Jdi na obsah Jdi na menu

POSLEDNÍ VÍKEND 10.-11.10.20 PŘED PŘERUŠENÍM SOUTĚŽÍ

2. LIGA JUNIORŮ, skupina 5
SOBOTA 10. 10. 2020 - SPORTOVNÍ HALA SK JIHLAVA

PSKC Okříšky – TJ Centropen Dačice   13:1 (0:0, 7:1, 6:0)
Branky/asistence: Adam Ampapa 2/3, Michal Pařízek 4/0, Martin Noháček 3/1, Jiří Uher 1/3, David Kučera 1/2, Petr Pojer 1/1, Ondřej Dosedla 1/0, Jan Koukal 0/1
Po debaklu na minulých zápasech jsme do Jihlavy konečně vyrazili v kompletní sestavě, omluv bylo jen pár. To se projevilo i na obrazu hry, neskolila nás únava, ale pravidelné střídání drželo potřebné tempo. Naopak soupeř doplatil na svůj malý počet hráčů. Zápas byl vyrovnaný jen v první třetině, která skončila bez branek. Ale hned na začátku druhé jsme šli do vedení a od té chvíle byla hra v naší režii. Potřebná výhra dodala klukům chuť do druhého utkání.
Video z části třetí třetiny zápasu ZDE.

PSKC Okříšky – SK Jihlava   7:6 (2:1, 3:3, 2:2)
Branky/asistence: Adam Ampapa 3/0, Martin Noháček 2/0, David Kučera 1/0, Patrik Abaffy 1/0, Jiří Uher 0/1, Michal Pařžízek 0/1, Ondřej Dosedla 0/1, Petr Pojer 0/1
Tentokrát jsme narazili na těžšího soupeře. Utkání se hrálo v mnohem vyšším tempu s řadou dramatických okamžiků. Všechny tři části herně vyrovnané a v podstatě záleželo jen na střeleckém štěstí, kdo lépe trefí bránu. To se nakonec za nerozhodného stavu přiklonilo na naši stranu z hole Martina Noháčka dvacet sekund před koncem. Zápas se zpočátku vyvíjel dobře pro nás. Až do jeho poloviny jsme šli vždy do Vedení a SK Jen srovnávalo. Pak se na chvíli ujala vedení Jihlava, ale my brzy branku oplatili a ve třetí části si vytvořili dvoubrankový náskok. Škoda zaváhání v poslední pětiminutovce. Povedenými trefami soupeř zápas zdramatizoval. Dvě minuty před sirénou bylo srovnáno. Pak ale zaúřadoval Nohy za asistence Jirky Uhra.
Video z části třetí třetiny zápasu ZDE.jihlava-j-201010-20-horzont.jpg
Fotoalbum ze zápasů ZDE.

LIGA VYSOČINY ELÉVŮ
NEDĚLE 11. 10. 2020 – SPORTOVNÍ HALA PELHŘIMOV

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Sklo Bohemia Světlá n/S Tygřice  5:2
PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Snipers Třebíč bílí  4:5
PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Spartak Pelhřimov  6:2
PSKC Okříšky-Rudíkov  -  SK Jihlava ježci  5:7

Sestava: Dominik Herynek, Aneta Vodová, Alžběta Tallová, Jan Fila, Petr Nováček, Adam Zeman, Denis Plavec

pelhimov-e-201011-17-horzont.jpg

První a na dlouho asi jediný start elévů v sezóně. Právě kvůli nouzovému stavu jsme však nebyli kompletní, rudíkovská část se nemohla zúčastnit a týmu citelně chyběla. Ale ostatní zvládli turnaj velice dobře. Dominik v brance zachytal perfektně a byli jsme být kvalitním soupeřem všem týmům tohoto kola. Svědčí o tom dvě výhry a dvě jen těsné prohry. Hlavně musíme zapracovat na zlepšení rychlosti a pohotovosti. Pak nám budou kombinace lépe vycházet. Pěkný turnaj, se kterým byli jak hráči, tak trenéři spokojeni.
Fotoalbum ze zápasů ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář