Jdi na obsah Jdi na menu

STARŠÍ ŽÁCI 26. 2. 2022 NA DOMÁCÍ PALUBOVCE

img_5656.jpgPo delší době jsme si zahráli soutěžní utkání. Jarní prázdniny, lyžařské kurzy a vynucené pauzy udělaly svoje, takže jsme ještě zahráli pod svými limity. Sestava byla skoro kompletní až na T. Navrkala a M. Zoubka, což je velký úspěch po době covidové.

Orel Kněžice : PSKC Okříšky – Rudíkov 3:4
Do zápasu jsme vstoupili aktivně a kombinačně. Naše elitní formace roztočila kolotoč a vstřelila první branku. Hra se postupně přitvrzovala a místo florbalu se hra rozkouskovala na osobní vendety a  mlácení u mantinelů, čemuž jsme se chtěli vyhnout. Zápas jsme zvládli dotáhnout do nejtěsnější výhry a vrátili jsme jedinou porážku z minulého kola od tohoto soupeře. Důležité zákroky v brance předvedl univerzál T. Charvát. Tím se nám začala řešit krize na golmanském postu.
Branky: V. Dvořák ( Š. Korba ), Š. Korba ( P. Filipec ), Š. Korba ( P. Filipec ), Š. Korba ( V. Dvořák )

img_5630.jpg

PSKC Okříšky – Rudíkov : FBŠ Jihlava 6:4
Od začátku jsme se ujali vedení a navyšovali až na 4:0. Zápas ve kterém jsme dokázali uhlídat, otrávit a uhnat hráče s číslem 69, který nás trápil při posledním poměřování sil, což se ukázalo rozhodujícím faktorem. Bohužel už v tomto zápase nenastoupil P. Filipec, což nás oslabilo po celý turnaj a pokud chceme pomýšlet na celkové vítězství a nominovat se na MČR Starších žáků … Tento zápas jsme definitivně přešli na tvrdší hru, kdy se rozhodčí rozhodli nechat hráče, ať si vše vyřeší mezi sebou. Svojí chytrostí připravil Š. Korba branku pro A. Zemana, který byl odměněn za svoje nasazení.
Branky: A. Zeman ( Š. Korba ), Š. Korba, K. Jiříček ( V. Dvořák ), Š. Korba, V. Dvořák ( V. Fila ), V. Dvořák ( V. Fila )

img_5622.jpg

PSKC Okříšky – Rudíkov : SK JEMOBU 3:4
Soupeř na kterého jsem se osobně těšil společně s Pelhřimovem, protože má svojí kvalitu a snaží se hrát tvořivě. V zápase jsme vedli, až na dvě minuty dominovali, ale ikdyž jsme soupeře přestříleli, tak nám byl odepřen lepší výsledek. Opět sporné rozhodnutí rozhodčích, kdy nás připravili například o nájezd. Symbolicky jsme neproměnili ke konci tutovku do prázdné a sami inkasovali. Kdybychom byli přesnější v zakončení, kdyby nechyběl Pavel, kdyby jsme měli kvalitu v brance … Na kdyby se nehraje a prohru si musíme dobře pamatovat, abychom příště zabrali ještě více.
Branky: V. Dvořák, V. Dvořák , V. Fila ( Š. Korba )

img_5627.jpg

Spartak Pelhřimov : PSKC Okříšky – Rudíkov 3:3
Ze stavu 3:1 jsme uválčili remízu. Nikdo už nechtěl prohrát a urvali jsme remízu. Důležité zákroky předvedl D. Herynek, který dělá velký posun. Musím pochválit tým za psychickou odolnost. Jasná branka nebyla uznána a tím jsme ukončili turnaj.
Branky: T. Charvát ( T. Pacholík ), Š. Korba ( V. Fila ), Š. Korba ( T. Charvát ).

 Musím tým pochválit za nasazení a plnění pokynů. Začínají se projevovat rozdíly u hráčů, kteří netrénují, jak by měli. Obrovskou kaňkou na celém dni byl výkon pánů s píšťalkou a asi nejen za náš tým byl podán podnět. Musím poděkovat trenérům z ostatních týmů, kteří nedopustili zvrtnutí k eskalaci k větším surovostem. Největší radost mi udělal hráč, který si doma prosadil, že pojede na turnaj místo masopustu. Budiž příkladem pro některé hráče, kteří mají problém z účastí na trénincích a zápasech a hřeší na menší členskou základnu. Ve větším klubu by s tímto přístupem neměli nárok !!! microsoft-game-dvr---facebook---google-chrome---multimedialni-prehravac-vlc-26.02.2022-20_37_28.png

Sestava: F. Dokulil, K. Jiříček, V. Dvořák, P. Filipec, E. Karbašová, T. Charvát, D. Plavec, M. Pacholík, V. Fila, Š. Korba, T. Herynková, O. Špaček, D. Herynek, A. Zeman.
Trenéři: V. Dvořák, P. Charvát, M. Karbaš

Martin Karbaš

 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář