Jdi na obsah Jdi na menu

STARŠÍ ŽÁCI NEPOZNALI PROHRU

LIGA STARŠÍCH ŽÁKŮ, SK. 5 – 1. KOŠ – SOBOTA 16. 10. 2021 – BYSTŘICE N. P.

Do Bystřice nad Pernštejnem, kde je nádherná multifunkční hala ve sportovním areálu, kterou může závidět i krajskébysticen.p.-s-211016-4.jpg město jsme vyrazili s oslabenou sestavou a prvním zapojením Filipa Pham Tran Anha. Dále nás trápily zdravotní problémy u dvou hráčů, kteří nebyli úplně v kondici a zapříčinili určité změny v sestavách. 

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Spartak Pelhřimov  3:2  (1:1, 2:1)
Branky/asistence: Šimon Korba 2/0, Vojtěch Dvořák 1/0, Matyáš Zoubek 0/1, Pavel Filipec 0/1

Tak jak jsme skončili poslední kolo, tak jsme začali se stejným soupeřem, který nám měl co vracet. Rozhodující byl nejen brankový výkon dvou tahounů týmu Š. Korby a V. Dvořáka a obraných řad, které nedovolovali soupeři zakončovat.

bysticen.p.-s-211016-13.jpgPSKC Okříšky-Rudíkov  -  FBŠ Jihlava  3:1  (0:0, 3:1)
Branky/asistence: Šimon Korba 3/0, Vojtěch Dvořák 0/2, Pavel Filipec 0/1

Pro nás neznámý velice dobře fyzicky připravený soupeř z Jihlavy se kterým jsme museli běhat. Střelecky se prosadil pouze Š. Korba. Bohužel se nám kostrbatou koncovkou nepovedlo vstřelit více branek.

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  ASK Bystřice n. P.  5:4  (3:2, 2:2)
Branky/asistence: Šimon Korba 4/0, Eliška Karbašová 1/1, Pavel Filipec 0/1, Vojtěch Dvořák 0/1

Domácí soupeř, který nás minule porazil musel tentokrát sklopit hlavu. Změna v sestavě a taktický prvek na který soupeř nedokázal zareagovat nám zajistil výhru ve vyrovnaném utkání, kdy vítězný gól vstřelila E. Karbašová. Soupeř dokázal snížit po naší taktické nevyzrálosti na jednobrankový rozdíl. Konec utkáníbysticen.p.-s-211016-34.jpg jsme si už pohlídali.

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Orel Kněžice  3:1  (2:1, 1:0)
Branky/asistence: Kryštof Jiříček 2/0, Vojtěch Dvořák 1/1, Šimon Korba 0/1

Zápas, kdy už jsme věděli, že zůstáváme v první koši se nestal formalitou a šli jsme do utkání s co největším nasazením. Za celý zápas se nedokázali prosazovat daleko více naši útočníci, kteří několikrát sami před brankou nedokázali vstřelit branku a dokonce někdy i trefit zařízení. Soutěž našich útočníků, kdo více sklopí hlavu a dá co největší ránu našla vítěze. Těsné po tónu, který ukončil utkání zakončil T. Charvát.

bysticen.p.-s-211016-73.jpgZhodnocení:
Za toto kolo musím vyzdvihnout výkony všech soupeřů, kdy zápasy byly vyrovnané až do konce. Jsem rád, že se tým zklidnil, nefaulujeme a snažíme se hrát týmově, kdy i nejlepší hráči pochopili, že je potřeba motivovat ostatní spoluhráče. Těsné vedení si dokážeme pohlídat, což také nebylo zvykem. M. Pacholik, T. Herynková se dostávají do dřívější formy. D. Herynek měl několik důležitých zákroků. P. Filipec dirigoval obranu. Těším se na další kolo, kdybychom konečně mohli vyrazit třeba i v počtu 16 hráčů. Takže trénovat, pracovat na sobě a posouvat se dál. 

SESTAVA: Dominik Herynek, Šimon Korba, Vojtěch Dvořák, Matyáš Zoubek, Eliška Karbašová, Pavel Filipec, Tomáš Charvát, Pham Tran Anh, Tereza Herynková, Vojtěch Dvořák, Kryštof Jiříček, Michal Pacholík

M.K.

Fotoalbum ze zápasů ZDE, video ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář