Jdi na obsah Jdi na menu

VÁNOČNÍ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V HODONÍNĚ

hodonin-mz-191227-69.jpgČlánek převzatý od pořadatelů turnaje z webu Florbalhodonin.cz od Ing. Jiřího Wágnera

Kvalitně obsazený turnaj mladších žáků vyhrál po samostatných nájezdech tým Zlín Lions. Ve finále po tuhé bitvě porazil tým FBC Šternberk 4:3. V zápase o třetí místo byli silnější hráči ACEMA Sparta Praha, to když porazili tým PSKC Okříšky 3:0. „Kvalita turnaje byla neuvěřitelná". Tolik šikovných dětí na jednom místě. Skvělá atmosféra v hledišti a neúnavní fanoušci. Prostě vánoční turnaj se vším všudy. Navíc jsem moc rád, že se k nám do Hodonína sjeli i moji přátelé – Peťové Holekši a Klapita, Jari Urri ze Sparty, Vašek Legát ze Vsetína, kluci ze Šternberka a po dlouhé době i Pepa Kula z Okříšek a dokonce i šéf ze Zlína, Mates Koňařík,“ pochvaluje turnaj hlavní organizátor Jiří Wagner.

hodonin-mz-191227-15.jpg
V zápase o páté místo si to rozdaly týmy ze Slovenska. Trenčín vyzval tým z Modry. Vyrovnaný souboj nakonec pro sebe urval tým z Trenčína poměrem 6:2. „V zápase jsem nevěděl komu fandit. Ale bylo se na co dívat,“ dodává s úsměvem Wagner. V zápase o sedmé místo se proti sobě postavily týmy ze Vsetína a Jihlavy. Vsetín po celou dobu turnaje ukazoval svůj potenciál a až do posledního utkání nebylo ve skupině nic rozhodnuto. Nakonec si odváží z Hodonína sedmé místo. „Vsetín měl určitě na víc, ale bohužel se celá skupina neskutečně zamotala a museli kluci hrát o sedmičku,“ dodává Wagner.


hodonin-mz-191227-21.jpgDomácí tým Florbal Hodonín skončil na posledním místě. Po prospaném utkání se Vsetínem, kdy dvakrát vedl, nedokázal dobře hrajícímu soupeři vnutit svou hru a prohrál 2:4. V dalším utkání podlehl pomalu se rozjíždějícímu Trenčínu 0:3 a agónii zakončil s týmem ze Šternberka poměrem 3:11. Pouze utkání se Spartou připomínalo obraz hry, na který jsou trenéři zvyklí. Bohužel i pražané nakonec bez problémů přehráli domácí poměrem 3:7.


Nejlepší brankářkou turnaje se stala z týmu FBC Šternberk – Kristina Čejková. Nejlepším hráčem celého turnaje byl vyhlášen hráč Zlín Lions – Martin Macharáček.

hodonin-mz-191227-48.jpg
Konečné pořadí týmů: 
1.místo: Zlín Lions
2.místo: FBC Šternberk
3.místo: ACEMA Sparta Praha
4.místo: PSKC Okříšky
5.místo: AŠ Trenčín
6.místo: ŠK Modra
7.místo: Florbal Vsetín
8. místo: Florbal SK Jihlava
9. místo: Florbal Hodonín

FOTOALBUM ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář