Jdi na obsah Jdi na menu

SPORTOVÁNÍ S MŠ

sportovnsm-211007-69.jpg Společné sportování s dětmi z mateřské školy jsme uspořádali hlavně proto, abychom je seznámili s naším sportem. Ale nešlo jen o florbal. Paní učitelky, rodiče a děti přivítal vedoucí klubu spolu se třemi hráči mládežnických týmů. Jako první přišla na řadu ukázka driblinku s florbalkou a míčkem, střelba, přihrávky a malý zápas. Mezitím se děvčata a kluci trochu rozkoukali a hned se hlásili do týmů k jednotlivým hráčům. Jen pár nesmělejších zůstalo sedět u rodičů a koukat, co se bude dít.sportovnsm-211007-72.jpg

Počáteční ostych zcela zmizel při úvodní hře, kdy se každý tým snažil při honičce ukořistit co nejvíc barevných pásků připevněných hráčům kolem pasu. Za každé vítězství i v dalších hrách dostávala družstva několik bonbónů, podle kterých se na konci setkání určilo, kdo vyhrál. Po honičce již následovaly florbalové zápasy každý s každým. A kdo zrovna nehrál, toho čekala náročná překážková dráha se skoky, malou trampolínou, podlézáním překážek. Bylo na ní pěkně rušno. Čas rychle utíkal, a ne všechny připravené soutěže jsme stihly. Závěrečná štafeta ve slalomu byla velmi napínavá a každý ji absolvoval několikrát, opět o bonbóny. 

sportovnsm-211007-82.jpgNezapomněli jsme ani na závěrečné vyhodnocení. Kromě uvedených bonbonů byl každý malý soutěžící dekorován medailí, medvídkovým přívěškem a letáčky s informacemi o oddílu. Jak děti, tak organizátoři se rozcházeli spokojeně, akci hodnotili jako velice zdařilou. Snad některé zaujala natolik, že se do florbalu časem přihlásí. 

Fotoalbum ze sportování  ZDE.

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář