Jdi na obsah Jdi na menu

PROBLÉM VÍKENDU 9.-10. 10. 21 MÁLO HRÁČŮ

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ – neděle 10. 10. 2021 – SVĚTLÁ N./S.

PSKC Okříšky-Rudíkov – Sklo Bohemia Světlá n./S.  3:6  (2:1, 1:2, 3:0)
Branky/asistence: Jiří Uher 2/0, Martin Noháček 0/2, Vojtěch Novotný 1/0, David Kučera 0/1

Začátek pro nás vypadal dobře, dařilo se nám soupeře přehrávat, byli jsme na koni. Postupně se však s naší trojicí střídajících proti třem pětkám Světlé začala projevovat únava a zmenšující se soustředěnost. To byl hlavní důvod propadnutí ve třetí třetině, chyběly síly. 

PSKC Okříšky-Rudíkov – TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons  5:13  (2:7, 2:4, 1:2)
Branky/asistence: Martin Noháček 2/1, Vojtěch Novotný 1/1, David Kučera 0/2, Jan Koukal 1/0, 1x vlastní branka

Zklamání ze závěru zápasu proti Světlé se odrazilo na naší psychice. Prospali jsme první čtyři minuty, které soupeř využil ke vstřelení čtyř gólů, co minuta, to branka. Teprve hrozivé skóre nás probudilo a začali jsme hrát, i když bez velkých šancí. I později jsme inkasovali, ale také nějaké  branky vstřelili a obraz hry se zlepšil. 

Oba zápasy ovlivnil malý počet hráčů. Všichni zaslouží pochvalu, že utkání nevzdali a hráli až do konce.

Velmi omezená setava: Jiří Chalupa, Vojtěch Novotný, David Kučera, Petr Pojer, Jiří Uher, Martin Noháček, Radek Korba, Jan Koukal

2. LIGA DOROSTENCŮ – SOBOTA 9. 10. 2021 – TŘEBÍČ

dsc_0035.jpgPSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč B  15:3  (3:1, 5:1, 7:1)
Branky/asistence: Štěpán Ludmila 5/2, Tomáš Uher 3/2, Šimon Korba 2/3, Ondřej Dosedla 3/1, Daniel Caha 1/1, Tomáš Chadim 0/1

PSKC Okříšky  - Florbal Telč   24:1  (9:0, 7:1, 8:0)
Branky/asistence: Tomáš Uher 8/1, Štěpán Ludmila 6/3, Šimon Korba 4/4, Ondřej Dosedla 3/3, Tomáš Chadim 2/3, Pavel Filipec 0/2, Daniel Caha 1/0

Skóre obou zápasů mluví za vše a není nutno utkání příliš komentovat. Soupeři tentokrát nebyli ve formě a nebylo těžké utkání zvládnout. Snad jen jejich úvodní aktivita nás trochu zaskočila, ale ta skončila po prvních obdržených brankách. Postupem času byla stále víc patrná převaha našich hráčů. Příště už situace tak jednoduchá nebude a čekají násteb-d-211009-81.jpg mnohem těžší utkání.

Tak jako minule do Dolní Cerekve jsme do Třebíče cestovali ve velmi ořezané sestavě. Chyběl i brankář, proto si gólmanskou výstroj oblékl Lukáš Hájek, který jinak hraje. Na střídačce jsme měli jen dva hráče, neboť ostatní současně hráli fotbal nebo měli jiné důvody neúčasti. Ani příště nás bohužel asi nebude víc.

Sestava: Lukáš Hájek, Tomáš Uher, Štěpán Ludmila, Šimon Korba, Ondřej Dosedla, Tomáš Chadim, Pavel Filipec, Daniel Caha

Odkaz na fotogalerii ze zápasů ZDE a na video ZDE.

 

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – NEDĚLE 10.10.2021 – OKŘÍŠKY

okky-p-211010-39.jpgPrvní ligový turnaj přípravky jsme pořádali v naší tělocvičně. Jeden tým jsme složili ze starších hráčů, druhý naopak z nejmladších a nováčků, kteří byli výrazně menší než všechna ostatní družstva. Bez ohledu na věk však mezi nimi nebyl žádný rozdíl v chuti do hry, nasazení a bojovnosti. Za to zaslouží velkou pochvalu.

Starší skupina zaváhala v jediném případě, když remizovala s bílým týmem Snipers Třebíč. Soupeř nás trápil dobrou střelbou, ve které jsme za ním zaostávali a několik šancí proměnili. Díky obětavé obraně jsme mohli přecházet do rychlých protiútoků a výhru jsme ztratili v závěru utkání. Těžký byl i zápas proti Snipers modrým, zatímco nad zbývajícími soupeři jsme měli převahu.okky-p-211010-40.jpg

Mladší se také velmi snažili, ale starší soupeři jsou ještě nad jejich síly. Sice si již umíme zpracovat míček, vést jej, ale ještě nám chybí přihrávky a určitě střelba, když se klukům podařilo vstřelit pouze jedinou branku. Ve vlastní brance jsme se střídali, aby si každý roli brankáře vyzkoušel.

Turnaj měl velkou rodičovskou podporu, tělocvična se téměř zaplnila. Velké poděkování patří rodičům našich hráčů, kteří zajistili chod občerstvení, úklid tělocvičny i chod turnaje. Těšíme se na další kolo soutěže.

ashampoo_snap_2021.10.11_11h21m24s_002_.png

Sestava PSKC Okříšky: Jiří Beránek, Štěpán Rymeš, Martin Papoušek, František Macek, Samuel Jewell

Sestava KC Okříšky: Finley Jewell, Marek Bacher, Rosťa Bacher, Matyáš Fiala, Lukáš Doležal, Štěpán Beránek

Odkaz na fotogalerii ze zápasů ZDE a na video ZDE.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář