Jdi na obsah Jdi na menu

S VÍKENDEM 19.-20. LEDNA 2019 JSME BYLI SPOKOJENI

NEDĚLE 20. LEDNA 2019

2. LIGA JUNIORŮ, SK. 5 – HALA ZŠ TŘEŠŤ
PSKC Okříšky-MoBu – Hippos Žďár n./S.   9:3  (2:3, 2:0, 5:0)
Branky/asistence: J. Trnka 3/1, T. Kotačka 3/1, M. Zezula 1/1, V. Novotný 1/1, J. Hons 0/1, M.Veselý 1/0
Už několikrát se ukázalo, že hrát v neděli po sobotních večerních akcích je pro některé naše juniory problém. I tentokrát jsme začali trest-j-190120-014-tile.jpgvlažně, navzájem o sobě příliš nevěděli a soupeř měl navrch. Zaslouženě získal dvougólové vedení a my jen korigovali. Teprve od druhé třetiny jsme se začali chytat a v jejím závěru se prosadili i střelecky. Dvojice Trnka – Kotačka vyrovnala stav a Tom Kotačka chladnokrevně proměnil trestné střílení. Třetí část utkání byla již z větší části v naší režii. Rychlostně jsme měli navrch a díky tomu se dostávali do šancí daleko častěji než Hippos.
 
PSKC Okříšky-MoBu – FBŠ Jihlava  10:8  (3:5, 4:2, 3:1)
Branky/asistence: J. Hons 8/1, V. Novotný 2/1, M. Zezula 0/2, P. Pojer 0/2, A. Ampapa 0/1, J. Trnka 0/1
Dobrý začátek, několik pěkných kombinací a z dvoubrankového vedení získal náš tým dojem, že půjde o jednoduchý zápas. Zpomalení a pár nedůsledností znamenalo kontaktní gól a nastartovalo soupeře k většímu výkonu. Naráz byl všude dřív, nechávali jsme mu spoustu volného prostoru, aby mohl kombinovat. A jeho hráči se viděli. Na konci první třetiny vedla o dva góly FBŠ. Rázem všechny přešla legrace a o přestávce jsme řešili chyby, kterých se svojí laxností dopouštíme. Druhá třetina byla dřina, soupeř po snížení opět odskočil a dalo nám hodně práce splnit úkol remízy na jejím konci. Bitva pokračovala i ve třetí části a dlouho nebylo rozhodnuto. O naši výhru se mimořádným výkonem zasloužil Jáchym Hons s osmi góly a jednou asistencí. Ale i ostatní makali a díky tomu jsme postupně získali zpět převahu ze začátku utkání. Problém byl se střelecky prosadit. Povedlo se dvě minuty před koncem. Závěr proti FBŠ v šesti bez gólmana jsme si již pohlídali a skóre ještě navýšili.
 
 pelhrimov-p-190120-003-tile.jpgLIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – HALA ZŠ OSVOBOZENÍ PELHŘIMOV
 
V neděli se dva týmy přípravky PSKC Okříšky zúčastnily turnaje v Pelhřimově. Starší ve složení Bětka, Adélka, Kryštof, Nicolas, Oliver, Denis a Honzík třikrát vyhráli, jednou remizovali a jednou utrpěli porážku. Mladší ve složení Dominik, Matěj, Alex, Jirka, Patrik, Bruno a Kryštof sice vyhráli jen jedno ze čtyř utkání, ale to vůbec nevadí, protože si získali srdce všech statečným výkonem proti silnějším a starším soupeřům.
 
PSKC Okříšky školička – Spartak Pelhřimov modří  1:7
PSKC Okříšky školička – Florbal Telč  4:3
PSKC Okříšky školička – TJ Centropen Dačice  0:9
PSKC Okříšky školička – Orel Kněžice  0:5
PSKC Okříšky školička – SK JUVENIS Přibyslav  8:1

PSKC Okříšky – Orel Kněžice  3:3
PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov  12:0
PSKC Okříšky – Florbal Telč  4:3
PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov modří  5:1
PSKC Okříšky – TJ Centropen Dačice  3:4
 

okrisky-mz-190119-019-tile.jpgSOBOTA 19. LEDNA 2019

LIGA VYSOČNY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – HALA ZŠ OKŘÍŠKY

Okříšský tým se sešel v mimořádně velkém počtu. S jeho výkonem jsme ale spokojeni nebyli. Přílišné spoléhání na jednotlivé hráče k úspěchu nevede. Pro silnější soupeře bylo snadné nás přehrávat jednoduchými kombinacemi do kterých zapojují všechny hráče na hřišti. V tom je zásadní rozdíl, který musíme pochopit a ne se probíjet individuálně.

Rudíkovský tým hraje pouze se dvěma mladšími žáky, jinak je tvořen elévy. Od minulého turnaje udělal další pokrok a mile překvapil. U něj je souhra na hřišti znát a vyplácí se. Dokázala to výhra nad vítězem turnaje SK Jihlava lvi složeného ze samých hráčů nejstaršího ročníku kategorie, který porazili jako jediní v turnaji.
 
Fotoalbum z turnaje ZDE.
 
Fotoalbum ze zápasů juniorů ZDE.
 
Za fotografie z přípravky děkujeme panu Ing. M. Patákovi - odkaz na fotoalbum ZDE, nebo ZDE.

ashampoo_snap_2019.01.19_21h51m04s_003_.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář