Jdi na obsah Jdi na menu

PRVNÍ LETOŠNÍ KOLO LIGY MLADŠÍCH ŽÁKŮ SE ODEHRÁLO V OKŘÍŠKÁCH

Neděle 9. ledna 2022 byla vyhrazena pro letošní první kolo ligy mladších žáků, které se tentokrát odehrálo v naší domovské aréně v Okříškách. Domácí tým chtěl navázat na vítěznou sérii z minulého kola a opět otestovat další nové tváře v naší sestavě. Trenéři měli k dispozici téměř kompletní sestavu mladších žáků doplněnou o elévy.

okky-m-22_01_09-001.jpgPSKC Okříšky-Rudíkov – Snipers Třebíč 5:5 (0:3)
Vstup do utkání se nám nepovedl a po našich individuálních chybách jsme první poločas prohráli 3:0. Dvěma góly se nám podařilo sice snížit, ale soupeř, i po naší špatně pohlídané standardní situaci, dvěma góly navýšil svoje vedení na 5:2. Snížení přišlo vzápětí, ale zápas se rychle blížil ke svému konci. Soupeř nám chybou při střídání daroval přesilovku, při které jsme zkusili hru bez brankáře a podařilo se nám vstřelit kontaktní gól. I po následném vhazování jsme ve strhující atmosféře pokračovali ve hře bez brankáře a těsně před koncem utkání vstřelili vyrovnávací gól.
Branky: V. Dvořák (3x), V. Fila, M. Krčál

PSKC Okříšky-Rudíkov – TJ Sokol Havlíčkův Brod Erupting Dragons 8:1 (6:1)
O osudu zápasu bylo prakticky rozhodnuto již v prvním poločase, který jsme gólově ovládli. I nadále jsme si udržovali převahu, a proto v průběhu druhého poločasu dostávali značný prostor na hřišti naše mladé naděje a hráči širšího kádru. I v tomto utkání jsme využili nabídnutou přesilovku.
Branky: V. Fila (2x), M. Krčál (2x), T. Charvát, V. Dvořák, J. Fila, K. Jiříček 

PSKC Okříšky-Rudíkov – Florbal Telč 7:1 (5:0)okky-m-22_01_09-006.jpg
Excelentní vstup do utkání nám přinesl velmi rychlé vedení 2:0 a po delším úseku, kdy se hra přelévala ze strany na stranu jsme opět dvěma slepenými góly navýšili vedení na 4:0. Pátý gól si soupeř vstřelil sám po našem nahození z rohu. V druhém poločase soupeř sice snížil, ale v přesilovce jsme navýšili naše vedení na rozdíl pěti gólů. Opět jsme dávali prostor na hřišti našim mladým nadějím a hráčům širšího kádru.
Branky: V. Dvořák (5x), V. Fila, vlastní

PSKC Okříšky-Rudíkov – TJ Centropen Dačice 4:1 (2:1)
Poslední zápas hracího dne, kdy soupeř měl pouze jednoho hráče na střídání. Vstup do zápasu se lépe povedl nám, ale k vyrovnání stavu došlo prakticky vzápětí po pěkné střele do šibenice. Soupeř sice vstřelil gól na 2:1, ale ještě před dosažením branky byla pískána nedovolená hra. Z následného útoku šel do vedení 2:1 naopak náš tým. Po přestávce jsem i díky výkonu našeho brankáře navýšili vedení na konečných 4:1. Část druhého poločasu jsme dohrávali s pětkou našich mladých nadějí. Půl minuty před koncem jsme si vyzkoušeli opět hru bez brankáře, ale gólu jsme dosáhli těsně po prvním tónu sirény, a tak nám nebyl uznán. 
Branky: J. Fila, K. Jiříček, A. Zeman, V. Dvořák

okky-m-22_01_09-012.jpgI po Novém roce pokračujeme v přesvědčivém tažení ligou mladších žáků. Největší výzvou bylo uhlídat prostřídání všech 16 hráčů, které měli trenéři k dispozici. Zápasy nám opět poskytly mnoho nových námětů do dalších tréninků. Velké poděkování patří všem rodičům našich hráčů za jejich podporu.

Sestava: D. Herynek (B), A. Zeman, M. Zoubek, F. Pham Tran Anh, J. Fila, P. Kubíček, V. Dvořák, J. Man, P. Chadim, D. Plavec, M. Krčál, V. Fila, A. Tallová, O. Špaček (B), K. Jiříček, T. Charvát (B)  

P. Ch.

Malé fotoalbum ze zápasů ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář