Jdi na obsah Jdi na menu

POSLEDNÍ UTKÁNÍ ROKU 2022 ELÉVŮ A PŘÍPRAVKY

PŘEBOR VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ (3+1) – NEDĚLE 18. 12. 2022 – PŘIBYSLAV

ashampoo_snap_2022.12.19_13h12m50s_002_.pngV tak malém počtu jsme na turnaji ještě nebyli. Jen pět hráčů ze čtrnácti elévů, kteří mohou přebor mladších žáků hrát, bylo důsledkem onemocnění, ale i rodinných akcí. Nutno však říct, že pětice si vedla skvěle a elévové se mezi mladšími žáky začínají stále více prosazovat. Hlavně jsme měli obavy, zda tři zápasy v rychlém sledu za sebou zvládneme kondičně. Jediný střídající se pravidelně  točil a týmu  tak výborný výkonmz-p-221217-18-002.jpg vydržel až do poslední sirény. 

První utkání proti Bystřici n. P. se nehrálo v příliš vysokém tempu. Díky dobrým přihrávkám a střelbě jsme se brzy dostali do vedení. Pak už je udržet do konce nabylo příliš těžké. Druhý zápas s domácí Přibyslaví nás prověřil mnohem víc. Opět jsme se dostali do vedení až o tři branky. Jenže JUVENIS nejsou z těch, kteří se vzdávají. Využili svoji věkovou a tím i fyzickou převahu k přitvrzení hry. Na tuto změnu jsme nedokázali reagovat. Místo těsnějšího kontaktu jsme se jim spíše vyhýbali. Mohli tak ovládnout druhou polovinu zápasu a navýšit svoji výhru. Poslední utkání s JeMoBu bylo dlouho vyrovnané, teprve později jsme se prosadili rychlostně a kombinačně. Na začátku druhého poločasu jsme dobrou střelbou získali rozhodující náskok, na který již soupeř nenašel odpověď. Škoda, že nás na turnaji nebylo víc.

Sestava: Jan Fila, Adam Navrátil, Kryštof Ludmila, Štěpán Rymeš, Bruno Brabenec

Fotoalbum z turnaje ZDE.

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – SVĚTLÁ N./S. – SOBOTA 17. 12. 2022

PSKC Okříšky – ASK Bystřice n.P. Zubříci  0:7, 2:6mz-p-221217-18-004.jpg
PSKC Okříšky – Florbal Telč   1:1 a 2:4

Nebyli jsme sami, kdo nedokázal pro turnaj ve Světlé sestavit druhý tým. Rovněž ASK Bystřice n.P. dovezla místo dvou jediný. Tím se ligové kolo ztenčilo na pouhé dva zápasy pro každého. Abychom nejeli 70 km jen kvůli nim, domluvilo se zopakování všech utkání formou přáteláků a tím se počet čtyř naplnil. Bohužel, přes všechnu snahu se nám podařilo uhrát jen jedinou remízu. Zejména na tým Bystřice jsme vůbec nestačili. Absence některých spoluhráčů byla znát. Hlavně jsme neuspěli střelecky, proměňování šancí bylo naší velkou bolestí. Naopak za hru v poli kluci pochvalu zaslouží, technicky ji zvládají dobře, jen přidat více přihrávek a lépe střílet.

Sestava: Rostislav Bacher, Marek Bacher, Samuel Čolakov, Lukáš Doležal, Jan Ramach, Jakub Vít, Štěpán Beránek

Fotoalbum z turnaje ZDE.