Jdi na obsah Jdi na menu

SPORTOVALI JSME SE ŽÁČKY

okky-nborvz-211214-11-vert.jpgKolem padesáti dětí naplnilo v úterý 14. 12. 2021 odpoledne tělocvičnu a my byli moc rádi za možnost jim prezentovat klubovou činnost. Několik našich hráčů na úvod předvedlo své umění v driblinku, přihrávkách i střelbě. Hlavním programem ale bylo společné sportování. Většina dětí se do něj zapojila, některé celé hemžení sledovaly z laviček. Naši hráči si děti rozdělili do čtyř skupin a zapůjčili jim připravené florbalky. Vyzkoušeli s nimi první florbalové dovednosti. Pak už se všichni rozběhli po tělocvičně. Dva týmy hrály florbalový zápas, dva další dva obsadili bludiště ze žíněnek, mantinelů a branek, ve kterém hráli laser game bitvu. Na obou hřištích se pak vystřídaly.

Čas uběhl velmi rychle, nezbylo jej na překážkovou dráhu a další soutěže, které jsme měli připravené. Tak snad příště. 

Při závěrečném hodnocení bylo vidět, že se dětemokky-nborvz-211214-22.jpg sportování líbilo a třeba některé z nich posilí i naše florablové řady. Na cestu domů jsme je vybavili vaky s florbalovým logem a kontakty na náš klub.

Velice děkujeme vedení okříšské základní školy, že nám umožnilo s dětmi z prvního stupně se setkat a ukázat jim část naší činnosti. Vydařená akce.

Fotoalbum z akce ZDE.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář