Jdi na obsah Jdi na menu

SOBOTA A NEDĚLE 2.-3.12.2017 LEPŠÍ NEŽ SE ČEKALO

SOBOTA 2. PROSINCE 2017
LIGA VYSOČINY ELÉVŮ – MORAVSKÉ BUDĚJOVICE, ZŠ TGM, nám. Svobodyashampoo_snap_2017.12.05_23h15m36s_002_.png
KC Okříšky-Rudíkov  -  PSKC Okříšky   7:4
KC Okříšky-Rudíkov  -  FBŠ Jihlava    1:5
KC Okříšky-Rudíkov  -  Sk JeMoBu     0:4
KC Okříšky-Rudíkov  -  FBŠ Jihlava - girls  4:3
PSKC Okříšky  -  Sk JeMoBu  2:9
PSKC Okříšky  -  KC Okříšky   4:7
PSKC Okříšky  -  FBŠ Jihlava girls   1:6
PSKC Okříšky  -  FBŠ Jihlava    3:2
Odkaz na fotoalbum ZDE
 m.budejovice-e-171202-007.jpg

m.budejovice-e-171202-041.jpg

c.budejovice-da-171203-008.jpg
c.budejovice-da-171203-027.jpg
c.budejovice-da-171203-024.jpg
Oproti předchozím turnajům jsme byli méně úspěšní. Důvodem nebyli jen kvalitní soupeři, ale i změny ve složení našich týmů. Zatím co rudíkovští byli oslabeni o hráče se zraněním ruky, okříšský tým přijel ve velkém počtu s několika novými hráči. Ti startovali v lize vůbec poprvé. Své první florbalové krůčky zvládli dobře a výsledky se určitě také časem projeví.
NEDĚLE 3. PROSINCE 2017
LIGA VYSOČINY JUNIORŮ -TŘEBÍČ, ZŠ VÁCLAVSKÉ NÁM.
PSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč    6:5
PSKC Okříšky  -  Sklo Bohemia Světlá n./S.    5:7
Na souběh tří navazujících kategorií v jeden den nejvíc doplatila juniorka, protože ji vždy doplňují dorostenci. Proto se do Třebíče jelo jen s devíti hráči včetně gólmana.  Navíc někteří borci chtějí víkend využít naplno, díky tomu se u nich o řádném vyspání před ligou ani nedá mluvit. Obavy tedy byly na místě. První zápas proti Sniperům se  naštěstí zpočátku hrál ve volnějším tempu, nikdo nechtěl udělat chybu. Teprve třetí třetina byla dramatičtější se šťastnějším koncem pro nás. Největším naším konkurentem v tabulce je Bohemia Světlá n./S. Ta naše oslabení využila na jedničku. Když připočteme několik dost diskutabilních rozhodnutí rozhodčích, které skončily dalším naším oslabením v podobě červené karty, propadu v závěru utkání se nelze příliš divit.
1. LIGA DOROSTENCŮ, SKUPINA C - ČESKÉ BUDĚJOVICE, MĚSTSKÁ HALA, STROMOVKA.
PSKC Okříšky  -  FK Slovan Jindřichův Hradec   6:6  (2:5, 2:1, 2:0)
Branky/asistence: Aleš Brabenec 3/0, Vojtěch Novotný 1/2, Adam Ampapa 1/0, Tomáš Kuchyňa 1/0, David Kučera 0/1, Vít Jirků 0/1
PSKC Okříšky  -  FbC Sokol Předměřice-SION DDM NG   8:8  (2:4, 2:0, 4:4)
Branky/asistence: David Kučera 3/0, Patrik Abaffy 1/2, Petr Pojer 1/2, Adam Ampapa 1/1, Vojtěch Novotný 1/1, Vít Jirků 1/0, Tomáš Kuchyňa 0/1
Oba zápasy měly podobný průběh a za oba hráčům patří malá výčitka a velká pochvala. Byla to první vystoupení týmu bez jeho tahouna Jana Vochyána, který odešel na hostování do Sparty Praha. Navíc ještě pořád chyběl zraněný Jáchym Hons, takže jsme tým doplnili o kluky z béčka a nedávali si žádné vysoké cíle. Šlo o pokus, jak si takto nově složené družstvo povede. A podařilo se. Dvě remízy byly nad naše očekávání. Každý z hráčů si uvědomil svoji zodpovědnost, výkony byly kolektivní. Jak je patrné ze skóre třetin, začátky se nám ani trochu nepovedly. V obou zápasech jsme ale dokázali nepříznivý vývoj zvrátit. Za vůli a bojovnost tedy ta pochvala. Výčitka se týká právě prvních třetin. Nehráli jsme je sice špatně, ale ve zbývajících dvou třetinách jsme byli vždy důraznější a důslednější. Tak by to mělo být po celý zápas.
Odkaz na fotoalbum ZDE
LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ, SKUPINA B -PELHŘIMOV, ZŠ OSVOBOZENÍ.
PSKC Okříšky  -  Florbal Telč    15:3  (4:1, 4:1, 7:1)
PSKC Okříšky  -  Spartak Pelhřimov   9:17
Podobně jako juniorka, tak i starší žáci vše podřídili áčku dorostu a do Pelhřimova odjeli v oslabené sestavě a navíc s menším počtem hráčů. V zápase s nováčkovským týmem Telče to příliš nevadilo, přece jen jsme zkušenější a sehranější. Horší byla situace proti favoritu skupny Pelhřimovu. Nastoupil proti nám v plné síle. My s ním stačili držet krok jen po dobu první třetiny. Ocenění určitě zaslouží počet branek, který se nám podařil proměnit.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář