Jdi na obsah Jdi na menu

PROPADÁKY MUŽŮ, ELÉVOVÉ A PŘÍPRAVKY NAOPAK

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ, SK. 5 – SOBOTA 4. 3. 2023 – TŘEBÍČ

Mužský tým ani tentokrát nepodal lepší výkon, než v předchozích utkáních. Možná ještě horší, přestože zápas s Přibyslaví pro nás byl důležitý. Přitom v něm působí řada zkušených hráčů, u nichž je předpoklad dobré kvality. Jenže ta musí být podložena kondicí, poctivostí vůči klubu a spoluhráčům, vůlí a snahou něco dokázat. Nechávat zodpovědnost za dobrou pověst klubu na dětských a mládežnických týmech není fér. Konkrétní komentáře k jednotlivým zápasům od Tomina zde níže.

PSKC Okříšky-Rudíkov  –  SK JUVENIS Přibyslav   3:9  (1:3, 2:3, 0:3)
Branky/asistence: Martin Noháček 1/0, Tomáš Uher 1/0, Jiří Uher 1/0, Petr Pojer 0/1, Adam Ampapa 0/1, Marek Zezula 0/1

Zapas proti Přibyslavi začal zajímavě a pro nás nešťastně. Takto úvod se dvěma góly v naší síti rozhodně nechtěli.  Ze zaskočení a zmatení se nám ulevilo až když Martin Noháček snížil na 1:2. Ale stále to nestačilo Přibyslav byla pohotovější a my jsme jejich hru nestíhali. Navíc jsme ani neměli štěstí ve střelbě. Chyběla přesnost v přihrávkách, malá důraznost taky nepomohla. Konečný výsledek tomu odpovídal.

PSKC Okříšky-Rudíkov  –  Hippos Žďár n./S.  1:23  (0:6, 1:11, 0:6)
Branka/asistence: David Kučera 1/0, asistence Jiří Uher 0/1

Druhý zápas začal podle našeho očekávání, favorit šel brzy do vedení. Ale přesto první třetina nevypadala špatně. Teprve od druhé třetiny šla naše hra prudce z kopce. Přišla únava, nesoustředěnost a lenost. Nechtěli jsme takový výsledek, ale na druhou stranu víme, jak dopadají naše druhé zápasy v ligovém kole.

Sestava: Jiří Chalupa, Jiří Uher, Martin Noháček, Petr Pojer, Adam Ampapa, Vojtěch Novotný, Daniel Caha, Tomáš Uher, Daniel Čiháček, David Kučera, Marek Zezula, Marcel Pospíšil

m.budejovice-pmz-230304-68.jpgPŘEBOR VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – SOBOTA 4. 3. 2023 – MORAVSKÉ BUDĚJOVICE

Naši elévové se v sobotu 4.3.2023 zúčastnili turnaje přeboru mladších žáků 3+1 v Moravských Budějovicích. Hráči v tomto turnaji předvedli své zkušenosti z tréninků. První zápas proti Snipers Třebíč bílí přehledně vyhráli 12:3. Ovšem v druhém zápasu proti Snipers Třebíč modří se jim tolik nedařilo, zápas prohráli 7:12. Třetí zápas proti SK JeMoBu byl velmi vyrovnaný a skončil výhrou pro náš tým. Nejzajímavějším a nejnapínavějším zápasem se stal ten poslední, ve kterémashampoo_snap_2023.03.05_22h32m43s_005_.png jsme hráli proti týmu Orel Kněžice. Po celou dobu zápasu jsme vedli, ale v posledních minutách protihráči dorovnali skóre, což bylo kvůli chybám našeho týmu. V posední minutě dali gól, kterým si zajistili vítězství.

Bruno

Zbývá jen dodat, že se výkony elévů v soutěži mladších žáků kolo od kola zlepšují a dokáží být starším protihráčům svojí kombinační hrou mnohdy rovnocennými soupeři.

Sestava: Ondřej Žampa, Jan Fila, Bruno Brabenec, Adam Navrátil, Alex Pavelka, Jiří Beránek, Jiří Man, Kryštof Ludmila

pribyslav-p-230304-28.jpgLIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK  – SOBOTA 4. 3. 2023 – PŘIBYSLAV A KNĚŽICE

Na toto ligové kolo jsme museli poslat jeden tým do Přibyslavi a druhý do Kněžic. Z důvodu vysoké nemocnosti nebyl ani jeden kompletní. Dohromady se sešlo jen jedenáct hráčů. Všem patří velká pochvala, že zápasy zvládli odběhat.

Pětice hráčů přípravek v Přibyslavi podala skvělý výkon. O neoficiálního prvenství je připravil pouze nájezd za faul v zápase se Spartakem Pelhřimov modří. Jinak i skóre svědčí o převaze naší pětice. V brance se vystřídali bráchové Bacherovi a oba podávali spolehlivými zákroky jistotu do hry ostatním. Trojice v poli byla v podstatě jedna s prostřídáváním jediným hráčem. Kluci prokázali bojovnost a často i pěkněashampoo_snap_2023.03.05_22h39m42s_006_.png sehrané akce. Občas ale velká snaha dát branku bránila přihrávce na kamaráda v lepší střelecké pozici. Škoda, že letos je většina hráčů nemocná na dlouhé týdny. Výpadek tréninků je v zápasech znát, míčky nám odskakují, přihrávky jsou pomalé apod. Snad se s jarem situace zlepší a forma kluků půjde dál nahoru, jak bylo na turnaji vidět.  

Sestava: Marek Bacher, Rosťa Bacher, Samuel Čolakov, Jakub Lazárek, Petr Příhoda

Do Kněžic jediného přípravkáře doplnila pětice hráčů mini přípravky. Byl před nimi těžký úkol nastoupit ve čtyřechashampoo_snap_2023.03.05_22h40m01s_007_.png zápasech proti silnějším starším týmům. Takový osud mají všichni začátečníci, šance na výhru jsou malé. Ale jinak to ani nejde. Nejhezčí zápas jsme odehráli proti Dačicím, které měly v sestavě také mini přípravky, vyrovnané utkání až na střeleckou smůlu. Ostatně z obou vstřelených branek v turnaji u nás byla veliká radost. Určitě takových úspěchů bude v dalších kolech ligy rychle přibývat.

Sestava: Denisa Bačová, Lukáš Doležal, Damián Pacal, Jakub Fortelný, Jakub Procházka, Jan Ramach
Fotoalbum z turnajů v Moravských Budějovicích a Přibyslavi ZDE.