Jdi na obsah Jdi na menu

STARŠÍ ŽÁCI VYHRÁLI 1. KOŠ

img_8385.jpgV sobotu 18.2.2023 se tým pod vedením Vojty Dvořáka, a s asistenty Tomem Ch. a Vojtou F., utkal v Pelhřimově proti Jihlavě, Pelhřimovu a Kněžicím. První zápas jsme odehráli proti Jihlavě. Utkání jsme nezačali moc dobře, už v druhé minutě jsme prohrávali 1:0, ale po dvou brankách Vojtěcha Dvořáka se otočil vývoj zápasu na naši stranu (2:1) a po dalších dvou brankách jsme měli utkání ve svých rukách. Konečný stav 5:2.

 

img_8404.jpg

 

Druhý zápas jsme odehráli s Pelhřimovem. Po první půli jsme vedli 2:0. V druhé polovině obdržel Vojta Buček po několika varováních rozhodčího 2 min za nedovolenou vzdálenost. To nás ale nezastavilo v dávání gólů. Poté se ještě prosadili dvakrát pan mistr Buček, který těmito góly vymazal 2 min v oslabení. Ještě se prosadil V. Dvořák. 

 

 

img_8441.jpgTřetí zápas se hrál proti Kněžicím. Kněžice byli velmi oslabené, nastoupili v pěti lidech. Po chvíli zápasu jsme vedli 2:0, ale po chybách v nedostoupení protihráčů, jsme inkasovaly dvě branky, ale to nás nezastavilo. První třetina skončila 5:2 pro nás. V následující třetině jsme si tento náskok nenechali už vzít. Také gratuluji k prvním brance, a i kanadskému bodu, Pavlovi, a také prvnímu gólu Patriku Ch. 

Děkuji všem hráčům za pěkné výkony. 

Vojtěch Dvořák, kapitán a trenér

Fotoalbum ZDE. Sestřihy zápasů ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář