Jdi na obsah Jdi na menu

TŘETÍ PROHRA DOROSTENCŮ S FBŠ V SEZÓNĚ

d.cerekev-d-22_04_04-6.jpgNeradostná bilance tří utkání dorostenců proti FBŠ je důsledkem nekompletnosti našeho týmu. Všechna utkání si byla podobná. V prvním jsme drželi vyrovnaný stav do poloviny hrací doby při dvou hráčích na střídačce. Ve druhém jsme neměli na střídání nikoho, stačili jsme zvládnout první třetinu. No a v pondělí 4. dubna 2022 opět jen dva střídající.

FBŠ Jihlava  -  PSKC Okříšky  13 : 5   (2:3, 4:0, 7:2)
Branky/asistence: Šimon Korba 1/3, Tomáš Uher 2/0, Daniel Caha 1/0, Michal Pacholík 1/0, Marek Jeřábek 0/1
Dvě omluvenky ze zdravotních důvodů zmařily veškeré naše plány alespoň jednou v sezóně zdolat tým FBŠ. I první polovina utkání ukázala, že bychom to v širší sestavě mohli dokázat. Jenže zvládnout tři třetiny bylo nad naše síly. V první třetině souhra fungovala dobře, postupně jsme díky ní získali převahu a po pěti minutách šli do vedení. Soupeři ale lépe, než nám vycházela střelba. Brzy vyrovnal a my si po sedmi minutách vedení vzali zpět. V závěru třetiny se situace opakovala a do druhé jsme šli s jednobrankovým náskokem. O
d.cerekev-d-22_04_04-18.jpg přestávce se všichni shodli, že druhá část rozhodne. To se i potvrdilo. Kondičně jsme proti pravidelně střídajícím pětkám FBŠ vydrželi téměř do poloviny zápasu. S přibývajícím časem bylo vidět, jaký vliv má na herní projev únava. Jak narůstala, snižovala se pozornost a začali jsme kupit chyby. Soupeř měl po zbytek zápasu jasnou převahu, jak je vidět i na skóre. Přesto kluci zaslouží pochvalu. Hráli, co mohli, naplno. Neudělali ze zápasu braboračku, že by jej jen dohrávali. 

Sestava: Ondřej Dosedla, Šimon Korba, Tomáš Uher, Daniel Caha, Michal Pacholík, Marek Jeřábek, Lukáš Hájek
Několik fotografií ze zápasu ZDE.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář