Jdi na obsah Jdi na menu

REGIONÁLNÍ LIGA ODSTARTOVALA 10. 9. 2022

Vstup do ligové soutěže nebyl pro mužský tým nejšťastnější. Vydřená výhra s nováčkem soutěže a debakl se sestoupeným z divize.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV  -  PSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV  6:9  (3:1, 2:3, 1:5)
Branky/asistence: Jiří Uher 2/2, Martin Noháček 3/0, Adam Ampapa 1/2, Vojtěch Novotný 2/0, Petr Pojer 1/1, David Kučera 0/1, Ondřej Dosedla 0/1
trebic-m-220910-4.jpgPo dobrých výkonech v pohárové soutěži jsme očekávali obdobný nástup v regionální lize. Jenže ten se nekonal. Jednou z příčin možná byli absentující hráči, ale i přítomní zůstávali za svými běžnými výkony. JUVENIS přijeli s jediným střídajícím hráčem, přesto dokázali hrát dvě třetiny s našimi desíti hráči vyrovnaně a často měli i navrch. Jednoduché pojetí hry, využívání volného prostoru, brejky. My byli těžkopádní a komplikovaní. Místo střelby přihrávka navíc apod. Až ve třetí třetině se nám podařilo vývoj zápasu otočit a rozhodnout ve svůj prospěch. Nemalou zásluhu na tom má vyčerpání přibyslavských.

PSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV  - HIPPOS ŽĎÁR N./S.  1:13  (0:4, 0:3, 1:6)
Branka/asistence: Jiří Uher 1/0, Marek Zezula 0/1

trebic-m-220910-24.jpgPro náš tým dobrá florbalová lekce. Hippos dal jasně v obou dnešních zápasech najevo, že to s návratem do divize myslí vážně. V ničem jsme se mu nedokázali vyrovnat. Rychlost, pohotovost nahrávek, systém hry, dostupování k hráčům, ve všem jsme tahali za kratší konec. K tomu se přidala ještě naše snaha prosadit se individuálně. Tím jsme soupeři servírovali šance k rychlým protiútokům a on je využíval. Když k tomu přidáme naši naprostou neschopnost proměnit i ty nejvyloženější šance, musíme uznat vysokou porážku jako spravedlivé ohodnocení hry obou týmů. I když v kompletní sestavě by asi rozdíl nebyl tak velký, výsledek má své pozitivum. Je pro nás šancí poučit se, utkání ukázalo možnosti další cesty. 

Sestava: Jiří Uher, Jiří Chalupa, Martin Noháček, Adam Ampapa, Vojtěch Novotný, Petr Pojer, David Kučera, Ondřej Dosedla, Pavel Kourek, Marek Zezula, Tomáš Uher (pouze druhý zápas)

Fotoalbum z turnaje ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář