Jdi na obsah Jdi na menu

VÍTĚZSTVÍ NA STUPAVA CUP 2012


stupavacup-120926az30-0239.jpg
   Na mezinárodní turnaj do Stupavy jezdíme pravidelně již několik roků. Končíme jím letní přípravu i sérii čtyř velkých turnajů. Vždy se nám na Slovensku líbí a letos obzvlášť.Aby stupavacup-120929-c.jpgtaké ne, když se nám povedl historický úspěch. Zapsali jsme se do historie turnaje vítězstvím v kategorii B14, tzn. Starších žáků! Ale není to jen zásluha našich hráčů. Letos se nám nepodařilo sestavit kompletní tým a tak přišla na řadu, podobně jako v Liberci na Nisa open, spolupráce s dalšími týmy. Našich šest doplnili tři hráči Tornáda DDM Jemnice a dva ze Sokola E.D.H.Brod. Vznikl tak skvělý tým, který nenašel na celém turnaji přemožitele.

   Utkání jsme měli rozložena do tří dnů, ve čtvrtek a v pátek po třech, v sobotu semifinále a finále. Zatímco základní částí jsme stupavacup-120929-a.jpgprocházeli bez problémů, sobotní utkání byla náročná. Jak semifinále, tak finále jsme museli otáčet za nepříznivého stavu, kdy jsme prohrávali už o dva góly. To asi bylo největší plus týmu, že dokázal i v takové situaci mobilizovat všechny své síly. Velkou zásluhu na tom měl kapitán Martin Mühlfait, který svou soustředěností a nasazením hnal celý tým do maximálního výkonu.

   Naše výsledky:
 
PSKC Okříšky - Snipers Bratislava (SK) 6:0, Florbal Vsetín (CZ) 5:0 (kontumace), ŠK Gama Košice (SK) 6:4, ŠK Rebels Topolčany (SK) 14:0, Bogdau Stupava (SK) 6:1, DFA Nitra (SK) 14:0, SZPK Nokia Komárom (H) 8:0.

Semifinále: PSKC Okříšky – Bogdau Stupava (SK) 4:1
FINÁLE: PSKC Okříšky -  SZPK Nokia Komárom (H) 5:2
 
   Sobotní podvečer byl ve znamení vyhodnocení turnaje. Každý z nás obdržel krásnou zlatou medaily. Tým si převzal jako památku nádherný velký pohár. Kromě toho jsme na rok obdrželi zapůjčený také obrovský putovní pstupavacup-120929-d.jpgohár, na kterém bude zvěčněno jméno týmu.
 
   Sestava: gólman Martin Frühbauer (Dragons), obrana: Jakub Boudný, Štěpán Tkadlec (Tornádo), Martin Mühlfait (Dragons), Marcel Pospíšil, útok: Michal Kelbler (Tornádo), Patrik Barák, David Koukal, Kamil Koukal (Tornádo), Jan Dokulil a Denis Tesařík.

   Kromě našeho týmu Kraj Vysočinu a okres Třebíč na turnaji zastupovalo ještě v kategorii dorostenců družstvo Tornádo DDM Jemnice. Na oplátku v něm od nás hrál Petr Molák a nevedl si vůbec špatně, naopak. Byl pro tým určitě posilou. Výsledek Tornáda byl také skvělý – i oni prošli turnajem bez porážky kromě samotného finále. Zde narazili na dorostenecký výběr Slovenska, se kterým prohráli 3:6. Stříbrné medaile jsou ale velmi cenné, neboť např. zvítězit v semifinále na Woow Vítkovice 6:0 se jen tak někomu nepodaří.
 
   A ostatní dojmy, co ve vlném čase? Ono ho vstupavacup-120929-b.jpglastně příliš nezbývalo, ale to málo stačilo k seznámení hlavně s hráčkami z jiných týmů, hodně jsme chodili fandit dorostencům Tornáda atd. Víc vás musím odkázat na fotogalerii. A oslava – každý obrovská maxipizza, kterou jsme dojídali v neděli dopoledne po celou cestu domů.

   Skvělý výkon a skvělý výsledek, všem hráčům gratulujeme.
 
   Fotoalbum z naší účasti na Stupava Cupu 2012 dokončeno. Stačí kliknout na fotografii zde nahoře. Zasloužilo by si fotky ještě přebrat a doladit, ale na to již čas nezbývá.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář