Jdi na obsah Jdi na menu

PŘÍPRAVKA A ELÉVOVÉ SE ČINILI V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

c.budejovice-p-e-180512-13-163.jpgLoni se nám velice líbilo na českobudějovickém turnaji Innebandy cup. Nenechali jsme si proto ujít příležitost a letos se přihlásili opět. Turnaj se hrál v sobotu a v neděli 12.-13.5.2018 v kategoriích elévů a přípravky. Do každé jsme vyslali po jednom týmu. Byly hráčsky složené přesně napůl z hráčů Okříšek a Rudíkovska. Přípravka odehrála 9 kratších zápasů, elévové 10. Oba týmy si vedly velice dobře. Shodně se nakonec umístily na krásných třetích místech, přípravka mezi 8 družstvy a elévové dokonce mezi 12. Byl vidět veliký pokrok, jaký během roku u všech hráčů nastal. Zápasy nebyly vůbec lehké a měly určitě vyšší úroveň, než jaká se většinou hraje v naší lize.

Utkání se hrála každý den od rána do půl c.budejovice-p-e-180512-13-093.jpgtřetí, sobotní odpoledne jsme proto vyplnili návštěvou plaveckého bazénu. Z tělocvičny, kde jsme spali jsme se rozhodli jít pěšky, což bylo osudné. Zvolili jsme totiž špatný směr a výprava se rázem stala pochodem na 5 km, a to nás čekala ještě cesta zpět na 3,5 km podél Vltavy. Ale nikdo nelitoval, koupání bylo skvělé. Samo sebou došlo i na zmrzlinu. Protože jsme byli ubytovaní v tělocvičně,c.budejovice-p-e-180512-13-010.jpg o večerní zábavu bylo postaráno. Hrál se fotbálek, i florbal a nikdo se nenudil. Rodiče a trenéři mezitím absolvovali poradu k dalším turnajům i příští sezóně. 

Všem hráčům gratulujeme k medailím a zisku pohárů!

Tým přípravky: Petr Kubíček, Matyáš Hnízdil, Vojtěch Fila, Vojtěch Dvořák, Ondřej Špaček, Denis Plavec, Kryštof Jiříček, Dominik Herynek, Jan Fila

Tým elévů: Šimon Korba, Filip Dokulil, Tereza Herynková, Marek Pařízek, Vojtěch Mikyska, Petr Benáček, Adam Krejčí

Mnohem víc vypoví fotogalerie ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář