Jdi na obsah Jdi na menu

ÚSPĚŠNÝ VÍKEND ZAŽILI STARŠÍ ŽÁCI

20221105_082549.jpg

 

Po administrativním sesazení do druhého výkonnostního koše kvůli pořadatelce se naše dva týmy ukázaly v domácím prostředí. Sestava byla nabitá a ke všemu se přiblížil návrat T. Charváta a snad v blízké budoucnosti i P. Filipce, kteří přišli pomoci s pořadatelkou. 

 

Hippos Žďár na Sázavou : PSKC Okříšky – Rudíkov 8:2 
První zápas proti přijatelnému soupeři jsme se pěkně rozehráli a už po první půlce jsme vedli 4:0. Střelecky se prosadila posila z druhého týmu Š. Ampapa. V druhé půlce se hra přitvrdila a soupeř nám dokázal vstřelit dvě laciné branky, kdy jedna šla vyloženě na vrub našeho golmana, kdy jsme vystřídali o půlce strážce branky. Ale na druhou stranu zase předvedla dvojka v brance jeden neskutečný zákrok. 
https://www.ceskyflorbal.cz/match/detail/default/949185
Video: https://www.youtube.com/watch?v=qvvCIpvE5gI 

Branky: V. Dvořák ( E. Karbašová ), Š. Ampapa ( V. Dvořák ), V. Dvořák, V. Buček ( E. Karbašová ), V. Fila ( V. Buček ), M. Zoubek ( M. Pospíchal ), V. Fila ( M. Pospíchal ), V. Dvořák ( Jiříček ).

Spartak Pelhřimov : PSKC Okříšky Rudíkov 4:7
Do utkání lépe vstoupil šikovný soupeř, který se rychle ujal vedení. My jsme odpověděli bezpočtem 100% tutovek a naštěstí i třemi proměněnými v prvním poločase. Druhý poločas se hra vyrovnala a ke konci zamrzela nastřelená tyčka a neproměněná opět 100 % šance v poslední sekundě. Zamrzí tři vyloučení, která byla vyloženě hloupá a nešikovná. Nejednalo se o tvrdost, ale hru florbalkou. Na druhou stranu jsme si k tomu něco řekli a zafungovalo to. 
20221105_081534.jpghttps://www.ceskyflorbal.cz/match/detail/match/949188
Video: https://www.youtube.com/watch?v=qvvCIpvE5gI

Branky: V. Buček ( E. Karbašová ), V. Dvořák ( D. Plavec ), M. Zoubek ( V. Fila ), V. Fila ( V. Dvořák ), V. Fila ( V. Dvořák ), V. Fila, M. Pospíchal ( V. Fila ).

KC Kněžice – Okříšky : PSKC Okříšky – Rudíkov 4:2
Poslední zápas nabídl to nejlepší. Hned několik hráčů z ,, krajských výběrů ´´ a jediného hráče z Vysočiny r. 2009, který dokázal prorazit do ,, repre´´ výběrů !!! Remízový zápas, kdy nám bohužel jeden hráč odjel na výlet a druhý měl zranění. Dvě minuty před koncem jsme vsadili vše na jednu kartu a za remízového stavu odvolali golmana. Dvě inkasované branky ukázaly soupeřovu největší zbraň a to efektivitu. Gratulace soupeři a P. Nováčkovi, který pomohl našemu druhému týmu, který má vzrůstající formu. Poznatky na čem zapracovat přeneseme do tréninků.
https://www.ceskyflorbal.cz/match/detail/default/949190
Video: https://www.youtube.com/watch?v=J05mMTaf1lI

Branky: V. Fila ( V. Dvořák ), V. Buček ( K. Jiříček )

Sestava: A. Zeman, M. Pospíchal, Š. Vybíral, V. Buček, M. Zoubek, V. Dvořák, D. Herynek, S. Jelínková, E. Karbašová, V. Fila, Š. Ampapa, O. Špaček, K. Jiříček, D. Plavec.
Realizační tým: M. Karbaš, V. Dvořák.

20221105_083923.jpg

Povedený turnaj, kdy to nejdůležitější dopilujeme na trénincích. Musím pochválit hráče, že jsme hráli, co jsme si řekli. Zvláštní poděkování patří P. Charvátovi, který měl premiéru, jako hlavní pořadatel a T. Tallovi, který ho za 5 minut 12 proškolil. Bufet odřídila Z. Filová a pomohli T. Charvát, P. Filipec a každý, kdo měl ruce nohy. Díky všem za podporu a fandění.

Martin Karbaš

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář