Jdi na obsah Jdi na menu

PŘEDPOSLEDNÍ ZÁPASY JUNIORŮ A PŘÍPRAVKY

2. LIGA JUNIORŮ, SKUPINA 5 – TŘEBÍČ – SOBOTA 1. 4. 2023

Těsná prohra se sousedem v tabulce a s jejím leaderem žádný velký propadák. Juniory trápí velká absence hráčů. Jsou tak nejen početně nejmenším, ale i nejmladším týmem ve vysočinské soutěži.

PSKC Okříšky  -  Hippos Žďár n./S.  4:5  (1:1, 1:3, 2:1)
Branky/asistence: Štěpán Ludmila 2/0, Šimon Korba 1/1, Tomáš Uher 1/0, Tomáš Chadim 0/1, Tomáš Navrkal 0/1

trebic-j-230401-9.jpgZápas jsme nezačali vůbec špatně a po celou první třetinu jsme byli přinejmenším vyrovnaným týmem. Ve čtvrté minutě jsme se ujali vedení. Nebýt vlastní hrubé chyby, soupeř by o pět minut později nevyrovnal. V polovině zápasu došlo k oboustrannému vyloučení. Ve hře 4 na 4 jsme sice měli převahu, ale nešťastná ztráta míčku poslala do vedení soupeře. Ten pak bohužel využil našeho oslabení za opakované přestupky a vedení si v závěru druhé části ještě pojistil. Zápas jsme však nevzdali i když díky další hrubce Hippos zvýšil náskok na 5:2. Závěr utkání patřil nám a dvěma krásnými góly jsme se dostali do těsného kontaktu. Na vyrovnání však už bohužel bylo málo času. I když měli žďárští celkově mírnou převahu, zápas jsme si prohráli sami chybami a neproměňováním šancí. Svědčí o tom i pět nastřelených horních tyček branky Hipposu.  

PSKC Okříšky  -  Spartak Pelhřimov  4:8  (1:1, 1:3, 2:4)
Branky/asistence: Šimon Korba 2/1, Štěpán Ludmila 2/0, Tomáš Uher 0/1

trebic-j-230401-24.jpgI ve druhém utkání jsme šli jako první do vedení my. O pět minut později se nám bohužel nepovedlo proměnit přesilovku a hned po návratu do plného počtu soupeř vyrovnal. Nerozhodný stav pak trval až do čtvrté minuty druhé části. To krásně zakončil Štěpán Ludmila a opět jsme vedli. Na rozdíl od prvního zápasu jsme hráli ještě více kolektivně, a to se vyplácelo. Spousta šancí vč. tří břeven nás opět zradila. Jenže s končící druhou třetinou začalo ubývat sil. Pro zbytek zápasu byla typická situace, kdy jsme neproměnili šanci a na návrat k pokrytí rychlého protiútoku soupeře již nebyly síly. A ten se nemýlil. I tak je pro nás výsledek přijatelný a všichni zaslouží pochvalu za podané výkony. Však byli pořádně vyčerpaní.  

Sestava: Daniel Čiháček, Tomáš Uher, Štěpán Ludmila, Šimon Korba, Tomáš Navrátil, Lukáš Hájek, Michal Pacholík, Vojtěch Vybíral, Tomáš Chadim (pouze 1. zápas)

Fotoalbum ze zápasů ZDE.


LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – DAČICE - NEDĚLE 2. 4. 2023

dacice-p-230402-57.jpg

Ze sedmnácti hráčů se nás tentokrát sešlo jen devět, a to hrajeme na dva týmy! Se souhlasem všech soupeřů jsme tak museli mít vždy společného gólmana, aby zbyl každému týmu na lavičce alespoň jeden hráč na střídání. To se promítlo i do výsledků, i když kluci hráli na sto procent. O výhru nad budoucím vítězem turnaje tým PSKC připravil nechtěný faul, za který bylo nařízeno trestné střílení. Mladší tým KC proti vítězné Přibyslavi předvedl obětavý výkon a remízu ztratil jediným gólem v samém závěru zápasu. Starší hodně trápila nevydařená střelba, kterou si připravovali pěknými nahrávkami. Mladší zase ve snaze získat míček zapomínali bránit volné hráče. I když výsledky dopadly trochu hůře, než bývají, všichni hráči podali skvělé výkony. Příště snad budeme kompletní.

ashampoo_snap_2023.04.02_21h44m46s_003_.pngSestavy:

PSKC Okříšky: Marek Bacher, Rosťa Bacher, Lukáš Doležal, Jakub Lazárek, Matyáš Fiala

KC Okříšky: Jan Ramach, Jakub Vít, Jakub Procházka, Damián Pacal, brankář z týmu PSKC

Fotoalbum ze zápasů ZDE.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář