Jdi na obsah Jdi na menu

REKORD TŘÍ TÝMŮ PŘÍPRAVEK 10. 4. 2022

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK V OKŘÍŠKÁCH

Na závěr Ligy Vysočiny přípravek na nás padlo pořadatelství dvou turnajů v jediném dni. Jeden jsme zorganizovali dopoledne a druhý po obědě. A navíc přišla nemilá zpráva, že výprava Orel Nové Město na Moravě z důvodu velké nemocnosti nedorazí. Aby si všichni zahráli, nezbývalo než dát dohromady třetí tým za Novoměstské. To se nám nakonec povedlo a tělocvičně se sešlo rekordně osmnáct našich hráčů kategorií přípravky a mini přípravky.

okky-p-22_04_10-10.jpgPrvní, nejsilnější tým startoval v dopolední části. Hned v prvním utkání všechny velice mile překvapil, jak se začal sehrávat. Kluci si dávali záležet nejen na vedení míčku a střelbě, ale i na nahrávkách mezi sebou. Tak pokračovali i v dalších utkáních, v každém byl vidět pokrok. Nejtěžší byl první zápas proti ASK Bystřici n. P., ve kterém jsme začali prohrávat, ale právě díky skvělé kombinační hře skóre otočili. Svoji převahu v turnaji prokázali nejen jako neporažení, ale i krásným skóre branek 25:3!

Druhý tým přípravek vstoupil do turnaje zápasem s naší mini přípravkou. Zvládl ho v lehkém tempu. Nejmladší se sice snažili, ale to bylo na zkušenější tým, jehož hráči nastupují i v lize elévu, málo. Následující zápasy měly podobný scénář. Starší tým dobře kombinoval podobně jako dopolední parta.  Kromě jediného zápasu nenašel odpovídající protihru. O naši porážku od Přibyslavi se zasloužila její jedna velice šikovná hráčka, která tvořila hru celého týmu. Nejmladší kluci celý turnaj bojovali a nevzdali to ani při větších rozdílech gólů. Podařilo se jim dokonce i jednou skórovat a ty oslavy byly jak v Naganu!

Oba turnaje byly ještě doplněny o soutěž v nájezdech. Ani v nich se naši chlapci neztratili. Vítězem v dopolední části se stal Jirka Beránek.

Sestavy:
PSKC Okříšky 1: Josef Zahajský, Jiří Beránek, Štěpán Beránek, Jonáš Hnízdil, Štěpán Rymeš, Martin Papoušek
PSKC Okříšky 2:  Kryštof Ludmila, Samuel Jewell, Šimon Hons, Rostislav Bacher, Marek Bacher, Petr Příhoda
KC Okříšky: Jakub Lazárek, Lukáš Doležal, Tomáš Doležal, Jakub Novák, Jan Ramach, Jakub Vít

Fotoalbum z dopoledního turnaje ZDE. Video z dopoledního utkání proti SK Jihlava ZDE.

vysledky-p-220410.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář