Jdi na obsah Jdi na menu

PRVNÍ VÍKEND 2019 - HRÁLI JSME TŘI KATEGORIE

2. LIGA DOROSTENCŮ – LEDEČ NAD SÁZAVOU – SOBOTA 5.1.2019

 
PSKC OKŘÍŠKY – SKLO BOHEMIA SVĚTLÁ N./S.  3:3 (0:1, 1:1, 1:2)
Branky/asistence: Adam Ampapa 2/0, Aleš Brabenec 1/1

Zápas nás předposledních s prvním týmem tabulky. Po opožděném příjezdu do haly díky zimní kalamitě na silnici jsme šli rovnou ze šatny do utkání. Naštěstí se nám podařilo se soupeřem udržet kontakt a odolat jeho tlaku, než jsme se trochu sehráli. Jenže naší bolestí je proměňování šancí. Prosadili jsme se až v polovině hrací doby kontaktním gólem na 1:2. Hráči ledec-db-190105-002-tile.jpgvycítili šanci a postupně získávali převahu, hlavně ve třetí části jsme již byli lepší. Přes mizernou efektivitu se podařilo šest minut před koncem vyrovnat a o minutu poté jít do vedení. V poslední části jsme měli zápas pod kontrolou. Jenže po zbytečném faulu ve vlastním velkém brankovišti půl minuty před koncem následoval volný úder. Soupeř jej perfektně využil, prostřelil jak zeď, tak gólmana.
 
PSKC OKŘÍŠKY – TJ SOKOL H. BROD ERUPTING DRAGONS  5:7 (3:1, 1:3, 1:3)
Branky/asistence: Vojtěch Adam 2/2, Tomáš Kuchyňa 1/0, Pavel Pospíšil 1/1, Zbyněk Doležal 1/0

Jestliže jsme litovali remízy v předchozím zápase, prohra v tomto byla ještě více zbytečná. Jejím důvodem byly tenisově řečeno nevynucené vlastní chyby a nedisciplinovanost v závěru utkání. Vstoupili jsme do něj skvěle. Jenže tříbrankové vedení po dvou minutách od prvního hvizdu nás příliš uspokojilo. Naopak Brodu vydařená branka v jedenácté minutě vrátila ztracený elán. Když jsme pak na konci první třetiny neproměnili ani trestné střílení, soupeři vycítili velkou šanci. Druhá část byla velmi vyrovnaná, nejprve snížil Brod na rozdíl jedné branky, my pak potvrdili dvoubrankové vedení. Jenže v závěru třetiny jsme nevyužili přesilovku a hned po ní dvakrát inkasovali. Vedení na naši stranu vrátila dvojice Ampapa – Kuchyňa. Naskytly se i další šance, ale tradičně bez úspěchu. Efektivnější byl Brod,  a poprvé se dvanáct minut před koncem dostal do vedení. Snahu o vyrovnání jsme si pokazili sami špatným střídáním a nesportovním chováním pět minut před koncem. Přesilovku pět na tři soupeř využil a pojistil si tak výhru.
 
Fotoalbum ZDE.

LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ – OKŘÍŠKY – SOBOTA 5.1.2019
 
PSKC OKŘÍŠKY – SNIPERS TŘEBÍČ BÍLÍ  3:4 (4:1, 0:2)
Branky/asistence: Tomáš Uher 3/0, Michal Pařízek 0/1, Štěpán Ludmila 0/1

Poprvé se starší žáci sešli ve velkém počtu 14 hráčů. Snaha, aby hrál každý, se podepsala na začátku zápasu spolu s jedním vyloučením. Teprve ve druhé polovině jsme se dali dohromady a začali dotahovat. Jenže na vstřelení alespoň tří branek se nám již nedostalo času. První polovina zápasu patřila Sniperům, druhou jsme ovládli my, odpovídá tomu i těsný výsledek.
 
PSKC OKŘÍŠKY – PACOVŠTÍ HONZÍCI  7:3 (3:1, 4:2)
Branky/asistence: Marek Pařízek 2/0, Šimon Korba 2/0, Tomáš Uher 2/0, Martin Leixner 0/2, Tomáš Horký 1/0, Dominika Horká 0/1, Michal Pařízek 0/1

Soupeř přijel na zápasy v hodně oslabené sestavě pouze v šesti lidech včetně gólmana. Bez možnosti odpočinku na střídačce pro ně byl zápas nad síly, my naopak měli dostatek odpočatých hráčů. Od páté minuty jsme drželi vedení ve svých rukou a zaslouženě vyhráli.
 
PSKC OKŘÍŠKY – SK JUVENIS PŘIBYSLAV 3:3 (0:1, 3:2)
Branky/asistence: Šimon Vybíral 1/1, Martin Leixner 1/0, Michal Pařízek 1/0, Marek Talla 0/1, Tomáš Horký 0/1

Byla patrná větší herní vyspělost soupeře, který do naší čtvrté skupiny přišel poprvé. Před tím hrál vyšší „koše“. Velkou zásluhu na remíze má Vojta Vybíral v brance, neboť Přibyslavi zmařil řadu šancí. I díky tomu se nám dařilo udržovat kontakt, když šel soupeř do vedení, vždy jsme vyrovnali. Za remízu jsme rádi.
 
LIGA VYSOČINY ELÉVŮ – ŽĎÁR N./S. – NEDĚLE 6.1.2019
 
zdar-e-190106a.jpg

 

image-3.png

Fotoalbum ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář