Jdi na obsah Jdi na menu

TURNAJ ELÉVŮ O POHÁR STAROSTY SOKOLA BRNO I

brno-e-180519-20-038.jpg

Ani ne týden uplynul od turnaje Innebandy cup v Českých Budějovicích a už elévové balili florbalky a sálovky na další zápasy. V sobotu 19.5.2018 dopoledne cestovali na dvoudenní zápolení „O pohár starosty Sokola Brno I“. Tedy na žádný pohár naše výkony tentokrát nebyly, ale i tak se nám v Brně moc líbilo. Hrálo se systémem 3+1 na třech hřištích velké brněnské sokolovny, ve které jsme i přespali. Organizace turnaje klapala na naprosto perfektně, utkání byla měřena na čistý čas, takže žádné ztracené sekundy donášením míčku ze zázemí apod. Navíc jsme si sobotní odpoledne zpestřili ještě účastí na venkovních hřištích, kde zároveň probíhala akce „Brno v pohybu“. Kluci si vyzkoušeli flag fotbal, což je bezkontaktní verze amerického fotbalu, parkurové překážky apod. 
brno-e-180519-20-030.jpg
 
Hlavní ale byla turnajová utkání. Základní skupiny byly čtyři po pěti týmech. Do Brna se vydaly opravdu kvalitní týmy. Ukázalo se, že uspět mohou jen hráčsky hodně vyrovnaná družstva, což my i díky věkovému složení nebyli. To je asi hlavní důvod, proč jsme se nedokázali prosadit a v základní skupině skončili poslední. Naopak se nám vydařil zápas předkola play-off proti SK K2 Prostějov, který jsme vyhráli 5:2. Jenže pak nás čekal první tým z A skupiny Sokol Brno I EMKOCase Gullivers O, který byl nakonec až ve finále a skončil na krásném druhém místě ze dvaceti. Odolávat jsme mu vydrželi jen v prvním poločase. Konečná prohra 4:9 byla dost vysoká. Poslední nedělní zápas o umístění proti Sk JeMoBu byl hodně vyrovnaný, ale radost z vítězství nakonec měl soupeř. Na nás z dvaceti týmů zbylo šestnácté místo. Ale museli jsme si přiznat, že konkurence byla hodně kvalitní a je potřeba ještě na sobě hodně pracovat, abychom se jí někdy příště. vyrovnali. Výborný turnaj, mnoho nových poznatků.

Sestava: Matyáš Hnízdil, Vojtěch Fila, Vojtěch Dvořák, Kryštof Jiříček, Šimon Korba, Roman Picmaus, Martin Trojan, Vojtěch Mikyska.
Fotoalbum z turnaje je umístěné ZDE.
 

ashampoo_snap_2018.05.21_22h34m41s_003_.png

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář