Jdi na obsah Jdi na menu

RAPTOR CUP A SOUSTŘEDĚNÍ V TELČI

soustedntelaraptorcup180824-28-016.jpgDvě akce v jednom. Deset juniorů a dorostenců absolvovalo od pátku do úterý 24.-28.8.2018 soustředění v Telči, v jehož rámci absolvovali i sobotní turnaj Raptor cup. Kromě nich na turnaj přijelo i několik hráčů mužské kategorie, takže jsme mohli přihlásit dva týmy.
 
Raptor cup pořádá každoročně Orel jednota Telč spolu se Sokolem Telč. Letos se jej zúčastnilo celkem jedenáct týmů rozdělených do dvou základních skupin. Škoda, že tým mužů odpoledne opustilo několik hráčů, kteří odjeli hrát fotbalové zápasy. Nemuselo by zůstat jen u čtvrtfinálové účasti. naopak dorstenci zůstali po celý turnaj kompletní, ale přece jen porovnání s mužskými florbalově vyspělejšími týmy jim stačilo jen na páté místo ve skupině.
 
Výsledky:
 
ashampoo_snap_2018.09.23_00h25m25s_001_.png
 
soustedntelaraptorcup180824-28-120.jpgParta, která se sešla na soustředění, byla skvělá, kluci si dobře rozuměli a kromě florbalu si užili i hodně zábavy. Tradičně jsme celých pět dní kempovali ve velkém společném stanu v autokemu U Roštěnky na okraji Telče. Nabízí jak vodní plochu, tak okolní louky a lesy pro rozcvičky a běhání. Florbalové tréninky jsme až třikrát denně mívali v telčské sokolovně.
soustedntelaraptorcup180824-28-084.jpg
soustedntelaraptorcup180824-28-065.jpg
 
Na nudu nezbýval čas. Kromě tréninků jsme si museli sami připravovat snídaně a vařit večeře. Do restaurace jsme chodili jen na oběd. A večer po tmě připravit na propanbutanovém vařiči třeba špagety, rizoto, nebo smažák nebylo jednoduché. Všem pak po dlouhém očekávání výsledku chutnalo. A protože jsme na sopustředění i z něj jeli na kolech, autem pouze zavazadla, využili jsme tohoto dopravního prostředku i na malou časovku. Každý jel na plno a výsledné časy se příliš nelišily. Hitem letošního pobytu byly půlnoční projížďky na člunu. Posádka se vydržela za úplňku plavit i víc jak hodinu, někteří na člunu dokonce i usnuli. Jen do koupání se nikdo moc nehrnul. Počasí sice bylo po celou dobu pěkné, ale voda již byla oproti předchozím týdnům chladnější. Přesto se otužilci našli. Pět dnů rychle uteklo, domů jsme se vraceli unavení i spokojení.
 
FOTOALBUM Z OBOU AKCÍ ZDE.