Jdi na obsah Jdi na menu

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ A 1. LIGA DOROSTENCŮ 19.-20.9.2020

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ – NEDĚLE 20.9.2020 - TŘEŠŤ
První ligové zápasy v silně neúplné sestavě způsobené zraněními a zaneprázdněním několika klíčových hráčů.

PSKC Okříšky-Rudíkov  –  SK JeMoBu  6:4  (1:1, 2:1, 3:2)
Branky/asistence: Adam Ampapa 2/1, Vojtěch Novotný 2/1, Denis Tesařík 1/0, Dominik Čech 1/0, Jiří Chalupa 0/1, Marcel Pospíšil 0/1, Patrik Abaffy 0/1, Petr Pojer 0/1
Ne příliš pohledné utkání, ospalé, jakoby po probdělé noci. Jeho úvod lépe vyšel našemu týmu, ale převahu jsme nedokázali patřičně využít. Jednobrankový náskok soupeř vždy srovnal a postupně se dostal do hry. Vyrovnaná byla te-m-200920-9.jpgdruhá třetina se stejným scénářem. Teprve ve třetí jsme dokázali zvýšit náskok na tři branky, které JeMoBu stačilo jen korigovat. Na svůj matný výkon musíme rychle zapomenout.

Fotoalbum ze zápasu ZDE.

PSKC Okříšky-Rudíkov  –  Spartak Pelhřimov B   8:9  (2:2, 2:3, 4:4)
Branky/asistence: Patrik Abaffy 3/1, Marcel Pospíšil 0/3, Denis Tesařík 1/1, David Kučera 0/2, Vojtěch Novotný 1/0
Druhý zápas již měl mnohem větší náboj. Od samého začátku se do sebe týmy zakously a akce střídala akci. Nechybělo ani koření v podobě pěkných branek. Náš tým doplácel hlavně na nepozornost, kdy nechával před brankou volného Žáka. Ten tak mohl lehce sbírat body. Pelhřimovští zase dopláceli na naše rychlé obracení hry do brejků. Vyrovnaný zápas rozhodla druhá třetina. V té jsme mírně polevili a nechali Pelhřimov získat dvoubrankový náskok, který jsme až do konce zápasu pouze dotahovali.

1. LIGA DOROSTENCŮ – SOBOTA 19.9.2020 – TŘEBÍČ
Zápasy poznamenané covidovou karanténou, díky níž nám chyběl kapitán a další hráči.

PSKC Okříšky  -  Sokol Brno I EmkoCase Gullivers  3:12  (1:2, 2:5, 0:5)
Branky/asistence: Tomáš Uher 2/0, Štěpán Ludmila 1/0, Daniel Caha 0/1, Michal Pařízek 0/1
teb-d-200919-10.jpgCelý náš tým zaslouží pochvalu za první třetinu. Převaze tří pětek v neúplné sestavě odolával úspěšně s dobrým nasazením. Ujal se vedení a Gullivers otočili skóre až těsně před sirénou. Jenže branka hned v úvodu druhé části znamenala konec odhodlání. Když pak následovaly další tři branky, nezbylo než přerušit hru time-outem. Poté jsme trochu pookřály, dali dva góly, ale to bylo vše. Třetí třetina pro nás byla jen trápením díky obvyklé labilitě, jakmile začneme prohrávat. Letos to na měření s týmy z prvního koše nevypadá, měli bychom ale proti nim bojovat až do konce, nikoliv zápas odevzdat.

PSKC Okříšky  -  FBŠ Hummel Hattrick Brno  1:7  (1:3, 0:2, 0:2)
teb-d-200919-31.jpgBranky/asistence: Štěpán Ludmila 1/0, Ondřej Dosedla 0/1
Po celý druhý zápas jsme předváděli zlepšený výkon. Promluva v šatně pomohla a konečně jsme se přestali dívat na skóre a snažili se hrát. Hattrick byl jednoznačně pánem na hřišti, naše obranná hra však byla mnohem koncentrovanější než proti Gullivers. Výsledek můžeme považovat za přijatelný a vlastně i úspěšný. Vždyť jsme díky karanténě pořádně netrénovali, i díky tomu nás na zápasech bylo málo. Naše výkony by se měly postupně zlepšovat.  

Fotoalbum ze zápasů ZDE.

 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář