Jdi na obsah Jdi na menu

SPLNĚNÉ ZÁPASOVÉ CÍLE JUNIORŮ A ELÉVŮ

teb-j-211212-020.jpgJUNIOŘI - 2. LIGA, SKUPINA 5 – TŘEBÍČ – NEDĚLE 12. 12. 2021

PSKC Okříšky  -  TJ Centropen Dačice  8:5  (1:3, 3:0, 4:2)
Branky/asistence: David Kučera 4/0, Jiří Uher 0/4, Štěpán Ludmila 3/0, Petr Pojer 1/0, Tomáš Chadim 0/1, Tomáš Uher 0/1, Vojtěch Adam 0/1

Do zápasu jsme nevstoupili příliš šťastně. Jako bychom vůbec nepřemýšleli. Snaha jen útočit a na obranu nemyslet. Dačickým jsme tak dovolovali rychlé protiútoky s dostatkem místa na přihrávky. Vršení těchto chyb se tvrdě vymstilo. Během deseti minut jsme prohrávali 0:3. Až hrozící debakl nás probudil, pomohla tomu i branka Š. Ludmily po pěkné kombinaci s T. Uhrem v závěru třetiny. Že se dá i nepříznivá situace řešit ostatní povzbudil hlavně Davča Kučera. Svými čtyřmi góly, z toho dvěma na začátku druhé části, výrazně přispěl k obratu hry. V samém závěru druhé třetiny jsme tak již těsně vedli. Polovina posledního dějství byla trochu přetahovaná. Vytvořili jsme opakovaně si dvougólové vedení, Dačice vždy snížily až na stav 6:5. Jenže poslední pětiminutovka byla již v naší režii, což Štěpán Ludmila zúročil i brankově. S výsledkem spokojenost, nespokojenost naopak ze zbytečnými vyloučeními, které se nám stále nedaří eliminovat.

teb-j-211212-027-vert.jpgPSKC Okříšky  -  Spartak Pelhřimov  4:8  (2:1, 4:1, 2:2)
Branky/asistence: Jiří Uher 2/1, Petr Pojer 1/1, Štěpán Ludmila 1/1

Cílem druhého utkání bylo nepropadnout a uhrát co nejlepší výsledek. Proti sehranému týmu majícímu řadu juniorů se zkušenostmi z Národní ligy to nebyl zrovna snadný úkol. Hrálo se více v našem obranném pásmu, ale osmělovali jsme se i my. První a třetí třetinu jsme zvládli dobře, druhá u nás bývá tradičně slabší, což se stalo i tentokrát. Přesto jsme výsledek hodnotili jako přijatelný, úplně stejně dopadlo i první vzájemné utkání. Tento zápas byl posledním v kategorii juniorů pro Davida Kučeru, Adama Ampapu a Petra Pojera, kteří měli pro start výjimku. V týmu také pro letošní sezónu končí Radek Korba, Martin Noháček a Štěpán Ludmila, kteří ji budou dohrávat na hostování v prvoligových soutěžích za Hattrick Brno. Náš tým se tak musí spolehnou hlavně na dorostence a pár zbývajících juniorů.

Sestava týmu: Filip Caha, Jiří Uher, Marek Jeřábek, Tomáš Chadim, Štěpán Ludmila, Lukáš Hájek, Tomáš Uher, Petr Pojer, Michal Novotný, David Kučera, Vojtěch Adam, Adam Ampapa, Daniel Caha

Fotoalbum ze zápasu se Spartakem Pelhřimov ZDE.

ELÉVOVÉ – LIGA VYSOČINY - OKŘÍŠKY – SOBOTA 11. 12. 2021

V sobotu jsme v domácí tělocvičně pořádali dva turnaje elévů. Do dopoledního jsme nasadili zkušenější tým, do odpoledního tři rudíkovské hráče doplněné o kluky z přípravky. Celý den se tak hrál pěkný florbal a bylo vidět, že všechny týmy baví. Nasazení bylo vysoké a všechna družstva vyrovnaná, jak prozrazují i výsledky.
Dopolední tým prošel turnajem bez ztráty bodu. Ale neměl to vůbec lehké. Za nejtěžší zápas lze hodnotit utkání se Snipers Třebíč, které se rozhodlo až v samém závěru. Nečekaně hodně úsilí nás stál i zápas proti Spartaku Pelhřimov girls. Je dobře, že mezi sebou mají elévové vyrovnanou konkurenci. Díky ní se budou rychle zlepšovat a turnaje budou vždy napínavé.

Sestava týmu: Jan Fila, Kryštof Ludmila, Petr Nováček, Patrik Chadim, Bruno Brabenec, Bětka Tallová, Patrik Svoboda

okky-e-211211-93-horz.jpgOdpolední tým nevyhrál žádný zápas. Více než to, by nás mrzelo, kdyby se kluci zalekli starších protivníků a utkání vzdali. Ale oni nehleděli na výsledky a s vervou hráli až do samého konce. Hlavním problémem, na který byli ještě příliš malí, bylo prosadit se před soupeřovou brankou a střelba. Naopak v obraně si vedli dobře, rychle přistupovali k soupeři a nic mu nenechali zadarmo.

Sestava týmu: Nikolas Mayer, Petr Kubíček, Jirka Man, Marek a Rosťa Bacherovi, Lukáš Doležal, Sam Jewell, Martin Papoušek

ashampoo_snap_2021.12-horz.jpg

Fotoalbum z turnajů ZDE.
Video ze dopoledne ZDE, z odpoledne ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář