Jdi na obsah Jdi na menu

PŘEBOR VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – SOBOTA 29. 10. 2022 – ŽĎÁR N./S.

zdar-mz-221029-018.jpgSobotní dopoledne bylo hodně náročné pro tým elévů. Čekal je turnaj ve Žďáru nad Sázavou v kategorii mladších žáků hrané systémem 3+1. Naneštěstí v týdnu začaly chodit samé špatné zprávy o onemocnění hráčů nebo odjezdech na prázdniny. Nakonec se do Žďáru vypravilo oslabené družstvo šesti statečných. Ač jsme ve všech zápasech podali velice kvalitní výkony, na výhru proti výrazně starším soupeřům to nestačilo.

PSKC Okříšky – Hippos Žďár n/S. Benjamins       3:10
PSKC Okříšky – Snipers Třebíč bílí                         3:6
PSKC Okříšky – OKNOPLAST SK Jihlava ježci       5:6

V prvním utkání se Žďárem jsme začali dobře a ujali se vedení. Po vyrovnání jsme však znejistili a pár dost náhodných branek dílo dokonalo. Se Snipers velmi vyrovnaný zápas, ve kterém rozhodla výšková převaha děvčat, které ač starší žákyně mohou podle pravidel hrát v kategorii mladších. S jihlavskými nám utekl začátek zápasu. Naopak závěr jsme zahráli fantasticky, kdy jsme nejméně tři minuty obléhali soupeřovu bránu ve snaze vyrovnat. Štěstí však stálo na opačné straně a ani nejvyloženější šance nestačily.

na-web-002.jpgŠestice hráčů podala ve Žďárů výborný výkon a je dobře, že elévové soutěž mladších žáků hrají. Jejich handicapem je sice nižší věk, který vyrovnávají svojí dovedností. K úspěchu tak chybí klid v zakončování akcí s přesnější střelbou a stálý gólman. Tím, že jej v elévech ještě záměrně nemáme a hráči se v bráně střídají, je to na výsledcích poznat. V poli jsme pro všechny vyrovnaným soupeřem.

Sestava týmu: Jan Fila, Bruno Brabenec, Patrik Svoboda, Martin Papoušek, Štěpán Rymeš. Samuel Juwell

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – NEDĚLE 30. 10. 2022 - JIHLAVA

ashampoo_snap_2022.10.30_17h16m18s_002_.pngNa druhé kolo ligy přípravek jsme jeli v deseti hráčích. Tři stabilní trojice se pravidelně střídaly po všechna čtyři utkání, jen vždy šel někdo do role gólmana. Škoda, že nemáme v přípravce větší počet hráčů, abychom mohli přihlásit druhý tým. Desetiminutová utkání umožňují každé trojici jít za zápas maximálně třikrát na hřiště. Starší přípravkáře jsme proto přihlásili jako druhý tým do ligy elévů, ale mladší by si víc pobytu na hřišti zasloužili. Říkali si o to svými výkony i v Jihlavě. 

V prvním zápase proti ježkům měli kluci hodně navrch, ale trápila nás střelba. Výhra, sice těsná, byla určitě zasloužená.na-web-001.jpg Se žlutým pelhřimovským týmem stejně jako s ježky jsme hráli už minule. Pelhřimov jej má složený hlavně z hráčů mini přípravky, kteří jsou velice šikovní. Však nám vstřelili tři branky. Zatím to nebylo těžké utkání, ale v budoucnu určitě bude. Nejvíc nás potrápili Pacovští Honzíci, vlastně jejich jediný hráč s číslem deset. Po celý zápas nevystřídal a nad všemi vynikal rychlostně i technicky. Bylo těžké jej uhlídat, dal nám všechny čtyři góly. Poslední utkání jsme vyhráli lepší střelbou. Nové Město mělo trochu navrch rychlostně, my zase kombinačně. Poslední zápas nás pořádně unavil.

Sestava: Rosťa Bacher, Marek Bacher, Lukáš Doležal, Štěpán Dusík, Matěj Dusík, Jakub Vít, Samuel Čolakov, Petr Příhoda, Jakub Lazárek a Šimon Hons

Fotogalerie ze soboty mladších žáků ZDE, z neděle přípravek ZDE. Video z obou akcí ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář