Jdi na obsah Jdi na menu

STARŠÍ ELÉVOVÉ VÍTĚZNÍ, JUNIORKA NEUSPĚLA

2. LIGA JUNIORŮ, SK. 5 – NEDĚLE 22. LEDNA 2023 – TŘEŠŤ

PSKC Okříšky  -  TJ Centropen Dačice  1:12  (1:5, 0:4, 0:3)
Branka: Lukáš Hájek bez asistence

trest-j-230122-3.jpgRadost z vlastního výkonu nám vydržela pouhé první tři minuty, kdy jsme se ujali vedení po vydařeném zakončení Lukáše Hájka. Brzy nato však následovala sprcha v podobě pěti branek během deseti minut. Ani druhá třetina nebyla lepší, brankostroj Dačic pokračoval, a to ještě neproměnily trestné střílení. Teprve ve třetí části se hra trochu vyrovnala, když soupeř zvolnil tempo. Přesto stačil třikrát skórovat. Rozdíl mezi týmy byl velký. Naše hra pomalá, příliš komplikovaná, vpředu bez nápadu, zezadu bez pohotového rozehrání. Jedním z důvodů byly rychlé góly na začátku utkání, které s kluky pěkně zamávaly. Ale s tím se musíme umět srovnat. Naopak Dačice byly tentokrát ve formě a nutno jim vyslovit uznání. S jediným hráčem na střídačce zvládli porazit nejen nás, kdy byly favoritem, ale poté i silný tým SK JeMoBu.

PSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč  3:11  (1:1, 2:4, 0:6)
Branky/asistence: Šimon Korba 2/1, Tomáš Uher 1/0

Na odpočinek jsme měli jen dvacet minut a hned naskočili do utkání s vedoucím týmem ligy. Z naší zadní pozice se sice zázrak nečekal, ale nechtěli jsme dopadnout jako v prvním utkání. Důležité bylo zachytit úvodní nápor Snipers. To se trest-j-230122-12.jpgnám podařilo, dobře zaúřadoval jak Dan Čiháček v brance, tak i soustředěnější obrana od všech hráčů. To nám dovolilo vytvářet i vlastní šance a vyrovnat skóre první třetiny. Ve stejné hře jsme pokračovali až do poloviny zápasu, kdy jsme se dokonce dostali do jednobrankového vedení. Poté Snipeři přidali do kroku a obrat zúročili třemi góly. Škoda, že Tom Uher neproměnil trestné střílení v kontaktní gól. Ve třetí části jsme se již na větší odpor nezmohli. Rezignace, která pokazila celkový dojem z našeho vystoupení. Přijatelný výsledek s leaderem soutěže jsme ještě definitivně zkazili třemi góly po špatných rozehrávkách v poslední minutě utkání.

Zápasy v Třešti musíme hodnotit jako nejhorší výkon týmu v celé dosavadní sezóně. Ten by možná stačil jen tak tak v soutěži dorostenců, ale juniorka se již hraje jinak. Nezbývá než se rychle otřepat, na 22. 1. 2023 zapomenout a v příštím kole vše napravit.

Sestava: Čiháček Daniel, Vybíral Vojtěch, Pacholík Michal, Chadim Tomáš, Navrkal Tomáš, Korba Šimon, Uher Tomáš, Caha Daniel, Hájek Lukáš, Dosedla Ondřej

Fotoalbum ze zápasů juniorů ZDE.

a60b98ae-a2bd-4060-a0e0-c2f99ef160d0-vert.jpg

LIGA VYSOČINY ELÉVŮ – NEDĚLE 22. LEDNA 2023  –  NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ

Do rána napadl sníh, cesta auty do Nového Města byla náročnější. Ale vyplatila se, neboť poprvé jsme hráli delší turnaj, každý tým pět zápasů. Navíc se nám zprvu podařilo oba týmy sestavit kompletní, jen jeden hráč se ráno těsně před odjezdem omluvil.

Tým zkušenějších elévů ani tentokrát neodešel z turnaje poražený. Přesto nebyla utkání vždy jednoduchá. Zejména parta z Juvenis Přibyslav jim pěkně šlapala na paty. V takových chvílích trochu znejistíme a hra je zbytečně nervóznější, míček nám víc odskakuje od hokejky a začneme se prosazovat individuálně. Ale o to víc obdobná utkání potřebujeme, abychom chyby vychytali. Velká pochvala za hru i výsledky.

Druhý tým KC Okříšky je kombinací elévů a přípravky. Sice se mu nepodařilo žádný zápas vyhrát, ale trenéři jeho výkon hodnotí jako dobrý. Starší soupeře je těžké porážet. Velké ocenění zaslouží, když je hra alespoň vyrovnaná. A to se klukům ve třech zápasech podařilo. Celý turnaj odehráli v dobré náladě. Dobře ví, že právě tyto zápasy jim pomohou pro příští sezónu, kdy budou pro všechny soupeře mnohem nebezpečnější.

Sestava PSKC: Fila Jan, Žampa Ondřej, Brabenec Bruno, Navrátil Adam, Beránek Jiří, Ludmila Kryštof

Sestava KC: Jewell Samuel, Hnízdil Jonáš, Hons Šimon, Němec Tadeáš, Svoboda Patrik, Lazárek Jakub, Příhoda Petr

ashampoo_snap_2023.01.23_11h10m49s_001_.png

 

 

 

 

 

Kliknutím do tabulky ji zvětšíte.

 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář