Jdi na obsah Jdi na menu

TĚŠÍME SE NA ZÁPASY, ZATÍM STÁLE NOUZOVÝ STAV

ashampoo_snap_2021.01.22_14h05m24s_005_.png

 

Loňská sezóna nebyla pořádně dohrána, letošní se zastavila brzy po začátku a teď v lednu nevíme, kdy budeme moci hrát. Na vině je epidemická situace, která brání, abychom trénovali a setkávali se. I v našem klubu se snažíme využít všech možností, jak zůstat v kondici a kontaktu.

Na podzim loňského roku 2020 si junioři, dorostenci i někteří starší žáci nainstalovali SportsTracker a v dohodnuté dny individuálně nebo ve dvojicích někdy i několikrát v týdnu trénovali vytrvalost. Běžné byly výsledky v desetikilometrových rychlostech běhu na pětikilometrových trasách.

ashampoo_snap_2021.01.22_14h01m23s_003_.pngPo celou dobu vyhlášeného nouzového stavu si připravují junioři samostatně individuální posilování. Řídí je Radek Korba s Martinem Noháčkem. Všem vždy přes den posílají videa, podle kterých ostatní cvičí. Absolvované tréninky poctivě evidujeme. Kdo se jak snaží.

Obdobně je tomu i u starších žáků a dorostenců, jen s tím rozdílem, že cvičíme naživo v přímém přenosu. Dvakrát až třikrát týdně přes aplikaci Meet se scházíme na hodinu a půl a podle ukázek z Youtube sestavujeme warm-up, kondiční, florbalovou část i závěrečné protažení. Hodinu a půl dlouhé tréninky se osvědčily.

ashampoo_snap_2021.01.22_14h03m41s_004_.pngDlouho jsme váhali, jak oslovit i nejmladší hráče. Nakonec se i u nich osvědčily on-line tréninky, které jsme zavedli až letos. Přece jen přestávka soutěží je již příliš dlouhá. Odezva byla skvělá, většina se pravidelně zapojuje.

Bohužel, nic nemůže nahradit tělocvičnu nebo hřiště, proto doufáme, že se brzy vrátíme ke klasickým tréninkům.


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář