Jdi na obsah Jdi na menu

RYCHLÍK „ROŽMBERK“ VE SMĚRU OKŘÍŠKY – DOLNÍ CEREKEV PRAVIDELNÝ PŘÍJEZD 22:10

Po vzoru českých sportovců přijelo jádro starších žáků na další kolo ligy, hrané tentokrát v Dolní Cerekvi, vlakem. Ke čtyřem zápasům 1. koše jsme nastoupili v nejsilnější možné sestavě, ze které na poslední chvíli vypadli nominovaní D. Plavec a D. Herynek. Kolotoč, který kapitán týmu společně s centrem druhého útoku před herním víkendem slibovali, přišel. Celý tým podal ve všech zápasech skvělý výkon a zaslouženě vyhrál celou skupinu, když nastřílel nejvíce branek (22), nejméně jich obdržel (10) a ve všech utkáních zvítězil o dva a více gólů při skóre 22:10. 
 
PSKC Okříšky-Rudíkov – SK JUVENIS PŘIBYSLAV 7:3 (4:1)
img_4436.jpgVstup do zápasu se nám nevydařil, v čase 0:27 prohráváme 0:1. Brzy nato jde na trestnou lavici jeden z našich hráčů a soupeř dostává možnost přesilové hry. Ještě při našem oslabení se soupeř dopustil faulu a nabídl i nám možnost zkrácené přesilové hry, kterou jsme využili. Stejní hráči, nahrávající P. Filipec a skórující Š. Korba, zajistili naše vedení. Do přestávky jsme přidali ještě dva góly, když se trefil V. Dvořák a E. Karbašová. Na začátku druhé půle navyšuje vedení V. Dvořák, hattrick dovrší Š. Korba a svou druhou branku v utkání vstřelí i E. Karbašová.  V brance výborně zachytal F. Dokulil.
Branky: Š. Korba (P. Filipec), Š. Korba (P. Filipec), V. Dvořák, E. Karbašová (K. Jiříček), V. Dvořák (Š. Korba), Š. Korba, E. Karbašová (P. Filipec)
 
PSKC Okříšky-Rudíkov – Orel Kněžice 5:1 (2:0)
img_4580.jpgV brance se premiérově za starší žáky představil T. Charvát. A zachytal výborně! I díky velmi dobře hrající obraně ve složení T. Herynková, P. Filipec a V. Fila dlouho držel nulu, ale nakonec z jedné z posledních střel inkasoval. Zápas byl střeleckým koncertem Š. Korby, který zaznamenal všech pět našich gólů. Čtyři z nich vstřelil po nahrávkách spoluhráčů (V. Dvořáka, K. Jiříčka, P. Filipce a M. Pacholíka) a ten poslední z trestného střílení, kdy nedal brankáři soupeře sebemenší šanci.
Branky: Š. Korba (V. Dvořák), Š. Korba (K. Jiříček), Š. Korba (P. Filipec), Š. Korba (M. Pacholík), Š. Korba trestné střílení
 
PSKC Okříšky-Rudíkov – ASK Bystřice nad Pernštejnem 6:4 (3:2)
img_4665.jpgCelé utkání bylo velice vyrovnané a o konečném výsledku se rozhodovalo až v posledních minutách. Náš tým šel po střele Š. Korby do vedení, ale soupeř dvěma góly ze standardních situací otočil stav zápasu na 1:2. Následně se trochu šťastně trefil P. Filipec, a ještě do přestávky i V. Dvořák. Na začátku druhé půle odskakujeme po trefě V. Dvořáka do dvoubrankového vedení. Po naší chybě v obraně, která předcházela vlastnímu gólu, soupeř snižuje a následně vyrovnává stav na 4:4. Poslední dva góly utkání však patřily nám. Nejprve nás trefa Š. Korby opět posunula do vedení a těsně před koncem pečetil naši výhru do prázdné branky při soupeřově hře bez brankáře V. Fila. V brance odchytal celé utkání T. Charvát.
Branky: Š. Korba, P. Filipec, V. Dvořák (K. Jiříček), V. Dvořák (E. Karbašová), Š. Korba (K. Jiříček), V. Fila
 
PSKC Okříšky-Rudíkov – FBŠ Jihlava 4:2 (4:2)
img_4760.jpgAž závěrečné utkání celého kola rozhodlo o vítězi prvního koše. K vítězství nám stačilo neprohrát toto utkání. V brance se představil F. Dokulil a zachytal výborně. Některé zákroky jsme od něho viděli vůbec poprvé. T. Charvát se tentokrát představil v poli a po přihrávce Š. Korby hned otevřel skóre zápasu. Další dva góly přidali naši tradiční střelci V. Dvořák a Š. Korba. Po soupeřově snížení, brance V. Dvořáka a opětovném soupeřově snížení se šlo do „šaten“ se stavem 4:2 pro nás. V druhé půli již branka nepadla, a když jsme si pohlídali i závěr zápasu, kdy soupeř nedostal šanci odvolat brankáře, bylo o výsledku utkání, a našem vítězství, rozhodnuto.
 
Tým PSKC Okříšky-Rudíkov po vynikajícím týmovém výkonu vyhrál první koš a potvrdil svou účast mezi nejlepšími celky Vysočiny i pro další kolo Ligy Vysočiny starších žáků. Děkujeme divákům, kteří zavítali na naše utkání.
 
img_4378.jpgZhodnocení očima trenéra M. Karbaše: Nejmladší tým na turnaji splnil, a dokonce i v něčem předčil naše očekávání, což nám udělalo velikou radost. Výsledky jsou jedna věc, ale předvedená hra a vytváření spousty šancí je věc druhá. Dalo by se říci, že motem týmu se stalo, že nejlepší obranou je útok a v počtu vytvářených šancí jsme neměli konkurenci. Do Dolní Cerekve jsme vyrazili v nejsilnější sestavě, kdy na poslední chvíli odpadl D. Plavec a D. Herynek. Po dvou kolech, kdy jsme nedobrovolně odehráli druhý koš z důvodu pořádání, jsme konečně dostali šanci se utkat s těmi nejlepšími. Unikum oproti minulým turnajům bylo, že naši golmani odchytali utkání bez lacině obdržených branek. Novou gólmanskou jistotou se stal T. Charvát. Ze starších hráčů musím pochválit T. Herynkovou, T. Navrkala a M. Pacholíka a golmana F. Dokulila, na kterém se projevila práce trenéra T. Charváta, který se začal věnovat brankářům. Nejlepšího ofenzivního hráče soutěže Š.img_4459.jpg Korbu a jeho nástupce V. Dvořáka není třeba hodnotit, protože jsou výkonnostně nejvýše. To samé platí o P. Filipcovi a V. Filovi v rozehrávce. Také zmíním jedinou slečnu z mladších žáků v našem týmu, E. Karbašovou, která měla kromě pátečního tréninku juda a florbalu v nohách celodenní sobotní venkovní turnaj ve fotbale a odehrála také kvalitní turnaj. Hráči s velkým potenciálem, K. Jiříček a T. Charvát, od kterých se toho od začátku sezony očekávalo víc, konečně zahráli dle našich představ to, co by měli hrát, a jejich limit je podle nás ještě mnohem výš. Nebylo to dílem náhody, ale tím, že hráči pochopili, jak mají pracovat na trénincích, a že musejí někde přidat a někde zase trošku zpomalit. Někteří hráči přidali na intenzitě, někteří začali chodit na více tréninků a další dělají více sportů, takže o tréninkové jednotky nemají nouzi. Musím pochválit tým, a nejen největší osobnosti v něm, za spolupráci, zastání se a podporování se. Rád bych poděkoval hráčům, rodičům, rozhodčím a soupeřům za kvalitní zápasy. Apeluji na hráče, kteří by měli možnost posílit tým, aby zabrali, a především zlepšili svojí nejen tréninkovou morálku. 
 
Fotoalbum ze zápasů ZDE.
Odkazy na video sestřihy ze zápasů:
 
Sestava: Š. Korba, V. Dvořák, P. Filipec, T. Herynková, M. Pacholík, T. Navrkal, F. Dokulil (B), K. Jiříček, E. Karbašová, T. Charvát (B), V. Fila
 
P. Ch.        
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jame - Im glad I finally registered

16. 2. 2022 4:17

порно мамки