Jdi na obsah Jdi na menu

V SOBOTU 26.10.2019 BÉČKO MUŽŮ VYBOJOVALO TŘI BODY

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ – hala ZŠ Třebíč, Václavské nám., Horka – Domky

MoBu-PSKC Okříšky  -  TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons   10:6  (5:1, 4:4, 1:1) Branky/asistence: Adam Ampapa 1/9, Dominik Březina 2/1, Jiří Kandl 2/1, David Kučera 2/0, Michal Beneš 1/0, Petr Pojer 1/0, Vojtěch Novotný 1/0, David Taflíř 0/1
Do prvního utkání jsme šli s tím, že chceme brát tři body. Po startu jsme se dostali do vedení 1:0. Pak ale přišla chyba obrany a Havlíčkův Brod vyrovnal. Jenže ještě v první třetině se nám povedlo vstřelit další tři branky a proměnili jsme trestné střílení. To rozhodlo celý zápas. Po jeho zbytek byla hra vyrovnaná. A tak jsme rádi, že se tři body podařily.

MoBu-PSKC Okříšky  -  Spartak Pelhřimov B   4:15  (1:8, 1:1, 2:6)
Branky/asistence: Petr Pojer 2/0, Vojtěch Novotný 0/2, Adam Ampapa 1/0, Tadeáš Andrejkovič 1/0
Po zápase s Havlíčkovým Brodem jsme měli přestávku jen 10 minut a hned jsme šli hrát. Začátek zápasu byl vyrovnaný. Ale po pěti minutách Pelhřimov vstřelil svou první branku. A nastartovalo jej to k střelecké chuti. První třetina pro nás skončila velmi tragicky, když stav byl pro Pelhřimov 8:1. Nutno podotknout, že soupeř střílel branky stejným způsobem vždy do prázdný brány díky naší laxnosti. Po zbytek zápasu si pak soupeř kontroloval skóre a výsledek je více než jasný.

NELIGOVÝ TURNAJ PŘÍPRAVEK, ELÉVŮ A MLADŠÍCH ŽÁKŮ – hala SK Jihlava, Okružní 2

Turnaj ve třech kategoriích za účasti týmů SK Jihlava, Orel Kněžice a naší přípravky, elévů a mladších žáků. Hrálo se v plném nasazení, každý tým šest dvanáctiminutových zápasů. Výsledky se nezapisovaly, nebyly podstatné. Hlacvní byla hra a setkání dětí. děkujeme pořadatelům za pěknou akci.

 

img_20191026_133838.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář