Jdi na obsah Jdi na menu

VÍKEND 10. A 11. 12. 2022 MUŽŮ, JUNIORŮ A ELÉVŮ

m-e-221210-a-11-002.jpgREGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ, SKUPINA 5 – SOBOTA 10.12.2022 – TŘEBÍČ, HORKA DOMKY

Zápasy mužského týmu jsou jak přes kopírák. V regionální lize se hrají dvě utkání v jeden den. První zápas odvedeme v dobré formě na úrovni svých současných schopností. Druhý zápas je pak pokaždé velký propadák. Důvody tohoto stavu není třeba hledat, jsou jasné. Je to kondice a tréninkový proces. Úrovni regionální ligu neodpovídá ani jeden z těchto dvou parametrů.

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons  7:8  (1:0, 2:3, 4:5)
Branky/asistence: M. Noháček 3/0, J. Račák 1/2, J. Dokulil 2/0, M. Pospíšil 0/2, V. Novotný 1/0, T. Uher 0/1

Favorita utkání, který je o pět příček nad námi, jsme tentokrát pěkně potrápili. Po celý zápas jsme mu byli vyrovnaným soupeřem. Velkou oporou v brance byl Jirka Chalupa a tým si tak mohl dovolit přecházet pohotově do protiútoků. H. Brod řadu šancí spálil, ale díky jeho snaze o tlak se nám často otevírala cesta k ofenzívě. To se vyplácelo. Až na samý nešťastný závěr jsme se po celý zápas dostávali do vedení, které soupeř pohotově vyrovnával. V tom byl hlavní kámen úrazu. Po vstřelení branky ztráta koncentrace, bavíme se na střídačce a do minuty srovnáno. Necelé čtyři minuty před koncem jsme dokonce vedli o dvě branky a svitla naděje na výhru. Jenže brodští se nenechali rozhodit. Dvě minuty jim stačili nejen na vyrovnání, ale i na výhru.

Videozáznam utkání ZDE.

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Sabots Jihlava  6:12  (1:4, 2:4, 1:6)
Branky/asistence: J. Račák 1/2, M. Pospíšil 2/0, J. Dokulil 1/1, A. Ampapa 1/0, M. Noháček 1/0, V. Novotný 0/1

Jak je psáno výše, druhé utkání je pravidelně propadák. Tak tomu bylo i tentokrát. Dosud soused v tabulce nás m-e-221210-a-11-003.jpgpřehrával ve všem. Pohotovost, rychlost, kombinace, vše bylo o stupeň výš. Jediným světlým okamžikem zápasu byl druhá polovina druhé třetiny, kdy jsme se probrali a vrátili na sedm minut k výkonu z prvního utkání. Čtyřgólový náskok Sabots jsme dokázali dotáhnout na kontaktní branku 5:6. Ale místo nasazení od začátku poslední části opět přišel útlum a další tři branky během pěti minut v naší síti. Chyba za chybou, z naší strany žádný důraz v obsazování hráčů, Sabots na hřišti vládli.

Videozáznam části utkání ZDE.

Sestava: Chalupa Jiří, Račák Jan, Zezula Marek, Uher Tomáš, Petr Pojer, Novotný Vojtěch, Kučera David, Noháček Martin, Ampapa Adam, Pospíšil Marcel, Dokulil Jan, Caha Daniel, Dosedla Ondřej

2. LIGA JUNIORŮ, SKUPINA 5 – NEDĚLE 11. 12. 2022 – TŘEBÍČ, HORKA DOMKY

PSKC Okříšky  -  emro SK Jihlava  8:9  (2:4, 2:4, 4:1)
Branky/asistence: T. Uher 3:0, Š. Ludmila 2/0, O. Dosedla 0/2, Š. Korba 1/0, T. Navrkal 1/0, L. Hájek 0/1

Díky odstoupení FBŠ Jihlava ze soutěže hráli tentokrát junioři pouze jediné utkání. Nevstoupili do něj vůbec dobře. Možná i trocha smůly, když v úvodu soupeři vycházelo vše, čeho se dotkl. Co střela to gól, u nás nejistota jako bychom si nevěřili. Tento stav završilo neproměněné trestné střílení na konci první třetiny. Ani druhá část nebylo o moc lepší, čtyři minuty před jejím koncem naše manko narostlo na hrozivých pět gól. Zdálo se, že utkání je rozhodnuté. O obratu rozhodlo buď Štěpánovo proměněné trestné střílení pár vteřin před ukončením druhé třetiny, nebo gól dvojice Dosedla – Navrkal  deset minut před koncem. Najednou jsme dokázali SK kombinačně přehrávat a usazovat se v jeho obranném pásmu. Odměnou bylo vyrovnání stavu dvě minuty před koncem. Radost nám pokazila až šťastná branka soupeře, kdy chybělo dvacet osm sekund do sirény. 

Sestava: Čiháček Daniel, Ludmila Štěpán, Jeřábek marek, Pacholík Michal, Chadim Tomáš, Navrkal Tomáš, Korba Šimon,Uher Tomáš, Hájek Lukáš, Caha Daniel, Dosedla Ondřej

Videozáznam utkání ZDE.

m-e-221210-a-11-001.jpgLIGA VYSOČINY ELÉVŮ – NEDĚLE 11. 12. 2022 – PŘIBYSLAV

Tým, ve kterém jsou zkušenější elévové i tentokrát potvrdil dobrou formu. Turnaj v Přibyslavi ovládl bez ztráty bodu a s výrazným skóre. Musíme doufat, že kluci neusnou na vavřínech a budou se dál snažit hru stále více zdokonalovat. Jejich nejbližší velkou prověrkou bude turnaj V Praze 7. – 8. ledna, kde narazí na týmy z pražských velkoklubů a středních Čech.pribyslav-11.12.22.jpg

Tým mladších elévů doplňovaný o hráče přípravky nabírá zkušenosti. V Přibyslavi se ukázalo, že jsou dobrou partou. Když trenéři chtěli pro vzájemné derby s naším druhým týmem sestavy promíchat, aby bylo utkání vyrovnanější, odmítli to. Chtěli je odehrát ve své sestavě. A také se s ní na začátku blýskli, když se dostali do vedení 3:1. Starší je pak sice přehráli, ale spokojenost byla na obou stranách.

Sestava PSKC Okříšky: Brabenec Bruno, Navrátil Adam, Fila Jan, Ludmila Kryštof, Beránek Jiří, Žampa Ondřej
Sestava KC Okříšky: Hnízdil Jonáš, Jewell Samuel, Man Jiří, Němec Tadeáš, Bacher Marek, Bacher Rostislav

ashampoo_snap_2022.12.11_18h18m26s_002_.png