Jdi na obsah Jdi na menu

PŘÁTELÁK S SK JeMoBu

img_8555-vert.jpgK dalšímu přátelskému zápasu, hranému v pondělí 23. května, přijal pozvání tým SK JeMoBu z Moravských Budějovic. Kvalitní, běhavý a dobře kombinující soupeř skvěle prověřil naši připravenost v této části sezóny. V naší sestavě se nově představila S. Jelínková. Sehráli jsme dva florbalové zápasy, z nichž každý nabídnul 2x15 minut hrubého času. Po dohodě obou týmů se ještě dohrála „čtvrthodinka“, abychom plně využili čas určený k našim zápasům. O přestávce mezi zápasy proběhla soutěž v nájezdech. Týmu SK JeMoBu děkujeme za skvělou a korektní hru, kdy se zápasy odehrály ve velmi dobrém tempu. Z utkání jsme nabídli našim fanouškům tradiční online přenos a sestřih.

Blahopřejeme trenérovi Petrovi Charvátovi k získání trenérské licence C. Závěr týdne bude patřit prvnímu z letních turnajů Nisaopen Liberec, kterého se zúčastní tým mladších žáků. Přejeme týmu, ať se daří!

Soupiska: V. Dvořák, V. Fila, K. Jiříček, T. Charvát, D. Plavec, P. Filipec, M. Pacholík, O. Špaček, S. Jelínková, E. Karbašová, M. Zoubek, A. Zeman, F. Pham Tran Anh, Š. Vybíral, B. Tallová, D. Herynek.

Sestřih ZDE. Fotoalbum ZDE.

Petr Charvát

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář