Jdi na obsah Jdi na menu

STARŠÍ ŽÁCI SE UDRŽELI V PRVNÍM KOŠI

PSKC Okříšky – Rudíkov : ASK Bystřice nad Pernštejnem 1:6
Zápas skončil vysokým rozdílem, kdy nás potopila koncovka. V nejméně vhodnou dobu jsme inkasovali díky chybě rozhodčích. Rozdílový hráč soupeře nám dělal problémy.
Branky: V. Dvořák

PSKC Okříšky – Rudíkov : TJ Centropen Dačice 9:2
Druhý zápas jsme se dlouho dostávali do tempa, kdy jsme se začali střelecky prosazovat až ke konci první půle. V druhé půli nám kvůli zranění skončil jeden hráč a jak se ukázalo tak to byla konečná pro celý turnaj. Soupeř, který měl sice brýle, aby se mu nic nestalo měl nebezpečné došvihy a občas se soustřeďoval na tvrdší zákroky, kdy jsme se párkrát proletěli přes mantinel. Jsem rád, že techničtější tým zvítězil větším brankovým rozdílem. Toto vítězství nám dalo jistotu záchrany v prvním koši. 
Branky: V. Dvořák ( V. Fila ), M. Pospíchal ( M. Zoubek ), V. Dvořák, V. Buček ( V. Fila ) V. Dvořák ( V. Fila ), V. Fila, V. Fila ( V. Buček ), V. Fila, V. Dvořák ( V. Fila )

PSKC Okříšky – Rudíkov : SK JEMOBU 4:6
Poslední zápas jsme věděli, že pojedeme na krev a když nám na chvíli vypadl další hráč a neproměnili jsme příležitosti … První polovinu prohráváme jednoznačně 0:3. Druhou polovinu srovnáváme na 4:4, ale po nevyužitých příležitostech padáme a prohráváme. Tým si musel pořádně máknout a za nepříznivých podmínek dokázal srovnat hru. Musím soupeři poděkovat, že se snažil hrát technický florbal bez faulů a mlácení u mantinelů. V zápase byli vidět i gesta fair play, kdy šel příkladem náš kapitán, který se přiznal k teči a otočil rozhodnutí.
Branky: V. Dvořák ( V. Fila ), M. Pospíchal ( M. Zoubek ), V. Dvořák, V. Buček ( V. Fila ) V. Dvořák ( V. Fila ), V. Fila, V. Fila ( V. Buček ), V. Fila, V. Dvořák ( V. Fila )

Tým je na dobré cestě a asi je pro mě důležitější předvedená hra než výsledek. V některých fázích hry mě napadla parafráze na SK Slavia Praha, kdy velký tlak a šance vedli k prohře. Některým hráčů se dařilo méně, některým více, ale všichni hrají to, co chceme hrát a jsem za to rád. Jinak se posouvat nebudeme.
Další pozitivum dne je, že ve třetím koši vyhrál náš druhý tým, kde pomáhal P. Nováček. 

Většina týmu zašla na společný oběd do výborné restaurace Amos Pizzeria Bar, kterou známe ze soustředění.

Sestava: S. Jelínková, D. Plavec, M. Pospíchal, K. Jiříček, V. Buček, V. Fila, V. Dvořák, M. Zoubek, A. Zeman, O. Špaček.
Trenéři: M. Karbaš, P. Charvát, V. Dvořák, T. Charvát.

Martin Karbaš