Jdi na obsah Jdi na menu

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY 22.-23.9.2012

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY 22.-23.9.2012
 
SOBOTA 22.9.2012 - HALA TŘEBÍČ, HORKA DOMKY
LIGA VYSOČINY MUŽŮ
 
PSKC Okříšky-Kněžice B - FBŠ Sabots Jihlava B   5:5
Góly (asistence): Brázda (Rychlý); Salák D. (Wasserbauer) ; Rychlý (Uher); vlastní; Wasserbauer
 
Nově založený B-tým mužů vstoupil do ligy Vysočiny mužů proti silnému týmu z Jihlavy. Ten hrál minulý rok baráž a i do zápasu vstoupil podle očekávání. Tlakem, který vyústil ve 2 trebic-b.jpggóly v naší síti. Naši hráči posilněni o 2 hráče z A-týmu a 2 juniory se však dokázali oklepat, hru postupně vyrovnat a snížit skóre zásluhou kapitána Lukáše Brázdy. I přes zlepšený výkon jsme smolně inkasovali. V poslední minutě první třetiny zkorigoval skóre junior David Salák. Nástup druhé třetiny opět zachytili lépe hráči z Jihlavy, kteří rychle zvýšili svůj náskok po našich chybách, na 2:5. Snížení skóre měl na svědomí hráč A-týmu po rozehraném úderu, Kamil Rychlý. Začátek třetí třetiny byl ve znamení náporu Sabots, který vyústil v nájezd proti nám. Gólman Miroslav Halásek se však vyznamenal a nájezd vychytal. To naše hráče povzbudilo a vrhli se do útoku. Odměna v podobě snížení skóre přišla 5 minut před koncem v přesilové hře. Soupeř si srazil přihrávku před bránu, do vlastní branky. To ještě více vyburcovalo naše hráče do útoku. A tolik vytoužené srovnání přišlo 31 vteřin před koncem zápasu. Při power play se trefil trebic-a.jpgRostislav Wasserbauer. Zápas skončil remízou, ta však více může těšit náš tým. Hráči Jihlavy ztratili vyhraný zápas. To však nesnižuje výkon, především ve druhé a třetí třetině, našich hráčů, kteří si bod doslova vybojovali, ale zasloužili.
 
PSKC Okříšky-Kněžice B - SK Juvenis Přibyslav   1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Góly (asistence): Uher (Diviš J.)
 
Do druhého zápasu šel náš tým oslaben o zraněného útočníka Michala Kourka a Honzy Kourka, který šetřil síly na zítřejší zápasy v Pardubicích. Menší počet náhradníků však nebyl znát. Hned na úvod se hra přelévala ze strany na stranu a vzniklo z toho několik závarů. Před oběma brankami jsme vítězili, obrana úspěšně čistila prostor před naší brankou a útočníci se dostávali do zakončení. Proti nám však byla branková konstrukce, nejprve jsme trefili břevno a pak tyčku. Poté už gól padl, hned několik hráčů se tlačilo do brány na dorážku, nejúspěšnější byl Jiří trebic-c.jpgUher, který si tak připsal svůj první gól za tým PSKC. Za minutu však bylo skóre vyrovnané, z volného úderu se krásně trefil hráč soupeře. Ve druhé třetině se hra zklidnila a oba týmy se snažili neudělat chybu, ze hry ale měli více hráči Juvenis, nás skvěle podržel bezchybný gólman Míra Halásek. Třetí třetinu velmi ovlivnilo ošklivé zranění zad hráče z Přibyslavi (jméno neuvedeme v zájmu zachování soukromí), kterého musela převézt sanitka do Třebíčské nemocnice. Hra byla přerušena na více než 30 minut. Lépe se opět zkoncentrovali na hru hráči Přibyslavi a utkání rozhodli 2 brankami v posledních 5-ti minutách. V tomto zápase naše mužstvo mělo více šancí, avšak jejich neproměnění nás stálo 3 body, které si odvezl soupeř. Zaslouženě, proměnili svoje šance a zároveň ve třetí třetině, kdy se lámal chleba, hráli lépe v obraně a do ničeho nás nepustili. 
 
SESTAVA - B: Halásek
 O: Kourek P., Diviš L., Brázda, Plavec
 U: Wasserbauer, Procházka, Salák D., Uher, Kourek J., Kourek M., Rychlý
 
 
NEDĚLE 23.9.2012 - HALA TŘEBÍČ, HORKA DOMKY
LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ
 trebic-120923.jpg
PSKC Okříšky - ASK Bystřice n.P.   21:3
PSKC Okříšky - Slavoj Třešť           39:2
 
Start do nové sezóny se starším žákům vydařil. Bez problémů zvládli oba soupeře a vytvořili si hned na začátku rekordní skóre.

snap_2012.10.01-23.24.01_006.png

Sestava: F.Vaverka, P.Barák, J.Dokulil, D.Koukal, M.Holešinský, M.Picmaus, M.Pospíšil, J.Suchna, D.Tesařík 
 
NEDĚLE 23.9.2012 - HALA SOKOL PARDUBICE
2. LIGA JUNIORŮ - DIVIZE III
 
PSKC Okříšky - Sokol Pardubice       1:8 (0:2, 0:3, 1:3)
Góly(asistence): ŽÁK M. (Kourek J.)  
 
V zahajovacím zápase 2. ligy juniorů se naši hráči střetli s domácími Pardubicemi. Již při přečtení obou soupisek bylo jasné, že na straně domácích bude obrovská výhoda v počtupardubice-a.jpg hráčů (14-8). Ale naši junioři se nezalekli a jako jeden muž vstoupili na hrací plochu s tím, že do utkání odevzdají maximum. Hra byla z počátku velmi vyrovnaná. A v 6. minutě dostali naši hráči možnost zahrát si přesilovou hru. Tu bohužel nevyužili. Chvíli po vyrovnání sil tak skórovali Pardubice a po necelé minutě přidali další branku. Stav po první třetině byl tedy 2:0. Do druhého dějství vstoupili lépe domácí junioři, když v 5. minutě zvýšili na 3:0. Hráči začali zmatkovat a přišel trest v podobě oslabení a další inkasované branky. Navíc díky převaze v počtu hráčů si Pardubice mohli dovolit rychlejší tempo hry, které jim vyhovovalo a našim juniorům začaly postupně docházet síly. To vyústilo v čase 13:00 v další obdrženou branku. Po druhé třetině byl stav 5:0. O přestávce si hráči řekli, že se pokusí korigovat výsledkově, ale nikoli herně jednostranné utkání. A vstup do poslední třetiny byl opravdu vydařený. Po půl minutě hry byl vyloučen hráč Pardubic a naskytla se tak možnost prolomit střeleckou smůlu, pardubice-b.jpgkterá provázela naše hráče po celé utkání. Přesilovou hru využil Martin Žák, který umístil míček do brány v čase 2:11. Junioři Pardubic ale znovu zvýšili tempo, hlídali si výsledek a navíc 3 góly navýšili svoje vedení. Navíc v 10. minutě musel po vřavě v našem brankovišti a tutové brance odklidit míček z malého brankoviště Michal Beneš. Následovat mohlo jediné, vyloučení hráče a nájezd. Při něm si ale výborně počínal náš brankář Ondřej Holešínský a skvěle vytlačil hráče Pardubic do pozice, ze které mohl jen těžko proměnit. Následné oslabení si už hráči pohlídali a tak při závěrečné siréně svítil na světelné tabuli výsledek 8:1. Může nás mrzet jen několik neproměněných šancí, po kterých by skóre odpovídalo předvedené hře našich hráčů. 
 
PSKC Okříšky - FBC Trutnov (DTJ)   3:3 (2:1, 0:0, 1:2)
Góly(asistence): MOLÁK P. (Rampír F.), ŽÁK M. (Kourek J.), KOUREK J. 
 
Do druhého utkání šli hráči s tím, lépe bráni, chodit do střel protihráčů a pokusit se pozlobit jasného favorita. Při pohledu na nacpanou střídačku Trutnova, ale bylo jasné, že je to bude tvrdý boj. Utkání začalo velmi vyrovnaně a na obou stranách vzniklo několik šancí. První, kdo ji využil, byl ale hráč Trutnova, který v 6 minutě vstřelil první branku. Stav tak vyzníval lépe pro soupeře. Naši junioři se ale nevzdávali a za necelé dvě minuty se podařilo Petru Molákovi vyrovnat stav na 1:1. Opařený Trutnov začal kazit rozehrávku a trestem pro ně byl další gól od našich hráčů, který vstřelil Martin Žák. Zbytek třetiny byl ve znamení tlaku soupeře, který ale naši hráči ustáli a stav byl 2:1. Nástup do druhé třetiny byl podobný jako do té první. Několik šancí obou týmů. Ve čtvrté minutě nepochopitelně dohrál Petr pardubice-c.jpgMolák hráče holí a putoval na dlouhých 5 minut na trestnou lavici. Pro naše juniory tak nastala těžká zkouška. A to obstát ve čtyřech, s možností střídání pouhých šesti hráčů. Skvěle rozestavený blok, obětavost, srážení střel, rychlý přístup proti hráčům a dobrý výkon brankáře, však nedovoloval soupeři jakékoliv ohrožení naší brány a tak junioři tuto obtížnou chvíli překonali. Zbytek třetiny se odehrál po vzoru oslabení skvělou obranou hrou a pár šancemi na obou stranách. Cíl do poslední třetiny byl jasný. Udržet i přes ubývající síly slušný výsledek. To se ovšem zkomplikovalo po čtyřech minutách hry, kdy se podařilo Trutnovu vyrovnat stav na 2:2. Hráči ale zabojovali a po faulu před bránou bylo nařízené trestné střílení. K němu se postavil kapitán Jan Kourek a skvělým provedením překonal brankáře Trutnova. Vítězství se tak opět přiklonilo na naši stranu. To se ale nezdálo rozhodčím, když nás nejprve poslali do 4 a nedlouho po tom do oslabení 3 proti 5. To se nelíbilo ani publiku, ze kterého se ozýval silný pískot proti tomuto verdiktu. Hráči cítící křivdu bránili co to šlo a posledními zbytky sil i tento další vhozený klacek pod nohy překonali. Další zajímavě odpískaný okamžik nastal, když chtěl Jan Kourek šetřit v rohu čas, i přes neustálý driblink s míčkem bylo rozhodčím písknuto zdržování. Se sílou asi ubývalo i štěstí. To se k nám obrátilo zády pouhých pět sekund před koncem, kdy se podařilo Trutnovu vyrovnat na 3:3. Poslední sekundy naši hráči ubránili a je jen škoda, že si neodvezli zasloužené vítězství, takto se musí spokojit s remízou a jedním bodem.

snap_2012.10.01-23.16.00_005.png

SOUPISKA:
G: Holešínský OndřejO: Kourek Jan, Beneš Michal, Diviš Marek
Ú: Molák Petr, Rampír Filip, Salák David, Žák Martin
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář