Bruno Brabenec

 

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – OKŘÍŠKY – NEDĚLE 19. 3. 2023

okrisky-p-230319-058.jpgNa domácí půdě se našim nejmladším nadějím dařilo i když nás stále trápí neúčast řady hráčů z důvodu nemocí. Skvělá atmosféra v hale, rodiče pomáhali s pořadatelstvím a hlavně bufetem, příjemné dopoledne s florbalem.

Starší tým čekal nejtěžší zápas hned na začátku. Kněžický tým do něj nastoupil s velkou chutí, stačit mu rychlostně nebylo vůbec snadné. Proto jsme i inkasovali a vyrovnání nám dlouho trvalo. Vítěznou branku jsme dali až těsně před sirénou. Následovalo utkání proti našemu druhému týmu složenému většinou z hráčů minipřípravky. Tím byl dán i výsledek. Také ve zbývajících zápasech jsme měli jasnou převahu a uhráli je s čistým kontem.

okrisky-p-230319-033.jpgMladší tým měl těžší roli hrát většinou proti starším soupeřům. Ale oproti minulému turnaji dosáhl velkého pokroku. Velká radost byla z historicky první zasloužené výhry i dvou branek vstřelených našim starším klukům. Jedině Orel Kněžice nás porazil výrazněji.

Největším překvapením dne ale byla soutěž v nájezdech. Po několika kolové bitvě v jejím finále zvítězil náš hráč minipřípravky Honzík Ramach a stal se „králem nájezdů“ turnaje. Velká gratulace.

Fotoalbum z turnaje ZDE, záznam videopřenosu ZDE.

Sestava PSKC: Petr Příhoda, Marek Bacher, Rostislav Bacher, Šimon Hons, Jakub Lazárek.  Sestava KC:  Jakub Vít, Jan Ramach, Damián Pacal, Štěpán Beránek, Jakub Procházka, Matyáš Fiala

tab.trebic-pmz-230319.png
 

tab.okrisky-p-230319.png