Jdi na obsah Jdi na menu

STARŠÍ ŽÁCI VYLOUPILI JIHLAVU

img_8783.jpg

 

Poslední kolo Ligy starších žáků, kdy už jsme měli první místo v základní části dávno jisté, jsme si přijeli vyloženě užít. Do branky se vrátil F. Dokulil, který tým podržel. Obě lajny zahrály týmový florbal s čistou hlavou ve flow a bylo to vidět na hezkých kombinacích.

PSKC Okříšky–Rudíkov : KC Kněžice  - Okříšky 7:1
Jednoznačný zápas, který se odehrál v lehčím tempu a kde nás soupeř nechal kombinovat a nehlídal si předbrankový prostor. Za soupeře se prosadil R. Uhlíř, který ukázal svou kvalitu. V dresu soupeře se ukázal v dobrém světle Š. Vybíral, který byl zapůjčený na tento turnaj s A. Tallovou.

img_8851.jpgVideo ZDE.

PSKC Okříšky–Rudíkov : SK Jihlava  6:3
Soupeř, který nás v sezoně překvapil jen příchodem šikovných hráčů z FBŠ Jihlava, kteří spadli do průměru, opět vsadil na fyzično, kdy nás zkusil válcovat jen hráči ročníku 2008. Pikantní je, že hattrick dal bývalý hráč SK T. Charvát a jednu branku M. Pospíchal, kteří by se v Jihlavě nevešli ani na lavičku. Soupeř se dostal jen jednou do vedení, což jsme rychle napravili.
Video
 ZDE.

img_8904.jpg

 

PSKC Okříšky–Rudíkov : SK JeMoBu  9:6
Hezký zápas, ve kterém se hrál nejlepší florbal dne a kde jsme nakonec byli šťastnější my. Hranici 100 branek překonal V. Dvořák, který vyhrál tabulku kanadského bodování, vstřelených gólů a asistencí celé soutěže !!!
Video
 ZDE.

Turnaj se povedl nejen herně, ale i organizačně, kdy rozhodčí odvedli velmi dobrý výkon. S přehledem jsme vyhráli nejen img_8911.jpgturnaj, ale celou soutěž, kdy nás nyní čeká turnaj čtyř nejlepších týmů. 

Sestava: E. Karbašová, S. Jelínková, M. Pospíchal, P. Filipec. V. Dvořák, V. Fila, T. Charvát, V. Buček, P. Nováček, D. Plavec, D. Herynek, F. Dokulil

Fotoalbum ze zápasů ZDE.

M. Karbaš