Jdi na obsah Jdi na menu

PRVNÍ TŘI BODY PRO MUŽE A ÁČKO DOROSTU

SOBOTA 29.9.2018 – REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ – TŘEBOŇ
 
PSKC Okříšky – FBC Sokol Písek   3:6 (2:0, 0:3, 1:3)
Branky/asistence: Jan Trnka 2/0, Marek Zezula 1/0, Denis Tesařík 0/1, Tomáš Kotačka 0/1, Vojtěch Novotný 0/1
Loni ještě divizní tým Písku byl favoritem zápasu, což se také potvrdilo. Po většinu času měl převahu, i když se blýskalo před oběma brankami. Nám se sice podařil vstup do zápasu se slibným vedením po první třetině. Jenže pak se u mužské části týmu ukázalo, že bez tréninkové přípravy silným soupeřům stačit nemůžeme. Mnohem lépe píseckým čelili junioři, kteří se za svůj výkon nemusí stydět a určitě jsou velkou posilou družstva.

PSKC Okříšky – T.J. Sokol Líšov  9:3 (3:1, 2:1, 4:1)
Branky/asistence: Tomáš Kotačka 2/3, Vojtěch Novotný 3/0, Jan Račák 2/0, Jan Dokulil 0/2, Jan Trnka 0/2, Luboš Kuchyňa 0/2, Marcel Pospíšil 1/0, Ondřej Uchytil 1/0
Líšov přijel do Třeboně pouze s osmi hráči, my byli kompletní. Přesto jsme inkasovali jako první. A opět to byli junioři, kteří veleli do útoku a skóre během tří minut otočili. Poté již byla naše převaha evidentní. Soupeř bránil od poloviny hřiště, bez napadání byla rozehrávka jednodušší. Konečný náskok jsme si vytvořili v poslední části utkání.

SOBOTA 29.9.2018 – 1. LIGA DOROSTENCŮ, SK. C – PŘEDMĚŘICE NAD LABEM
 
PSKC Okříšky – FBK Kobra Tatran Hostinné 4:5 (2:2, 0:1, 2:2)
Branky/asistence: Jáchym Hons 3/0, Petr Pojer 1/1, Tomáš Kuchyňa 0/2
Po nevydařeném prvním kole v Milevsku jsme z Předměřic chtěli dovézt alespoň tři body. Uhrát jsme je chtěli právě proti predmerice-da-180929-010.jpgnováčku soutěže Tatranu Hostinné. Jeho hráči šli do utkání s velkým zápalem, ale my bohužel zůstali u svého stereotypu, i když jsme dobře věděli, co děláme špatně. Dlouhé držení míčku, zbytečné zabíhání za soupeřovu branku, ustrašenost obránců. Zatím co naše mírná územní převaha nepřinášela moc šancí, soupeř těžil z našich chyb a skóroval z jednoduchých rychlých protiútoků. Utkání bylo napínavé až do samotného konce, kdy jsme šest minut před koncem ztratili vedení a o tři minuty později obdrželi rozhodující branku. Závěrečná power-play byla spíš už jen křečí zápas aspoň vyrovnat.

PSKC Okříšky – FBC Hradec Králové A  5:4 (1:1, 3:0, 1:3)
Branky/asistence: Jáchym Hons 1/2, Martin Noháček 2/0, Martin Veselý 2/0, Leoš Svoboda 0/1, Petr Pojer 0/1
Zápasu předcházela důrazná porada. Její závěr byl tři sehrané pětky Hradce a jeho předchozí výhra nad silným Milevskem, predmerice-da-180929-015.jpgnesmíme totálně propadnout a odejít s debaklem. Možná obava z ostudy, možná uklidnění, že nemáme co ztratit, nás dalo více dohromady a změnilo myšlení hráčů. Zápas začal v ostrém tempu a víc jak pět minut jsme drželi skóre na nule. Pomalu jsme se ale i my začali odvažovat a odměnou bylo vyrovnání těsně před první sirénou. Co se nám dřív nedařilo, začalo ve druhé třetině jít. Včasná přihrávka, vše v tempu a často jsme Hradec přehrávali v jeho obranném pásmu. Z pěkných kombinací začaly padat branky a my si vytvořili slušný náskok. Ve třetí části se projevila početní převaha soupeře. Díky zvýšenému tlaku se mu podařilo skóre srovnat na 4:4. K šťastnému vítězství nám pomohla přesilovka v závěru třetiny, kdy hradeckého gólmana po zemi z levé strany prostřelil Martin Veselý z nahrávky Jáchyma Honse. Celý tým zaslouží velkou pochvalu za splnění předsevzetí dovézt tři body, ale hlavně že dokázal změnit svoji dosavadní hru. Snad už natrvalo.

predmerice-da-180929-011.jpg


NEDĚLE 30.9.2018 - 2. LIGA DOROSTENCŮ – TŘEŠŤ
 
PSKC Okříšky – Sokol Bohemia Světlá n./S.  3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
Branky/asistence: David Kučera 0:2, Denis Brabec 1/0, Martin Noháček 1/0, Zbyněk Doležal 1/0, Tomáš Kuchyňa 0/1
Zdá se, že v Třešti se tentokrát sešly týmy, které budou patřit mezi slabší část vysočinské dorostenecké ligy. Žádný ze zápasů neměl nijak vysokou úroveň, vše se hrálo bez maximálního nasazení. Jen díky tomu a účasti gólmana a dvou hráčů áčka se nám podařilo odehrát celkem vyrovnaná utkání. Na zisk bodů ale musíme ještě přidat. Po většinu hrací doby byla Ledeč ve vedení. Ve druhé třetině se nám sice podařilo vyrovnat, ale ne nadlouho. To se opakovalo ve třetí ještě dvakrát a vše nasvědčovalo dělbě bodů. Jenže jedna nepozornost půl minuty před koncem znamenala šťastný konec pro Světlou. Jinak trest-db-180930-009.jpgcelkem vyrovnaný zápas.

PSKC Okříšky – TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons  3:5 (0:3, 1:1, 2:1)
Branky/asistence: Martin Noháček 2/1, Michal Novotný 1/0, Aleš Brabenec 0/1, Zbyněk Doležal 0/1

Do dnešního dne jsme neměli kde trénovat. Tělocvična se po opravě otevře až od října. Možná i díky tomu soupeř působil daleko sehraněji a pohotověji, hlavně v první třetině. Ta rozhodla. Díky naší nepozornosti a malému důrazu jsme mu dovolili odskočit o tři branky. I když se náš výkon ve druhé, a hlavně třetí třetině zlepšil, stačilo to jen na korekci skóre. 
 

trest-db-180930-008.jpg

Fotogalerie z dorosteneckých zápasů ZDE.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář