Jdi na obsah Jdi na menu

REGIONÁLNÍ LIGA, PŘEBOR MLADŠÍCH ŽÁKŮ A LIGA PŘÍPRAVEK 14. – 15. 1. 2023

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ, SK. 5 – TŘEBÍČ – SOBOTA 14. 1. 2023

Silnější sestavu, jak tentokrát se nám v sezóně málokdy podařilo a podaří dát dohromady. Přesto na žádného ze soupeřů nestačila. V regionální lize již druhým rokem tápeme těsně nad koncem tabulky. Lepšího umístění již letos nelze díky třinácti bodové  bodové ztrátě dosáhnout.

trebic-m-230114-11.jpgPSKC Okříšky-Rudíkov  -  Hippos Žďár n./S.   2:14  (1:2, 0:4, 1:8)
Branky/asistence: Martin Noháček 2/0, Jiří Uher 0/1, Marek Zezula 0/1

Hippos Žďár vede tabulku a jasně směřuje zpět do divize, ze které loni spadl. Přesto jsme jeho tempu v první třetině stačili. Jenže postupem času získávají zkušenější a sehranější týmy vždy převahu a od druhé třetiny to bylo znát. Ve všech ukazatelích měl Hippos stále víc navrch. Rychlost, změny rozestavení, přesnost přihrávek, přehled o hře. Těžko hodnotit náš výkon, srovnání bylo jednoznačné.

trebic-m-230114-52.jpgPSKC Okříšky-Rudíkov  -  Snipers Třebíč B  5:10  (3:3, 1:3, 1:4)
Branky/asistence: Martin Noháček 1/2, Jan Dokulil 2/0, Jan Račák 1/0, Vojtěch Novotný 1/0, Tomáš Kotačka 0/1
Smolný vstup do zápasu. Po šesti minutách jsme prohrávali o dvě branky. Teprve poté jsme hru vyrovnali a v závěru třetiny dokázali skóre srovnat. Rozhodnutí přinesla druhá část. Osm minut se bez efektu střídaly šance na obou stranách. Pak ale udeřilo u nás. Vytvoříme si tlak, ale soupeř z protiútoku skóruje, to se během utkání opakovalo několikrát. K tomu jsme navíc nevyužili dvě přesilovky. Snipeři se tak dostali do tempa a od začátku třetí části již jen navyšovali skóre. Do utkání šli s větší chutí a vůlí. My stačili v závěru dvěma pěkně zahranými přesilovkami výsledek mírně korigovat.

Sestava: Filip Caha, Jan Račák, Tomáš Kotačka, Marek Zezula, Tomáš Uher, Vojtěch Novotný, David Kučera, Martin Noháček, Daniel Čiháček, Petr Pojer, Adam Ampapa, Jiří Uher, Jan Dokulil

Video ze zápasu proti Hippos ZDE a proti Snipers B ZDE. Fotoalbum ze zápasů ZDE.

PŘEBOR VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – OKŘÍŠKY – NEDĚLE 15. 1. 2023

Elévský tým hraje nejen soutěž své kategorie, ale souběžně se účastní i přeboru mladších žáků. Tentokrát se nás sešlookrisky-pmz-230115-010.jpg na herní systém 3+1 opravdu hodně. V sestavě jsme přivítali i dva nové hráče, Alexa a Matěje Pavelkovi, a tak nás bylo celkem jedenáct. Ale zahráli si všichni, trojice pravidelně střídaly, tato soutěž je pro nás zkouškou na příští sezónu.

Pelhřimovské týmy přijely se silnými sestavami. Mnohem větší hráči, z nichž mnozí mají zkušenosti z ligy starších žáků i velkou fyzickou převahu.  Do mnoha šancí nás nepustili, na druhé straně přesná střelba, kterou jsme nestíhali pokrýt. Ale ani jeden ze zápasů naši kluci nepoložili, bojovali až do posledního hvizdu. Byla to užitečná vystoupení.

Vyrovnanějšími soupeři byly SK JeMoBu a ASK Bystřice n. P. Krásné zápasy. Moravskobudějovickým vyšel začátek utkání, kdy získali až čtyřbrankový náskok. Jenže pak začali úřadovat naši kluci. Mít k dispozici ještě chvíli času, určitě by to byla nejméně remíza. Stejně napínavé a rušné bylo utkání s Bystřicí. Výhrou se nám podařilo zachovat trend, že žádný turnaj poslední dobou nekončíme bez bodů.okrisky-pmz-230115-006.jpg

PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov  3:13
PSKC Okříšky – SK JeMoBu  6:7
PSKC Okříšky – ASK Bystřice n. P.  8:7
PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov modří  2:12

Sestava: Jiří Man, Ondřej Žampa, Jonáš Hnízdil, Kryštof Ludmila, Jan Fila, Samuel Jewell, Jiří Beránek, Patrik Svoboda, Alex Pavelka, Matěj Pavelka, Adam Navrátil                                                                                                                                       Fotoalbum z turnaje ZDE.

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – PŘIBYSLAV – NEDĚLE 15. 1. 2023

pribyslav-p-230115-28.jpgZe dvou týmů jsme nakonec dali dohromady jen jediný se sedmi hráči. Nemoci a dovolené na horách nás donutili z turnaje druhý tým odhlásit. Proto byl vytvořen nový rozpis, podle kterého jsme s nejsilnějším H. Brodem hráli dvě utkání. Ale během dopoledne se náš výkon zlepšoval. A tak jsme s Dragons remízou v posledním vystoupení prohru z úvodního zápasu náležitě odčinili. Stejně napínavé utkání bylo i proti Pacovským Honzíkům, které jsme výsledkově otočili ve druhé části a svůj náskok pak zuby nehty drželi. Stejně jako na H. Brod v prvním jsme ve svém druhém zápase na domácí Přibyslav nestačili. Konečné třetí místo nám vyneslo pěkné medaile i řadu odměn pro každého hráče. pribyslav-p-230115-141.jpg

Turnaj v Přibyslavi byl perfektně zorganizovaný a moc se nám líbil. Jen snad příště vyrazíme s oběma týmy.

PSKC Okříšky – TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons  0:5
PSKC Okříšky – SK JUVENIS PŘIBYSLAV  0:5
PSKC Okříšky – Pacovští Honzíci  2:1
PSKC Okříšky – TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons  1:1

Sestava: Damián Pacal, Petr Příhoda, Denisa Báčová, Lukáš Doležal, Samuel Čolakov, Jakub Lazárek, Štěpán Beránek

Fotoalbum z turnaje ZDE.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář