Jdi na obsah Jdi na menu

VÍKEND 19. - 20. ŘÍJNA 2019 BYL VELMI RUŠNÝ

SOBOTA 19. ŘÍJNA 2019

MUŽI A  - DIVIZE, sk. D
PELHŘIMOV, ZŠ Osvobození - MUŽI A  - DIVIZE, sk. D

PACOVŠTÍ HONZÍCI  -  PSKC OKŘÍŠKY-MOBU   9:8 p (4:4, 2:3, 2:1, prodloužení 1:0) Branky/asistence:   Petr Molák 2/2, Tomáš Kotačka 2/1, Marcel Pospíšil 1/2, David Taflíř 1/0, Denis Tesařík 1/0, Pavel Konvalina 1/0, Marek Zezula 0/1
Škoda nekompletní sestavy. S devíti hráči zvládnout divizní utkání není snadné. To se projevilo zejména v závěru, kdy začaly docházet síly a pět minut před koncem jsme ztratili dost nešťastnou brankou vedení. Jinak vyrovnaný zápas, za který zaslouží tým ocenění. Získaný bod je pro nás velmi cenný.
 

TŘEBÍČ, ZŠ Václavské nám., Horka Domky - 2. LIGA JUNIORŮ, sk. 5

SNIPERS TŘEBÍČ  -  PSKC OKŘÍŠKY   8:10  (3:4, 3:2, 2:4)
Branky/asistence: Adam Ampapa 4/2, Jiří Uher 3/0, David Kučera 1/2, Vojtěch Novotný 1/2, Tomáš Procházka 1/0, Martin Noháček 0/1trebic-j-191019-003.jpg
Hodnocení po zápase nebylo příliš veselé. Zápas se sice podařilo dotáhnout do potřebné výhry, ale herní výkon zůstal za očekáváním. Snipeři zvolili dobrou taktiku, se kterou jsme si nedokázali poradit. Zabetonovali prostor před gólmanem a vyráželi do rychlých brejků. Naše převaha byla zřejmá, jenže ze ztrát míčku jsme nezachycovali protiútoky. Ani jednou jsme v zápase neprohrávali, ale i dvoubrankové vedení jsme ztráceli až na remízu. Rozhodnutí padlo až v samém závěru.
 
PSKC OKŘÍŠKY  -  HIPPOS ŽĎÁR N./S.  2:4  (1:3, 1:1, 0:0)
Branky/asistence:  Martin Noháček 2/0, Petr Pojer 0/1
Zápas jsme tak trochu vzdali předem, neboť tým opustili tři nejlepší hráči kvůli zápasu mužů v divizi. Jenže ve stejné situaci byl i Hippos a naskytla se tak šance na vyrovnaný mač. Velká škoda, že pořadatelé potřebovali zápasy urychlit a tak jsme souhlasili s dřívějším začátkem i bez doplnění dvou dorostenců, kteří přijeli až na plánovaný čas. Díky tomu jsme první třetinu absolvovali v sedmi hráčích a Hippos v ní získal dvoubrankové vedení. Ve zbývajících dvou třetinách byla hra naprosto vyrovnaná.
Fotografie ze zápasů ZDE.

OKŘÍŠKY - LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ

PSKC OKŘÍŠKY  -  SK JeMoBu   2:5  (0:3, 2:2)
Branky/asistence: Šimon Korba 2/0, Štěpán Ludmila 0/1, Tomáš Horký 0/1
SK JeMoBu minule hrálo v prvním koši ligy a bylo tak favoritem. Tuto roli potvrdilo hlavně v závěru prvního poločasu po vystupňovaném tlaku, který jim přinesl dostatečné vedení. Druhou část jsme zvládli lépe a více se dostávali do šancí.

PSKC OKŘÍŠKY  -  OREL NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ   5:1  (2:0, 3:1)
Branky/asistence: Štěpán Ludmila 2/0, Šimon Korba 1/1, Dominika Horká 1/0, Michal Pařízek 1/0, Daniel Caha 0/1, Ondřej Dosedla 0/1
Zejména zlepšená kombinační hra stála za úspěchem, který rozhodl o setrvání ve druhém koši i pro příští ligové kolo. Utkání nebylo zdaleka tak snadné, jak vypadá skóre. Dalšími důvody naší výhry jsou dobrý výkon Pepy v brance, výjimečně horší proměňování šancí ze strany soupeře a naše pozornější obrana.

PSKC OKŘÍŠKY  -  SNIPERS TŘEBÍČ MODŘÍ  1:5  (1:2, 0:3)
Branky/asistence: Tomáš Uher 1/0, Ondřej Dosedla 0/1
Snipeři mají letos tým v optimálním věkovém složení a patří do prvního výkonnostního koše ligy. Naše kombinace starších a mladších žáků jim stačila odolávat jen v prvním poločase. Přesto jsme bojovali naplno až do samého konce. Ale více se prosadit bylo těžké. Snad někdy příště, ještě na sobě musíme pracovat.

PSKC OKŘÍŠKY  -  HIPPOS ŽĎÁR N./S.   1:1  (1:1, 0:0)
Branky/asistence: Tomáš Uher 1/0
Vyrovnaný zápas, ve kterém měla navrch obranná hra a gólmani obou týmů. Útočníci příliš šancí neměli. V posledním utkání dne proti favorizovanému celku tým potvrdil svoji zlepšující se výkonnost. Zejména snaha hrát každý zápas naplno je u všech hráčů znát a doufáme, že jim vydrží i do budoucna. 

NEDĚLE 20. ŘÍJNA 2019

MUŽI A  - DIVIZE, sk. D
TŘEBÍČ, ZŠ Václavské nám., Horka Domky

PSKC OKŘÍŠKY-MOBU   -   FBC LETOHRAD OREL ORLICE    6:10  (1:3, 2:3, 3:4)
Branky/asistence: Jan Račák 2/0, Adam Ampapa 1/1, Denis Tesařík 1/0, Petr Molák 1/0, Tomáš Kotačka 1/0, David Taflíř 0/1, Jan Vochyán 0/1, Marcel Pospíšil 0/1
trebic-ma-191020-002.jpgPředstava, že hrát proti týmu, který v soutěži dosud nezískal ani bod, ještě k tomu v téměř plné sestavě, bude snadné, je mylné. Začátek utkání patřil nám, získali jsme mírnou převahu i jednobrankové vedení, a to nás zřejmě ještě víc ukolébalo. Zvolnění soupeř vycítil jako svoji příležitost a do konce první třetiny vyrovnal a odskočil o dvě branky. Ve zbývajících dvou třetinách bylo vidět, že chceme dosáhnout obratu nic nehodláme vypustit. Jenže řada tyček a spálených šancí na psychice nepřidala. Zatímco letohradští hráli s přehledem, nám se nic nedařilo. Chyběla pohotovost, přesná včasná rozehrávka a dostavily se i potrestané chyby.
Fotografie ze zápasu ZDE.
 
DOLNÍ CEREKEV - 1. LIGA DOROSTENCŮ, sk. D

PSKC OKŘÍŠKY  -  BULLDOGS BRNO  2:7  (0:1, 1:1, 1:5)
Branky/asistence: Martin Noháček 1/0, Roman Sedlák 1/0, Martin Leixner 0/1, Petr Zajíček 0/1 
d.cerekev-d-191020-015.jpg
Bulldogs proti nám postavili tým jak s početní, tak věkovou převahou. Inkasovaná branka hned v úvodu první třetiny nás nepoložila, ale naopak nakopla a po celých patnáct minut jsme jim byli minimálně vyrovnaným soupeřem. Zákonitě muselo přijít vyrovnání, i když až na začátku druhé části. Zápas pokračoval ve vysokém tempu, kluci si nedarovali ani kousek prostoru. Až vydařenou střelou brněnští vyrovnali skóre druhé třetiny a obnovili skromné vedení. Těžko si vysvětlit obrat v posledním dějství. Jako by na nás padla deka, ze které jsme se nevzpamatovali. Soupeře jsme přestali včas obsazovat a navíc ještě přišly i hrubé chyby v obraně. Pro zkušené Bulldogs tak bylo snadné si závěr utkání pohlídat.

SNIPERS TŘEBÍČ  -  PSKC OKŘÍŠKY   3:8  (2:2, 0:1, 1:5)
Branky/asistence: Petr Zajíček 3/1, Patrik Mynařík 2/1, Martin Noháček 1/1, Dan Kalina 0/2, Martin Leixner 1/0, Štěpán Ludmila 1/0, Zbyněk Doležal 0/1
Zápas s patrnou herní převahou na naší straně. Jenže tradičně velká bolest s proměňováním šancí. Díky tomu se střelecky zdatnějším Sniperům dařilo být stále ve hře, zápas měl dobré tempo a byl i divácky zajímavý. Teprve ve třetí části jsme potvrdili roli favorita a během čtyř minut získali pětibrankový náskok. O utkání tak bylo rozhodnuto.
Fotografie ze zápasů ZDE.

okrisky-e-191020-004.jpg

 OKŘÍŠKY - LIGA VYSOČINY ELÉVŮ
Stejně jako na prvním turnaji, ani tentokrát naše družstvo nenašlo přemožitele. Navíc jediná inkasovaná branka proti dvaceti čtyřem vstřeleným svědčí o jeho jasné převaze. Nejvíce ale trenéry potěšila souhra všech hráčů, jejich týmový výkon. Věříme, že tímto směrem půjdou elévové i nadále. 
Fotografie ze zápasů ZDE.

image-2.png

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář