Jdi na obsah Jdi na menu

PUTOVÁNÍ 2. LIGOU DOROSTENCŮ NEBUDE LETOS SNADNÉ

Covidová epidemie zaúřadovala i v našich řadách. Do nové sezóny jsme vstoupili bez několika dlouholetých hráčů, na které jsme dost spoléhali. Podzimní období je navíc poznamenáno souběhem s fotbalovými a hasičskými soutěžemi. Proto se nás do Dolní Cerekve sešlo pouze osm včetně gólmana, který čerstvě přišel z mladších do starších žáků. S touto bilancí jsme nečekaly žádné zázraky.


PSKC OKŘÍŠKY  -  FBŠ JIHLAVA  2:6  (1:1, 1:3, 0:2)
Branky/asistence: Šimon Korba 1/1, Tomáš Uher 1/0

d-horz.jpg

Pěkný, rušný zápas, ve kterém jsme dost dlouho drželi s FBŠ vyrovnaný brankový stav. Teprve ve druhé polovině utkání nám dost nešťastně propadly dvě střely z dálky do sítě. Stejně tak tomu bylo i ve třetí třetině. Na druhé straně jsme si dokázali vytvořit řadu pěkných gólových šancí, ale jistota v zakončení chyběla. Je to naše dlouhodobá bolest. Vůle je velká, ale technické provedení a klidná hlava ve vypjatých momentech chybí. Pouze se dvěma střídajícími hráči zaslouží tým ocenění, všichni hráli naplno, spolupráce fungovala, nikdo nic nevzdal.
 

PSKC OKŘÍŠKY  -  SK JIHLAVA LVÍČATA  15:7  (3:2, 4:2, 8:3)
Branky/asistence: Šimon Korba 6/3, Ondřej Dosedla 5/4, Daniel Caha 2/2, Lukáš Hájek 1/2, Pavel Filipec 1/0, Tomáš Chadim 0/1

d-horzb.jpgDo druhého utkání jsme nastoupili již s větším sebevědomím, výkon v prvním utkání a rychlá první branka k tomu kluky opravňovaly. Jenže nám hra sklouzla do individuálních akcí a brzy bylo vyrovnáno. Pak přišla další rána. Při zapisování naší vedoucí branky se zjistilo, že trenér při opravě soupisky omylem místo změny čísla dresu z ní vymazal Tomáše a rázem jsme dostali pětiminutový trest a k tomu na střídačce zbyl jediný hráč na střídání. Kluci ale novou situaci vzali jako výzvu. Od toho okamžiku se naše hra výrazně zlepšila. Opět jsme působili týmově a začali ovládat hřiště. Většina akcí se odehrávala na polovině lvíčat s míčkem na našich florbalkách. Zvlášť ve třetí třetině, kdy by nám teoreticky měly docházet síly, to vypadalo opačně.

Bohužel i v dalších kolech nás čeká podobná situace, budeme nadále jezdit v malých počtech. Když si ale dá trenér pozor na soupisky a hráči dokáží udržet svoji současnou výkonnost, určitě nemusíme hrát vysočinskou ligu na zadních pozicích. 

Fotoalbum ze zápasů ZDE.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář